KuriózumSzeresd azt, aki vagy, és ne azt, aki lenni szeretnél!

Szeresd azt, aki vagy, és ne azt, aki lenni szeretnél!

Iratkozz fel hírlevelünkre, vagy kövess minket a Viberen, a Telegramon és a Google Hírek-en!

Az emberek nagyrésze egész életében csak arról álmodozik, hogy majd, ha ilyen vagy olyan lesz az élete, akkor sokkal boldogabb lesz. Azonban, amíg álmodozol, és elégedetlenkedsz a jelen helyzeted miatt, addig elszalad melletted az élet, és sosem leszel boldog.

A jövő egy megfoghatatlan állapot, csak akkor tudsz boldog lenni, ha a jelenben boldog vagy! Ha maximális elvárásaid vannak önmagaddal szemben, akkor állandóan bűntudatod lesz, mert mindig jobb, és jobb szeretnél lenni.

Van egy listád (legalább fejben), amit meg szerettél volna tenni annak érdekében, hogy jobb legyen az életed, de a nap végén azon kapod magad, hogy még felét sem intézted el. Ma sem tornáztál, reggel nem meditáltál, nem voltál kedves a szomszéddal, nem ittad meg a két liter vizet, és semmit nem tettél azért, hogy stressz esetén ne gyújts rá egyből.

Estére bűnösnek, csalódottnak fogod érezni magad, és ráadásul annyira stresszes leszel, hogy a káros szokásokat még meg is duplázod.

A probléma az, hogy nem feleltél meg az elvárásaidnak! Az igazi problémát maguk az elvárások jelentik. Ezért alakul ki az állandóan nyomasztó stressz, mert nem tudsz teljesíteni úgy, ahogy elvárnád magadtól. A szorongáson, haragon és dühön túl ráadásul még szerencsétlennek is fogod érezni magad.

A várakozás arra, hogy boldogabb legyél, csak egy ördögi kör! Tanulj meg még ma boldog lenni, örülj annak, amilyen a mai nap, vedd észre az apró kis örömöket. Ne ragaszkodj túlságosan az álomvilágodhoz, álmodozz, majd engedd el az álmaidat, ne görcsölj. Az Univerzum úgyis meg fogja adni azt, amire szükséged van!

Szeresd az életed, szeresd önmagad még ma! Dobd félre az elvárásaid, áraszd el szeretettel azt a csodálatos lényt, aki vagy ma! Meglátod, a világon a szeretet a legerősebb hatalom, az egész életed át fog alakulni! Élj békében!

Legfrissebb

Hirdetés

Aktuális kedvencek

Ez is tetszeni fog

Kapcsolódó cikkek