Ha egyszer megsebezték a szíved, akkor nagyon nehezen bízol meg újra az emberekben, főleg, ha megcsaltak, akkor kicsi az esélye, hogy feltételek nélkül és őszintén szerelmes tudj lenni újra. Azonban a szerelem a legszebb dolog a világon, ne vond meg magadtól a boldogságot!

Félsz az elutasítástól, a sérülésektől, a becsapástól? A rossz emlékek még mindig kísértenek? Felejtsd el a múltat, tekints reményekkel telve a jövő felé. Fogadd el, hogy, ami volt elmúlt, nem élheted állandó bizalmatlanságban tovább az életed.

Most még félsz újra szeretni, rettegsz attól, hogy a következő kapcsolatod nem lesz olyan, mint a régi. De látod, hiába gondoltad, hogy az a tökéletes szerelem, mégis elvesztetted.

Nyugodj meg és lélegezz! Mindannyian átmentünk már nagyon nehéz pillanatokon. Dühöngj, légy mérges, de fogadd el, ami történt, és tanulj belőle! Most rendben van az, ha ideges vagy, ha sírsz, ha nem látod a fényt az alagút végén. Ne fojtsd vissza az érzéseidet, engedd szabadjára őket!

Összpontosíts magadra, arra, hogy tovább kell lépned, te legyél most a legfontosabb önmagad számára.

Szabadulj meg a negatív gondolatoktól! Gondoskodj magadról, kényeztesd magad, hidd el, hogy megérdemled, közben semmiképp nem szabad lelkiismeret-furdalásod legyen. Fedezd fel, hogy mire van szükséged ahhoz, hogy boldog legyél.

Csinálj új dolgokat, ne félj az ismeretlentől, vágj bele bármibe, ami örömet okoz.

Tanuld meg értékelni és szeretni magad! Nyisd ki a szíved, légy őszinte, szerezz új barátokat, mosolyogj, élj! Fokozatosan adj esélyt egy új szerelemnek! Ne rohanj, ne siettess semmit, a megfelelő ember pontosan a megfelelő időben fog rád találni, ha már készen állsz!

Ha érdekelnek további cikkeink, csatlakozz a Filantropikusok csoportunkhoz! , vagy kövess minket a Pinteresten, vagy iratkozz fel a hírlevelünkre.