LélektárTarotszkóp 2023 június – mit jósolnak számodra a tarot kártyák ebben a...

Tarotszkóp 2023 június – mit jósolnak számodra a tarot kártyák ebben a hónapban

Iratkozz fel hírlevelünkre, vagy kövess minket a Viberen, a Telegramon és a Google Hírek-en!

A június eleji telihold jelentősen megváltoztatja a csillagjegyek életét, miután az energiájával betölti az univerzumot. Ez az erő megnyitja az elméjüket, és megerősíti őket bizonyos meggyőződéseikben. Mivel a hold energiája a teljes hónapban érezhető lesz, csak a tarot kártyák képesek megjósolni, milyen izgalmas meglepetések érik a csillagjegyeket az elkövetkező időszakban.

A teliholddal nem merül ki az égi jelenségek sora: szintén júniusban érkezik az Oroszlánba a Vénusz, a szerelem bolygója, ami átalakítja a kapcsolatokról alkotott felfogást, és a szerelmeseket egy kicsit más viselkedésre készteti. Az Ikrekben járó Merkúr sem marad észrevétlen, hiszen felforgatja néhány csillagjegy életét. Ezután a Halakban tartózkodó Szaturnusz retrográd mozgása szab majd némi korlátot. Rögtön attól a naptól kezdve, hogy június 17-én megkezdi a fordított mozgását, mindenki a saját bőrén fogja érezni a karma hatásait.

A másik retrográd, amely sok fejfájást okozhat a csillagjegyeknek, a Neptunusz, amely szintén a Halakban indul. A hónap végén a fókusz és az intuíció erősen hiányozni fog, így mindannyiunknak szüksége lesz egy segítő kézre. Ki ugrik be, hogy apró támpontokat adjon nekünk arról, hogy mi vár ránk? Természetesen a tarot kártyák! Íme a jóslatuk az előttünk álló hónapra:

Kos – Diadalszekér

Ennek az időszaknak az energiája a siker magaslataira repít, ezért magabiztosan és elszántan kell előrehaladnod. Lehetőséged nyílik arra, hogy átvedd az irányítást egy helyzet vagy csoportos feladat felett a munkahelyeden, ami azt jelenti, hogy fejlesztheted vezetői képességeidet. Ráadásul ez a kártya arra ösztönöz, hogy bízz az ösztöneidben és hozz bátor döntéseket.

Bika – Ötágú ász

Ez a kártya új lehetőségeket hozhat az életedbe az anyagi és pénzügyi stabilitás terén. Kísérletezhetsz új dolgokkal, bekapcsolódhatsz egy jövedelmező vállalkozásba, vagy akár váratlan bevételekhez is juthatsz. Ez a hónap arra lesz alkalmas, hogy olyan módszerekre összpontosíts, amelyek segítségével több pénzt kereshetsz, és bátran gondolkodj a jövőről.

Ikrek – Három csésze

Ez a kártya az örömöt, az ünneplést és a kapcsolatot jelképezi, ami azt jelenti, hogy sikeres találkozásoknak és harmonikus kapcsolatoknak örülhetsz. Ha korábban olyan időszakon mentél keresztül, amikor magányosnak érezted magad, a június új lehetőségeket hoz arra, hogy szoros és tartós kötelékeket köss. Emellett erőt nyerhetsz ahhoz is, hogy nyíltan kifejezd az érzelmeidet.

Rák – A kupák lovagja

Ez a lap hatalmas érzelmi növekedést, az intuíció jelentős fejlődését és talán egy új kezdetet ígér neked. A szerelem kivirágozhat, mivel az ösztönök oda visznek, ahová már régóta vágytál. Ebben a hónapban megtanulsz sebezhetőnek lenni, és megmutathatod a környezetednek, hogy a képzelőerő bárkit segíthet a szenvedélyei megvalósításában.

Oroszlán – Nap

A Naphoz hasonlóan te is ragyogóan fogsz csillogni, és az energiád mindenkit feltölt optimizmussal. Ez a kártya azt mutatja, hogy júniusban sikerrel és beteljesüléssel lesz tele az utad, ami nagyon izgalmas lehet. Sok ajtó nyílhat meg előtted, új szakmai együttműködéseket is eredményezve. Pontosan erre vágytál, nem igaz? A te esetedben a kreativitás virágozni fog, és a szerelem is növekedni fog.

