KoktélTudatosság Völgye Fesztivál 2013

Tudatosság Völgye Fesztivál 2013

Iratkozz fel hírlevelünkre, vagy kövess minket a Viberen, a Telegramon és a Google Hírek-en!

Tudatosság Völgye címmel négynapos rendezvénysorozat kezdődik el idén július 31.- augusztus 4. között Taliándörögdön, a Művészetek Völgye fesztivál eseményeivel egyidőben.

A rendezvény célja a tudatos életet élők és a társadalomért elkötelezettek, a gondolkodók és a művészek együttműködésének serkentése. A rendezvényt az Egység Média, valamint a Mogyorók Háza Kulturális Egyesület szervezi a Művészetek Völgye Kapcsolódó Falu együttműködésben.

A Tudatosság Völgye rendezvény három taliándörögdi helyszínen zajlik, a test-lélek-szellem hármasságnak megfelelően. Négy napon át tucatnyi előadás foglalkozik a tudatos látásmóddal, többek között olyan előadók közreműködésével, mint Puszta Csaba a 4D SzabadEgyetem alapítója, Dienes István elméleti fizikus és védakutató, Jásdi Kiss Imre magyarságkutató, Matek Kamill őstörténet kutató, Varga Csaba szociológus.

A rendezvény jóga, chi-kung, lélektánc és egyéb mozgásművészeti programokat is kínál a LEMangURIA szervezésében.

Esténként az Egység Média Színpadon olyan neves zenekarok lépnek föl, mint a csak itt összeálló UP!, az Ocho Macho, Deniz, a Mocsok 1 Kölykök, valamint az itt bemutatkozó Laár András és a Tündértantra.

A Tudatosság Völgye napközbeni előadásai és a mozgásművészeti programok ingyenesen látogathatóak. Az esti zenei koncertek a Művészetek Völgye 1.400 forintos napijegyével látogathatóak, amiket a szervezők a helyszínen is árusítanak. A rendezvénysorozatra érvényesek a Művészetek Völgye egésznapos és hétvégi belépői is!

Legfrissebb

Hirdetés

Aktuális kedvencek

Ez is tetszeni fog

Kapcsolódó cikkek