LélektárSzuperhold, virághold, avagy telihold a Skorpióban: gyógyító energiákat hoz a tömegeknek

Szuperhold, virághold, avagy telihold a Skorpióban: gyógyító energiákat hoz a tömegeknek

Iratkozz fel hírlevelünkre, vagy kövess minket a Viberen, a Telegramon és a Google Hírek-en!

Sok mindenen mentünk keresztül az utóbbi időben, de úgy tűnik, végre szert tehetünk némi olyan energiára, amire szükségünk van. Ahelyett, hogy még több stressznek és kockázatnak lennénk kitéve, végre elkezdhetünk gyógyulni.

Amint azt már említettük, az elkövetkező telihold egyben szuperhold is, és a Skorpió jegyében köszönt ránk. Ez a telihold május 7-én ragyog fel az égen, és elmondhatjuk, hogy hosszú ideje ez az első pozitív holdfázis, amiben részünk lehet. Együttérzőbb perspektívát kínál a számunkra, és a legtöbbünkből a legjobbat hozza majd ki.

Ez a telihold sok érzést hoz a felszínre, de az öntudatunk egyre jobban feldolgozza majd ezeket, amíg ennek a holdfázisnak a hatása alatt vagyunk. Előfordulhat, hogy elkezded meglátni a jót, vagy éppen a rosszat a körülötted lévő emberekben, és ebből megtanulhatod, melyek azok a kapcsolatok, amelyeket meg kell szakítanod, és melyek azok, amelyeket ápolnod kellene. Bár nagyon fontos, hogy óvatosak legyünk ezekben az időkben, nem szabad hagynunk, hogy az óvatosság visszafogjon bennünket.

Ezt már olvastad? Május 7-én lesz 2020 utolsó Szuperholdja: az Univerzum tanácsai a csillagjegyeknek az elkövetkező időszakra

A telihold és Merkúr szembenállása az érzéseink megértését és kommunikálást helyezi előtérbe ebben a holdfázisban. Belső konfliktus léphet fel a gondolataink és az érzéseink között, és ez zavart, polarizált gondolkodáshoz, vagy szorongáshoz vezethet. Lehetséges a tribalizmus, a nacionalizmus és más előítéletek jelentkezése is.

Lehetségesek a félreértések és nézeteltérések, de a Neptunusz harmonikus aspektusa csökkenti ezek kockázatát. Ez a telihold megfelelő alkalmat kínál a csendes elmélkedésre, vagy arra, hogy feltárjuk az érzéseinket egy közeli barátunknak, és megosszuk vele, mi az, amiről úgy gondoljuk, visszatart bennünket.

Ezt már olvastad? Szuperhold a Skorpió jegyében 2020: A becsület leckéje!

A telihold és a Neptunusz trigonja felfokozza az érzéseidet, a képzelőerődet, a kreativitásodat. A megnövekedett intuíció és pszichés tudatosság segít megérteni az érzéseidet. Ez csökkenti a szorongást és a félreértések kockázatát. És ha ezek a nézeteltérések mégis előfordulnának, ez a harmonikus, együttérzésre ösztönző befolyás segít az együttműködésben és a megbocsátásban.

Lehet, hogy álmodozol az ideális partnerről, és most az is valószínű, hogy találkozol valaki igazán különlegessel. Az ebben a holdfázisban kialakult kapcsolatoknak megvan az a sajátossága, hogy úgy érezzük, megtaláltuk a lelki társunkat. Megtörténhet, hogy a barátaid felkeresnek, hogy kisírják magukat a válladon, és vigasztalást nyújts nekik. A gondoskodó, együttérző oldalad most fokozattan hangsúlyos, ezért ez a telihold remek alkalmat jelent arra, hogy a szeretteid és a szélesebb értelemben vett közösség hasznára lehess.

Ezt már olvastad? 2020 május 7. : az év utolsó Szuperholdja igen erős energiákkal érkezik!

A Merkúr-Neptunusz szextil (0 ° 00′42 ″) mindössze 3 perccel a telihold beállta előtt jelentkezik 2020 májusában. Ez a pozitív hatás pedig messze meghaladja a telihold és a Merkúr szembenállásának kihívást jelentő hatásait. Ez azt jelenti, hogy az embereknek általában véve megértőbbnek, együttérzőbbnek kellene lenniük egymáshoz, és idealista képet alkotnak arról, hogy milyennek kellene lennie a világnak.

Továbbra is rendkívül érzékeny leszel a környezeted minden vibráló energiájára. De bízhatsz a megérzéseidben. Ez a bolygóállás pontos intuíciót és észlelési képességeket, valamint nagyon gyakran pszichés képességeket is ad. Spirituális inspirációt kaphatsz az álmaidban, meditáció közben vagy akár véletlen találkozás révén.

Ezt már olvastad? Májusban ezek a csillagjegyek nagyon szerencsések lesznek a szerelemben!

Noha sokan jobban érezzük majd magunkat ebben az időszakban, nem árt észben tartanunk, hogy ez még nem elég ahhoz, hogy ez a pozitív állapot kitartson, miután ezek a hatások elmúlnak. Ne aggódj most túlságosan azok miatt, akik megpróbálnak lehúzni téged, koncentrálj a pozitívumokra, egyéb miatt ráérsz még aggódni. Ez a telihold felszínre hozza azokat a dolgokat, amikre érdemes összpontosítanod, amelyeket ki kell emelned az életedben, csak hajlandónak kell lenned rá, hogy dolgozz rajta, bármi is legyen az, amire a telihold rávilágít.

Legfrissebb

Hirdetés

Aktuális kedvencek

Ez is tetszeni fog

Kapcsolódó cikkek