Szűz – Csésze ász

Új lehetőségek nyílnak meg előtted, amelyek meghozzák számodra azt az érzelmi beteljesülést, amit eddig hiányoltál. Egész hónapban erős lesz benned az egység és a harmónia érzése, és ez egy dolgot jelent: sok szerencsét a szerelemben. Ráadásul a felfokozott intuíció lehetőséget ad arra, hogy felfedezd, milyen emberekre van szükséged az életedben. Mit kell tenned ebben az időszakban? Nyisd meg a szíved, és hagyd, hogy az univerzum energiája beborítson!

Mérleg – A torony

Ez a tarot kártya olyan változásokat sugall, amelyek a legváratlanabb időpontokban jöhetnek. A világod a feje tetejére állhat ezekben a napokban, ahogy a nyár lassan beindul. Ne hagyd magad elriasztani az apró problémáktól, még akkor sem, ha úgy érzed, állandóan konfliktusokba és félreértésekbe keveredsz. A káosz közepette is akadnak majd kihagyhatatlan szakmai lehetőségek.

Skorpió – Nyolc kupa

Ez a kártya azt a hatalmas átalakulást szimbolizálja, amelyet júniusban át fogsz élni. A stagnálásból átmenetet teszel a fejlődésbe, és új, örömteli élményekben lesz részed. Lehetőséged van arra, hogy sok szinten fejlődj, és csak akarnod kell, hogy egyre jobb és jobb legyél. Arra is lehetőséget kapsz, hogy elengedd azokat a dolgokat, amelyek már nem szolgálnak téged, és eltávolodj azoktól az emberektől, akik minden pozitív energiádat elszívják.

Nyilas – A pálcák lovagja

Energiával és kalandokkal teli hónap vár rád, pont úgy, ahogyan szeretnéd. Nem kizárt, hogy izgalmas kirándulásokra indulsz, és interaktív szakmai tevékenységeket is élvezhetsz. Mindenbe, amit teszel, szenvedélyt fektetsz, főleg, hogy találkozol valakivel, aki támogatni fog az erőfeszítéseidben. Ami a legizgalmasabb, hogy kockázatot vállalsz majd, mert ki akarod próbálni a határaidat. A június olyan hónapnak tűnik, ami sokat ígér!

Bak – A világ

A világ különleges jelentőségű kártya. Ezúttal egy nagy változást ígér, de egy váratlan kiegészítésre is utalhat. Mit jelenthet ez? Nos, könnyen lehet, hogy találkozhatsz egy olyan személlyel, aki kitöltheti a lelked kirakós játékában lévő űrt. Bár nehezen tudsz majd örülni az elért eredményeidnek, büszkén tekinthetsz vissza a rövid idő alatt elért sikereidre. Legyen több hited önmagadban!

Vízöntő – Csillag

A Csillag arra biztat, hogy bízz az álmaidban és kövesd a megérzéseidet. A reményt, a jobb jövőre való törekvést és az isteni útmutatást jelzi. Azt jelenti, hogy az univerzum összes energiája a te javadra fog válni, és segít abban, hogy új projektekbe fogj, nagyobb lelkesedéssel és nagyobb bizalommal légy az erősségeid iránt. Ahogy telnek a napok, rá fogsz jönni, hogy fontos kapcsolatokat építettél ki, és mindig lesz valaki melletted. A támogatás fontos olyankor, amikor fáradtnak érzed magad, vagy úgy érzed, hogy semmi, amit csinálsz, nem neked való. Júniusban nagyon kevés nehéz pillanatod lesz.

Halak – Hold

Ez a kártya az intuíciót, a tudatalattit és a gondolkodás mélységét szimbolizálja. Szükségét fogod érezni, hogy felfedezd a belső világodat, vagyis meglásd, mi rejlik valójában a mélyben. Lehetőséged van bölcs döntéseket hozni, ezért ne hagyd ki őket, még akkor sem, ha az érzelmek néha eluralkodnak rajtad. Érdekes módon végre sikerül úgy kommunikálnod az érzéseidet, hogy közben másokat nem bántasz meg. Ráadásul jó eséllyel megszabadulsz a múltbéli sérelmektől.

Legfrissebb

Hirdetés

Aktuális kedvencek

Ez is tetszeni fog

Kapcsolódó cikkek