HolotropikumSzorítsd ökölbe a kezed, majd olvasd el, hogy milyen komoly dolgot árul...

Szorítsd ökölbe a kezed, majd olvasd el, hogy milyen komoly dolgot árul el rólad

Iratkozz fel hírlevelünkre, vagy kövess minket a Viberen, a Telegramon és a Google Hírek-en!

Azt gondolnád, hogy ez csupán egy szórakoztató játék, viszont a végeredmény komoly dolgokat tár fel.

Mit kell tenned? Gondolkodás nélkül zárd ökölbe a kezed, majd nézd meg, hogy a három kép közül melyik formát vetted fel!

1. A hüvelykujj a mutatóujj felett van

Barátságos, empatikus és érzékeny személyiség vagy, egész életedben mások problémáját tartottad leginkább szem előtt, jó lenne, ha egy kicsit több időt fordítanál önmagadra. Szeretsz adni, akkor vagy a legboldogabb, ha a körülötted lévők boldogok.

Szeretteidért bármit megteszel, a világon a legfontosabb számodra a szeretet. Társasági ember vagy, könnyen alkalmazkodsz minden helyzetben. Barátaiddal és szeretteiddel intenzív lelki kapcsolatban állsz, szinte szavak nélkül is megértitek egymást. Türelmes és következetes személy vagy, bár sok esetben befolyásolnak az érzelmeid.

2. A hüvelykujjra rá van csukva a többi

Intelligens, őszinte, felelősségteljes, hűséges személy vagy. Nagyon magabiztosnak tűnsz, éppen ezért mások szívesen kérnek tőled tanácsot. Nehezen barátkozol új emberekkel, kissé zárkózott vagy, de, ha jobban megismernek, akkor könnyen megnyitod a szíved.

Tisztában vagy a képességeiddel, bízol a belső erődben, viszont nem szereted nagy dobra verni a sikereidet, inkább csendben ünnepelsz. Kissé különc személyiség vagy, ritkán tudsz igazi barátokra találni, sokszor kissé magányosnak érzed magad.

Perfekcionista vagy, és túlságosan sok kritikát fogalmazol meg magaddal szemben.

3. Hüvelykujj a többi ujj felett

Könnyen barátkozol, igazi társasági ember vagy, barátaid körében tudsz igazán önmagad lenni. Tettre kész vagy, állandóan tele vagy ötletekkel, kreatív személyiség vagy. Karizmatikus személyiségnek tartanak, mágnesként vonzódnak hozzád az emberek. Nyíltan megmondod mindenről a véleményed, őszinte és közvetlen vagy mindenkivel.

Ha igazságtalanság ér, könnyen elveszted a türelmed. Mindig önmagad adod, soha nem próbálsz senkit elkápráztatni, úgy éled az életed, ahogy te a legjobbnak gondolod. Nagyon jó motiváló hatással vagy saját magadra, ha már kifulladtál, de közel állsz a sikerhez, nem esik nehezedre megtenni az utolsó lépéseket. Mindenről megvan a véleményed, és kiválóan érvelsz az igazad mellett! Mindig lépésről-lépésre tervezel, a rövidtávú célok embere vagy.

Legfrissebb

Hirdetés

Aktuális kedvencek

Ez is tetszeni fog

Kapcsolódó cikkek