KuriózumTedd fel magadnak Barack Obama három kérdését, ha te is meg akarod...

Tedd fel magadnak Barack Obama három kérdését, ha te is meg akarod tudni, hogy megtaláltad-e a lelkitársad!

Iratkozz fel hírlevelünkre, vagy kövess minket a Viberen, a Telegramon és a Google Hírek-en!

Kíváncsi vagy, hogy megtaláltad-e már a lelkitársadat? Most Barack Obamától megtudhatod!

Tedd fel magadnak Barack Obama három kérdését, ha te is meg akarod tudni, hogy megtaláltad-e a lelkitársad!
Fotó: Wikimedia.org

Honnan tudhatod, hogy az az ember, akivel együtt élsz, a lelkitársad, vagy sem? Ez egy olyan kérdés, amire szinte minden ember szeretne választ kapni. Ebben segít az úgynevezett Obama-teszt, hiszen az Egyesült Államok egykori elnöke három egyszerű kérdés megfogalmazásával önt tiszta vizet a pohárba.

Barack Obamának (56) és Michelle Obamának (54) két közös kislányuk van, és már 26 éve házasságban élnek, láthatóan nagy a boldogság és a harmónia köztük.

Nemrég a volt elnök egykori kommunikációs igazgatójának, Dan Pfeiffernek vallott arról, hogy mi a boldog házasság titka. Pfeiffer könyvet is írt, Yes, We Still Can: Politics in the Age of Obama, Twitter and Trump címmel, amelyben megtalálható az a rész is, amelyben Obama feleségével való kapcsolatáról beszél.

Most lássuk azt a három Obama-teszt kérdést!

1. Érdekes ember a párod?

Érdekesnek, különlegesnek találod a párod? Szeretnél sok időt vele tölteni, és semmi sem fontosabb, mint hogy együtt legyetek? Ha a kérdésre igen a válasz, akkor ő számodra az igazi.

2. Szórakoztató ember a párod?

Obama szerint rendkívül fontos, hogy egy párkapcsolatban a felek között működjön a humor. Obama szerint ha a párod meg tud nevettetni, akkor meg is van a lelkitársad.

3. Jó szülő válik majd belőle?

Ha azt érzed, hogy a párodból remek anya, vagy apa válik, akkor Obama szerint ő az igazi számodra, ez biztos. És nagyon szerencsés ember lehetsz, ha így érzel.

Barack Obama minden publikus alkalmat megragadott arra, hogy megköszönje feleségének a támogatást. Utolsó beszédében, amelyet a Fehér Házban tartott 2017 januárjában a következőket mondta: „Michelle LaVaughn Robinson, az elmúlt 25 évben nemcsak a feleségem és a gyerekeim anyja voltál, hanem a legjobb barátom is. A Fehér Házból egy olyan helyet varázsoltál, ahol mindenki otthon érezte magát.”

Legfrissebb

Hirdetés

Aktuális kedvencek

Ez is tetszeni fog

Kapcsolódó cikkek