HolotropikumAlternatív gyógyászatTudományosan igazolt tény: gyógyulásunkat nagymértékben befolyásolják a gondolataink!

Tudományosan igazolt tény: gyógyulásunkat nagymértékben befolyásolják a gondolataink!

Iratkozz fel hírlevelünkre, vagy kövess minket a Viberen, a Telegramon és a Google Hírek-en!

Dr. Bruce Lipton szerint: „Mindannyian képesek vagyunk, úgy a sejtszintű információk, mint a gondolataink befolyásolására!”

Joseph Murphy „A tudatalattink csodálatos ereje” című könyvében rámutat arra a tényre, miszerint a pozitív gondolatoknak bizonyítottan nagy erejük van egy-egy betegségből való felgyógyulásban.

Könyvében konkrét példákkal támasztja alá, hogy az autoszuggesztió, és a saját erőben vetett hit révén, hány embernek sikerült megélnie élete legnagyobb csodáját. Az alábbiakban hoztunk néhány megszívlelendő gondolatot Murphy könyvéből!

1. A legnagyobb gazdagságot saját létünk jelenti, és ugyancsak itt kell keresnünk vágyaink beteljesülését is.

2. A világ nagy géniuszainak titka, hogy képesek voltak kapcsolatba lépni, és megfelelő módon használni saját tudatalattijuk hatalmas erejét.

3. A tudatalattink ugyanis mindenre tudja a választ.

4. Ugyancsak a tudatalatti képes testünk bármilyen betegségének a gyógyítására, csak ezzel a gondolattal kell nyugovóra térnünk minden este.

5. Bármely gondolat, okkal fogalmazódik meg, és minden kialakult helyzet, valamilyen hatással rendelkezik.

6. Bármilyen merész álmot is dédelgetünk, a tudatalattink mindig segítségünkre lesz a megvalósításában.

7. Mint egy jó hajóskapitány a hajóját, nekünk is irányítanunk kell saját gondolatainkat, tudatalattinkat, vágyaink beteljesedése érdekében.

8. Soha ne mondjuk azt, hogy: „Nem vagyok képes megtenni!”– mert a tudatalattinkat ezzel negatívan befolyásoljuk.

9. Teljes létünk alapja a hit, amit mindig és minden körülmények között meg kell tartanunk, mert csak ilyen módon befolyásolhatjuk pozitívan az életünket.

És hogy mindez rendelkezik-e tudományos magyarázattal? Igen! Tudósok bebizonyították, hogy gondolataink képesek molekuláris változások előidézésére az emberi szervezetben.

Dr. Bruce Lipton szerint, mindannyian saját sorsunk meghatározói vagyunk, hiszen a gondolat erejével képesek lehetünk testünket alkotó minden egyes sejt rendeltetésének a megváltoztatására. Vagyis az agyunk képes hatni a biológiai testünkre és viselkedésünkre, hogy ezáltal mindkettő közelebb kerüljön saját elvárásainkhoz.

Bizonyítást nyert napjainkban, hogy az áldásos hatásokkal rendelkező, sokat emlegetett pozitív gondolkodásnak tudományos alapja van. Ezért minden esetben, és mindenki számára javallott a pozitív életszemlélet, a pozitív gondolkodásmód követése, hiszen ez által valóra válthatjuk legmerészebb álmainkat is, és adott esetben képesek leszünk saját fizikai testünk meggyógyítására is!

Legfrissebb

Hirdetés

Aktuális kedvencek

Ez is tetszeni fog

Kapcsolódó cikkek