OtthonTégy ki egy pohár sós vizet és ecetet, segítségével könnyen megszabadulsz a...

Tégy ki egy pohár sós vizet és ecetet, segítségével könnyen megszabadulsz a negatív energiáktól!

Iratkozz fel hírlevelünkre, vagy kövess minket a Viberen, a Telegramon és a Google Hírek-en!

A világunkban minden energiából áll, a környezetünk, de mi magunk is negatív és pozitív energiákból tevődik össze. Bármennyire is szeretnénk, teljes mértékben nem tudunk megszabadulni a negatív energiáktól, de megtanulhatunk védekezni ellenük.

Van néhány olyan módszer, amely segítségével gondoskodhatunk arról, hogy a pozitív energia legyen túlsúlyban a negatívval szemben. A rezgések által befolyásolhatjuk a minket körülvevő energiákat, és ezáltal az élő és élettelen teret. A különböző energiaforrások befolyásoló hatással lehetnek az életünk alakulására.

Például, ha sok időt töltünk olyan személy társaságában, aki állandóan panaszkodik, ítélkezik, kritizál, akkor feltelünk negatív energiával. A legoptimistább ember is pillanatok alatt rosszkedvű és depressziós lehet egy lehúzó, negatív környezetben.

Ha úgy érezzük, hogy egy ideje nem tudunk A-ból B-be jutni, elakadás van az életünkben, akkor megtörténhet, hogy a negatív energiák állnak a boldogulásunk útjába. A célok és álmok elérése érdekében először a negatív energiák uralma alól kell felszabadulnunk, helyet adva a pozitív energiáknak.

Az alábbiakban egy egyszerű módszert mutatunk be, amely segítségével könnyen meg tudunk szabadulni a negatív energiák dominanciájától.

Szükség lesz 2 evőkanál ecetre, 2 teáskanál sóra, 5 deci vízre és egy tiszta befőttes üvegre – írja a awarenessact.com.

Mit kell tenni?

1. Öntsd az üvegbe az ecetet, majd add hozzá a sót és a vizet. Kb. 60 másodpercig kavargasd, míg jól feloldódik a só.

2. Tedd a befőttes üveget egy olyan helyiségbe, ahol úgy gondolod, hogy negatív energiák vannak. Hagyd állni 24 órán keresztül.

3. Figyeld a sót a pohárban. Eredetileg a só felemelkedik, de ahogy az üveg összegyűjti és felfogja a helyiségben lévő negatív energiát, látni fogod, hogy a só leülepszik a pohár aljára.

4. Ha úgy látod, hogy már nincs semmi “mozgás”, változás az üvegben, akkor fogd meg, és öntsd ki valahol a természetbe. Semmiképp ne a lakásban a lefolyóba öntsd, mert így nem tudsz megszabadulni a negatív energiától.

5. Az összes olyan helyiségben ismételd meg ez a műveletet, ahol úgy érzed, hogy probléma lehet.

Legfrissebb

Hirdetés

Aktuális kedvencek

Ez is tetszeni fog

50 felett sem késő változtatni

Kapcsolódó cikkek