LélektárA november 15-i újhold számos lelki sérülésünket begyógyítja

A november 15-i újhold számos lelki sérülésünket begyógyítja

Iratkozz fel hírlevelünkre, vagy kövess minket a Viberen, a Telegramon és a Google Hírek-en!

November 15-én reggel 6:47-kor a Skorpió jegyében szuper újhold lesz, amely az érzelmi növekedés időszakát hozza magával.

2020 senki számára nem volt jó év. De sok gondolkodnivalót adott, és sok leckét megtanított nekünk. Sokszor elesünk, hogy újra talpra állhassunk, és ez még számtalanszor megismétlődik – ezzel a leckével haladunk tovább és alakulunk át.

A november 15-i újhold meggyógyítja lelkünk minden sérülését. Sokan szembesülünk olyan dolgokkal, amelyeket a szívünk mélyére rejtettünk. Az egész folyamat, amin most keresztülmegyünk, segít, hogy megkönnyebbüljünk, és meggyógyuljunk.

A novemberi szuper újhold egy kissé felrázza a dolgokat, mielőtt rendbe hozná azokat. Lehetséges, hogy először káoszt, fájdalmat, szenvedést, esetleg szorongást érzünk, majd belépünk az elfogadás és a stabilitás szakaszába. Az Univerzum azt tanácsolja, hogy ne bujkáljunk tovább, legyünk őszinték magunkkal és éljük át teljes mértékben az érzéseinket, hogy meggyógyulhassunk a múlt sebeiből, hogy aztán a jelenre és a jövőre koncentrálhassunk.

Bármi legyen is az, amit most érzünk, az most képes lesz lerombolni a szívünk köré épített falat, hogy felfedje az élet igazságát. Ezek az érzelmi állapotok gyakran kényelmetlenek, de spirituális ébredéshez vezetnek. Ez az a folyamat, amire szükségünk van, mert ez teszi lehetővé a valódi gyógyulást.

Figyelünk arra, mit is érzünk valójában

Az erős Skorpió hatása alatt késztetést érzünk arra, hogy kapcsolatba lépjünk belső énünkkel. Ez a legjobb alkalom minden érzelem és lelkiállapot átélésére. Ez a legjobb pillanat, hogy megszabaduljunk minden felhalmozott energiától, fájdalomtól, szenvedéstől és szomorúságtól.

A csillagok azt tanácsolják, legyünk őszinték magunkhoz, és válaszoljunk a következő kérdésekre:

  • Melyek a legbelsőbb álmaink és vágyaink?
  • Miben reménykedünk valójában?
  • Mit vagy kit szeretünk?
  • Mi az, ami nem engedi, hogy olyan életet éljünk, amilyenre vágyunk?
  • Mi az, amitől a legjobban félünk?

Fontos, hogy a válaszaink a lehető legőszintébbek legyenek. Itt az ideje alaposan átgondolni a fenti kérdéseket, hallgatni a szívünkre, és mélyen a lelkünk mélyére nézni, hogy rájöjjünk, mit akarunk, hogy ne ragaszkodjunk tovább a múlthoz, és hogy új és harmonikus teret hozzunk létre önmagunkban.

Mire emlékeztet bennünket az Univerzum?

Észben kell tartanunk, hogy az érzéseink csak a mienk, és nem feltétlen képviselik az igazságot. Csak azt mutatják, amit mi tapasztalunk – a mi szemszögünkből, rendkívül szubjektív módon.

Ideje megtanulnunk elválasztani az érzelmeinket a valódi énünktől

Mit kell tennünk? Gondoljunk a következőre: ez a mi utunk, a mi életünk. Az utunk során különböző emberekkel és helyzetekkel találkozunk. Az életünkben bekövetkező dolgokkal kapcsolatos érzéseink csak köpenyek, amelyeket egyik úti céltól a másikig viselünk.

A Skorpió szuper újhold idején szembe kell néznünk a legmélyebb, legsötétebb titkainkkal. E folyamat révén egy kicsit többet megtudhatunk valódi önmagunkról.

Egy kissé el kell gondolkodnunk a vágyainkon és az álmainkon – ez több elszántságot, bátorságot és erőt ad nekünk, hogy előrelépjünk, és megküzdjünk azért, amit akarunk.

Lehetőségünk van átalakulni a Skorpió újholdja alatt

A világegyetem támogat bennünket, hogy újra felfedezzük önmagunkat. A múlt csak annyiban számít, amennyiben építkezni tudunk belőle a jövő felé. Itt az ideje előre tekinteni, mert a szuper újhold mindannyiunknak segít, hogy apró léptekkel elinduljunk az élet felé, amiről álmodunk.

2020 senki számára nem volt jó év. De sok gondolkodnivalót adott, és sok leckét megtanított nekünk. Sokszor elesünk, hogy újra talpra állhassunk, és ez még számtalanszor megismétlődik – ezzel a leckével haladunk tovább és alakulunk át.

Legfrissebb

Hirdetés

Aktuális kedvencek

Ez is tetszeni fog

Kapcsolódó cikkek