KuriózumVálassz egy drágakövet és megtudhatod milyen a sorsod és a személyiséged!

Válassz egy drágakövet és megtudhatod milyen a sorsod és a személyiséged!

Iratkozz fel hírlevelünkre, vagy kövess minket a Viberen, a Telegramon és a Google Hírek-en!

Ha szeretjük az ékszereket, ajánlott azokat nagyon tudatosan kiválasztani. Nem mindegy ugyanis, hogy éppen milyen követ vagy ásványt hordunk magunkon. Mindenik más és más erővel rendelkezik.

kovek

1. Gyöngy

Ha a gyöngyöt választottad, büszke és méltóságteljes vagy. Bölcs vagy, és gyakran árad belőled az önzetlen szeretet. Általában nyugodtság jellemez, kétszer is meggondolod, mielőtt cselekednél. Ha változásra, változtatásra van szükség az életedben, válassz gyöngy ékszert.

2. Rubin

Tele vagy szenvedéllyel, de gyakran találkozol a szenvedéssel is. Nagy intenzitással éled az életet, állandóan hullámok közt vergődsz. Tele vagy energiával, de úgy érzed, hogy csak akkor érdemes küzdeni valamiért, ha el is tudod érni a célod.

3. Gyémánt

Erős vagy, határozott és büszke. Hatalmat és bizalmat árasztasz a körülötted levő emberek felé. Bátor vagy és merész, szereted az új kihívásokat.

4. Kék topáz

Nyugodt és megfontolt vagy, szeretsz egyedül lenni, gondolkodni, tervezgetni. Egy erős belső békével és pozitív kisugárzással rendelkezel. Nagyon jól kommunikálsz az emberekkel. Ezen képességeidnek köszönhetően jól megtalálod a helyed az életben.

5. Peridot

Kíváncsi természettel rendelkezel, és az élet örömeit legnagyobb intenzitással éled meg.

6. Akvamarin

Ha az akvamarint választod, valószínű, hogy vonzódsz a tenger vagy óceán kékjéhez. Egy eléggé hullámzó személyiség vagy, sok körülötted a vita, a heves, indulatokkal teli pillanat. Szereted a kalandokat, akkor érzed jól magad, ha valami szórakoztató történik körülötted.

7. Tanzanit

Érzéki, szenvedélyes és éles elme jellemzi azokat, akiket a tanzanit vonz leginkább. Kisugárzásodnak köszönhetően számos barátod van, szeretnek az emberek a közeledben tartózkodni. Bízz ösztöneidben, hiszen ezek mutathatják meg számodra a helyes utat.

8. Citrin

Kreatív vagy, lelkes és melegszívű. Tele vagy életenergiával és frissességgel. Ez a típusú személyiség leginkább a csapatmunkában tud teljesíteni.

9. Rózsaszín turmalin

Érzékeny, őszinte és hűséges típus vagy. Könnyen megbocsájtasz azoknak, akik hibáznak. A turmalin rendelkezik egy olyan tulajdonsággal, hogy ha megdörzsölöd elektromosan feltöltődik. Ezáltal a viselőjét is feltölti energiával.

10. Ametiszt

Szereted felhívni magadra a figyelmet, körülötted mindig pezseg az élet. Ha hatalmat szeretnél szerezni, semmi sem állhat utadban, hiszen nagyon céltudatos vagy.

Legfrissebb

Hirdetés

Aktuális kedvencek

Ez is tetszeni fog

Kapcsolódó cikkek