LélektárSzínteszt: válassz egy színt, és tudd meg, mit árul el rólad!

Színteszt: válassz egy színt, és tudd meg, mit árul el rólad!

Iratkozz fel hírlevelünkre, vagy kövess minket a Viberen, a Telegramon és a Google Hírek-en!

Észrevetted már, hogy az életedben történő dolgok befolyásolják a színbeli ízlésedet?

szinek

Nézz be a szekrényedbe: valószínűleg olyan színek dominálnak, amelyek összhangban vannak azzal, amit az életedben szeretnél kivetíteni.

Válassz egy színt az alábbi palettáról, és azon belül pedig egy árnyalatot. Nem is gondolnád, de választásod igen érdekes dolgokat árulhat el arról, hogy mi folyik éppen az életedben.

A kommentben írd meg nekünk, hogy melyik színt választottad és hogy melyik a kedvenc színed.

Felkészültél?

Narancssárga

narancssarga

1. Egy kalandos életmódváltást fontolgatsz, de kissé aggódsz ennek negatív kimenetelétől. Óvatosságod gyakorlatiassá tesz, ez pedig segít a jó úton haladni. Hajrá!

2. Van valaki vagy valami az életedben, akiben nem bízol. Igazad van abban, hogy óvatosnak kell lenni, de győződj meg róla, hogy közben jól is érzed magad. Ugyanakkor magadhoz is légy őszinte.

3. Kétségeid támadtak az egészséged felől. A narancsszín vitalitással tölt el, mindent megteszel, hogy az életvidámság visszaadja az egészségedet.

4. Arra a pontra érkeztél, amikor úgy érzed, itt az ideje kicsit megállapodni. Ne tedd most ki magad drasztikus változásoknak. Jó ötlet lehet várni, amíg a dolgok maguktól megoldódnak.

Sárga

sarga

1. Ugyan nem vagy kérkedő, de van benned egy jó adag magabiztosság. Használd ezt ki és koncentrálj azokra a dolgokra, amelyeket el szeretnél érni. A „meg tudom csinálni” szellemed elegendő erőforrást biztosít ehhez.

2. Egy nehéz titok nyomja a lelked, ami kibillent az egyensúlyból. Szabadulj meg ettől és engedd meg belső fényednek, hogy újra ereje teljében tündököljön. Mások is észreveszik majd ezt és örülni fognak a régi énednek.

3. A motor kontroll lámpád elkezdett villogni – tested és lelked vészjeleket küld. Engedd magad gyógyulni, regenerálódni. Menj szabadságra vagy csak pihend ki magad. Ne legyen bűntudatod a lazításért.

4. Olyanok vesznek körül, akik elszívják az energiádat? Tegyél magadnak egy szívességet és tegyél arról, hogy ne csak te adj, de kapj is némi támogatást mások részéről.

Zöld

zold

1. Elértél egy bizonyos elégedettségi szintet, de ez nem jelenti azt, hogy önelégült és öntelt lennél. Vizsgáld meg azokat a félelmeket, amelyek visszatartanak téged és merd vállalni azt, amire pontosan vágysz.

2. Valami frissességre, újdonságra vágysz az életedben. Egy változás boldoggá tesz majd. Menj parkba, sétányokra, ahol kisbabák és kutyusok játszanak, ahol tavaszi virágok pompáznak. Most érdemes elkezdeni dolgozni egy új cél megvalósításán.

3. Itt az ideje felboncolni azt, hogy mi billentette ki belső harmóniádat az egyensúlyból. Ez azt a bátorságot is feltételezheti, hogy megválj valamitől az életedben. Amint visszanyered az egyensúlyt, észre fogod venni, hogy megint minden egyenesbe jött.

4. Tisztában vagy vele, hogy nem vagy annyira boldog a fejlődésed láttán, mint amennyire igazából lehetnél, de ha őszinte vagy magadhoz, elismerheted, hogy keményen dolgoztál azért, hogy most ott lehess, ahol vagy. Értékeld ezt az utat és ne ragadj le túlságosan a hőn áhított összképnél. Lépésekben haladj csak.

Vörös

voros

1. Mindig vágysz a kalandra, az izgalomra, kell neked az energia. Alkalmanként a lobbanékonyságod hozza ki belőled a legjobbat, de ne engedd kiszáradni a spontaneitásodat sem. Hisz ebben rejlik a te erőd.

2. Igazán melegszívű és kedves vagy, de lehet, hogy te is keresed a szenvedélyt, ami hiányzik az életedből. Van valami, amit szerettél volna megtenni de visszafogtad magad? Keresd, és meg fogod találni a párodat.

3. Hajlamos vagy felhúzni magad valamin, és nem belenyugodni abba. Ne légy passzív-agresszív, nyíltan add ki magadból, ami böki a csőröd. Kezdj inkább az egyensúlyra koncentrálni. Emlékezz, hogy a haragod mögött mély szenvedély van, ami a javadra fordítható.

4. Harci készültségben vagy. A jó hír az, hogy nyerni fogsz. A rossz hír az, hogy ha nem vigyázol és nem őrzöd meg hidegvéred, akkor kárt tehetsz a kapcsolataidban a hadjáratod során. Gondolkodj higgadtan.

