Az év harmadik Szuper Újholdjával gyanútlan mélységekbe kerülünk. A Skorpió jegyében, november 15-én ez az újhold érzelmes, de mélyen gyógyító is lesz egyben.

Érezni fogjuk az érzelmek ötvözetét, amely emberré tesz bennünket. Az érzelmek átélése ugyanis nem más, mint a mi születési jogunk. Erre a bolygóra azért érkezünk, hogy átélhessük a lehetséges érzelmek teljes skáláját. Ezen érzelmek révén művészetet hozunk létre, igazságok tárulnak elénk, ráébredünk a lélek valóságára és mindenekelőtt megismerhetjük a szeretetet.

Meghívást kapunk arra, hogy maradjunk az érzelmeinkkel, és ily módon képesek leszünk kapcsolatba lépni a bennünk rejlő mélységekkel. Hagyhatjuk őket a felszínre kerülni, a tudatosság egy új terében. Maradjunk gondolatainknál és érzéseinknél, amint azok megjelennek, ítélet nélküli formájukban. És ismerjük fel, hogy nem mi magunk vagyunk az érzéseink és a gondolataink, hanem ezeket csak megtapasztaljuk.

Ezt már olvastad? A november 15-i újhold számos lelki sérülésünket begyógyítja

Maradjunk még egy kicsit ennél az elképzelésnél: nem mi vagyunk az érzelmeink, hanem egyszerűen csak mi éljük meg őket. Érzelmek, gondolatok, történetek – ezek csak azok a „ruhadarabok”, amelyeket időnként viselünk ezen az életnek nevezett utazásunk során. Mindig maradjunk meg az érzéseinknél, bármi is legyen, és fogadjuk el az olyan helyeket, ahol nehéz lennünk, miközben ezt ismételjük: „Ez is elmúlik egyszer!”

A Skorpió mélységei nem kényelmesek, de szükségesek. Néha azt kell tennünk, ami kényelmetlen. Néha azzal is foglalkoznunk kell, ami félelmeink és kétségeink árnyékából fakad.

Ezekben a pillanatokban, amikor belemélyülünk a kellemetlen helyzetekbe, amikor rájövünk és szembesülünk legnagyobb fájdalmainkkal, valójában erőt és bölcsességet nyerünk.

A sötétségből való felgyógyulás soha nem fejeződik be, ezt hordozzuk magunkkal az életünk során. De amikor ránézünk, amikor szembe szállunk vele, amikor birtokba vesszük és felismerjük, akkor tulajdonképpen sikerül fölé emelkednünk.

Ezt már olvastad? November 15-i Újhold: Egy olyan jelet kapsz, amire mindig is vártál!

A Skorpiót a Főnixmadár jelképezi. A Skorpió és a Főnixmadár egyaránt képes átalakulni. A Skorpió leveti a bőrét, a Főnix megtanulja, hogyan keljen életre a saját hamvaiból. Mindkét lényben ott rejlik az a képesség, hogy teljesen képes újjászületni, bármit is kellett ehhez átélnie.

Ez az év sok mindent elhozott számunkra. Mindannyiunknak küzdelmekkel, félelmekkel, bizonytalansággal és instabilitással kellett szembe néznünk. 2020 annyi mindent megváltoztatott, és arra emlékeztet bennünket, hogy mindig a mi saját hatalmunkban áll a megfelelő időben újjászületni. Emlékeztet arra, hogy még akkor is, ha minden összeomlik körülöttünk, és már nem ismerjük fel önmagunkat sem a tükörben, akkor is újjászülethetünk. Sokszor meghalunk és újjászületünk az életünk során és folyamatos átalakulásban vagyunk.

De ezt az Újholdat a Jupiter bolygó is alakítja. A Jupiter lehetővé teszi számunkra, hogy bármilyen helyzetben lássuk a másodlagos hasznot, ez pedig reményt ad számunkra a mindennapokban, lehetővé téve, hogy a napfelkeltét szívünkben tartsuk, és emlékezzünk arra, hogy mindig van egy magasztosabb terv.

Ezt már olvastad? Ez a 3 csillagjegy lesz a legszerencsésebb a szerelemben 2020 novemberében

A Jupiter lehetőséget ad arra, hogy magasabb perspektívából lássuk a dolgokat. Ez lehetővé teszi számunkra, hogy megszabaduljunk a korlátoktól és a berögzült perspektíváktól, és felemelkedhessünk a következő szintre, hogy lássuk, hogyan vezet bennünket minden cselekedet és esemény oda, ahol lennünk kell.

Még ha nem is látjuk az egész utat, vagy nem értünk meg mindent, ami körülöttünk történik, az Újhold energiája arra emlékeztet bennünket, hogy minden változik és folyamatosan átalakul. Már nem tudunk semmit irányítani, de lényünk középpontjába állhatunk azzal, ahogyan megnyilvánulunk, reagálunk vagy válaszolunk.

Összpontosítsunk arra, amit tehetünk. Tartsuk a perspektívát a magasban. Lássunk túl a ma korlátjain, és képzeljük el, merre lehet továbblépni. Ha ugyanis sikerül kívülről néznünk önmagunkat, láthatjuk, hogy mindennek megvan a maga jogos helye az Univerzumban.

Ha érdekelnek további cikkeink, csatlakozz a Filantropikusok csoportunkhoz! , vagy kövess minket a Pinteresten, vagy iratkozz fel a hírlevelünkre.