Koktél“Térdig fogunk járni töltött káposztában” - Székely turistacsalogató házi videó a Parajdi...

“Térdig fogunk járni töltött káposztában” – Székely turistacsalogató házi videó a Parajdi Töltött Káposzta Fesztiválra!

Nyereményjáték: Kattints ide és vidd el a főnyereményt a Filantropikum és a RIAVITA közös játékán!

A sóvidék gyöngyszeme Parajd, az elmúlt években egyre inkább a külföldi és belföldi turisták kedvenc üdülési célpontja lett. Nemcsak a sóbánya gyógyhatása miatt, hanem a szépen kialakított sós vizű strand, a trópusi lepkeház, a túrázási lehetőségek, a jó ételek és a vendégszerető lakósok miatt is vonzza az odalátogatókat.

Szeptember 26–28-án, idén is megrendezésre kerül Parajdon a Nemzetközi Töltött Káposzta Fesztivál, amely az ínycsiklandozó falatok mellett betekintést enged az vidék hagyományaiba is.

Nem mindennapi meghívót készített egy YouTube felhasználó a turistacsalogatóként erre az eseményre.

„Münk székelyek tisztelünk mindenkit, de ugyanezt elvárjuk másoktól is. Jelszavunk, ha tük nem bántotok münköt, akkor münk se bántunk tüktököt” – áll a vicces videóban.

Ha bele szeretnél kóstolni az ízes székely szófordulatokba és a csavaros észjárásba, akkor mindenképp érdemes megnézni a  videó megosztón a Joe Kertesz által feltöltött kedvcsináló meghívót. És ha kedved támad, akkor látogass el és kóstold meg az egyedien elkészített finomabbnál finomabb falatokat. Egy biztos ezt a Filantropikum szerkesztősége sem fogja az idén kihagyni.

“Ha én es többet megtudok akkor egy deci szilvapálinkáért azt es elmondom…” – ígéri a felhasználó 🙂
A csalogató összeállítást itt tekinthetitek meg:

Legfrissebb

Hirdetés

Aktuális kedvencek

Ez is tetszeni fog

Kapcsolódó cikkek