Fekete/fehér

fekete-feher

1. Messzemenően erős személyiség vagy. Van benned elegancia, formaság és tartás. Őrizd meg frissességed, mert új dolgok várnak rád, úgyhogy nem leszel unott vagy cinikus. Színes, vidám emberek társaságára van szükséged, hogy kiegyensúlyozzanak téged.

2. Nyugodtságodról és intelligenciádról vagy híres. A vadabb, lobbanékonyabb barátaid értékelik a műveltséged és stabilitásod. Ismerd meg önmagad és ne húzd le magad. Fordulj a barátaidhoz, ha aggódsz valamiért és segítségre van szükséged.

3. Hajlamos vagy gondolataidba zárkózni és bonyolult témák fölött őrlődni, miközben nem jutsz előrébb. Az aggódással nem oldasz meg semmit. Hagyj fel a megszállottsággal és koncentrálj inkább a konkrét tettekre.

4. Szereted a tisztaságot, a rendet és a csendet. Az emberek felnéznek rád és a rendezett életedre. Igyekezz odafigyelni arra, hogy minden kis dolog ne hozzon ki a sodrodból. Bárhogy is legyen, a szeretteid a rendetlen énedet is ugyanúgy szeretik.

Kék

kek

1. Kívülről várod a segítséget, holott mindvégig benned volt. Biztosíts magadnak elegendő időt ahhoz, hogy egyedül, csöndben megtaláld a belső békédet és használd ezt arra, hogy meg tudd oldani azokat a problémákat, amelyekkel küszködsz.

2. Derűs, higgadt személy vagy, de ha túl sokáig vagy egyedül, átmehetsz depressziós, letargikus állapotba is. Fordulj szeretteidhez bizalommal és engedj be életedbe új személyeket, hogy energiával tölthessenek fel.

3. Nyomaszt, hogy meg kell tenned valamit, amit nem akarsz. Igazad van – és ezért nem vagy lusta vagy makacs, csak érzékeled a saját határaidat. Tartsd szem előtt, hogy úgy is tudsz támogatni valakit, ha nem vagy mellette. Segíts a háttérből – inkább ez passzol a te ritmusodhoz.

4. Sóvárogsz a kalandok után. A rutinon való változtatással és a régi kerékvágásból való kilépéssel szembeszállsz a gyötrő unalom érzésével, ami az életedbe lépne. Adj időt magadnak és engedd magad felfedező útra.

Rózsaszín

rozsaszin

1. Készen állsz a szerelemre. A vidámságod és pozitivitásod kiegyensúlyozódott, te pedig készen állsz ezt a ragyogást rázúdítani valakire. Megtörténhet, hogy nem pont romantikus szerelem lesz – ugyanúgy vonatkozhat ez egy új projektre, házi kedvencre, vagy egy változás meleg üdvözlésére.

2. Azon kapod magad, hogy a gondtalan gyermekkorodra révedsz vissza. Jó érzés nosztalgiázni, de ne ragadj benne. Menj ki és tégy valakiért valami jót ma, és nyomban érezni fogod a hálát. Te magad vagy az a változás, amire vágysz.

3. Ha amiatt aggódsz, hogy nem kapsz elég tiszteletet, ne aggódj – úton van. Megmutatod a világnak, hogy megérdemled a jobb bánásmódot. Ha valaki lehúz téged, itt az alkalom figyelmeztetni őt. Ha ezután is visszahúz, akkor talán itt az ideje, hogy elengedd.

4. Te vagy valakinek a legviccesebb barátja. Valaki talán most rád gondol. Adj sajátos színt az élethez, vigyél bele tiszta jókedvet. Ha nem is rögtön, de a hatás jelentkezni fog.

Lila

lila

1. Térre van szükséged, hogy olyasvalamin dolgozz, ami inspirál téged. Ne félj kikövetelni ezt. Néha a magány a kreativitás kulcsa, te pedig eléggé világosan fogalmazol ahhoz, hogy szeretteiddel megérttesd ezt. Töltsd fel a belső elemeidet.

2. Az ábrándozás és a nosztalgia ártalmatlanul romantikus szokásnak tűnhetnek, de ugyanakkor vissza is tarthatnak téged. Állj meg, és kérdezd meg magadtól, hogy még mindig a kitűzött cél felé haladsz-e? Lépj a tettek mezejére még ma!

3. Minden bizonnyal kiérdemelted a tiszteletet, de a vágyad, hogy ezt mindig érezd az emberek részéről, túlbuzgóvá tehet. Nyugodj le egy kicsit és engedd magadhoz az embereket. Jönni fognak és megadják az áhított tiszteletet.

4. Elképesztő belső erővel rendelkezel, az emberek pedig jönnek hozzád tanácsért és nyugalomért. Vigyázz arra, hogy legyen időd azokra a dolgokra, amelyek téged is boldoggá tesznek. Amiért megbízható vagy és számíthatnak rád, nem jelenti azt, hogy te nem érdemelsz meg egy kis felszusszanást és feltöltődést. Sok embernek viseled gondját. Magadra is vigyázz.

Egyed Zsuzsanna

Legfrissebb

Hirdetés

Aktuális kedvencek

Ez is tetszeni fog

50 felett sem késő változtatni

Kapcsolódó cikkek