HoroszkópSzerelmi horoszkóp: ez vár rád szerelmi téren 2023 őszén!

Szerelmi horoszkóp: ez vár rád szerelmi téren 2023 őszén!

Iratkozz fel hírlevelünkre, vagy kövess minket a Viberen, a Telegramon és a Google Hírek-en!

Ez az ősz egy sor érdekes meglepetést tartogat az összes csillagjegy számára, főleg szerelmi téren nem lehet okunk panaszra. Milyen csillagjegyhez tartozol? Most megtudhatod, mi vár rád szerelmi téren a következő időszakban.

Kos

Készen állsz egy mesés őszre? Az Univerzum csodálatos dolgokat tartogat számodra az év következő hónapjaiban. Az igaz szerelem akkor fog rád találni, amikor megengeded, hogy a lelked ragyogjon. Egy olyan személlyel fogsz találkozni, aki ugyanannyira imádja a kalandot és a szenvedélyt, akárcsak te magad.

Bika

Legjellemzőbb tulajdonságod az, hogy nagyra értékeled a szépséget, az eleganciát és az egyszerű, de fontos dolgokat. Idén ősszel művészeti galériákban, múzeumokban, kulturális rendezvényeken vagy akár egy péntek esti borkóstolón is lehetőséged lesz találkozni az igaz szerelemmel.

Ikrek

Az igaz szerelmet akkor találod meg, amikor igazán önmagad vagy, és szabadon kifejezed magad. Az önfejlesztés most nagyon hatékony lehet, vállalj nyilvános beszédet, vagy csatlakozz egy könyvklubhoz, hogy kapcsolatba léphess olyan emberekkel, akik lépést tudnak tartani a fejlődés iránti vágyaddal és kíváncsiságoddal.

Rák

Olyan személy vagy, aki értékeli az érzelmi kapcsolatokat és a családot. Idén ősszel érdemes több időt töltened közeli barátaiddal és szeretteiddel. Egy régi baráti kapcsolat csodálatos szerelmi kapcsolattá alakulhat.

Oroszlán

Nagyon szeretsz a figyelem középpontjában lenni, és idén ősszel az energiáid csak úgy ragyognak, és magukhoz vonzzák az azonos vágyakkal rendelkező és hasonló életkedvű embereket. Bulizz, vegyél részt rendezvényeken vagy bemutatókon, és ami a legfontosabb, ne felejts el önmagad lenni.

Szűz

Mindig nagyon odafigyelsz a részletekre, a dolgot alaposan elemezed mielőtt döntést hoznál. Az igaz szerelmet olyan helyen fogod megtalálni, ahol mások segítségére lehetsz, vagy egy kicsit megválthatod a világot. Jót tenne, ha különböző rendezvényeken önkénteskednél, vagy jótékonysági rendezvényeken vennél részt.

Mérleg

Olyan emberekhez vonzódsz, akik hozzád hasonlóan szeretik az egyensúlyt és a harmóniát az életben. Idén ősszel lehetőséged lesz találkozni az igaz szerelemmel egy társasági összejövetelen, művészeti kiállításon, jóga-, pilates- vagy személyiségfejlesztő órán.

Skorpió

Szenvedélyes és intenzív természet vagy, a szerelem olyan helyeken találhat rád, ahol mély érzelmekkel dolgozol. Csatlakozz egy terápiás csoportokhoz, önismereti workshopokhoz, vagy találj olyan hobbit, amely lehetővé teszi kreativitásod felfedezését.

Nyilas

Ebben az időszakban a kalandozás van előtérben, éppen ezért az igaz szerelemmel valami új helyen fogsz találkozni. Fedezd fel az ismeretlent, indulj spontán kirándulásokra, vagy csatlakozz egy szervezett kiránduláshoz álmaid szigetére. Lehet, hogy a lelki társadat egy nyaraláson fogod megismerni.

Bak

Fontold meg, hogy idén ősszel a munkával kapcsolatos tevékenységekre összpontosítasz: tanfolyamokra, tapasztalatcserére vagy workshopokra, mert úgy tűnik, hogy egy ilyen helyen találod meg az igazit. Lehetőséged lesz találkozni valakivel, aki osztozik a lelkesedésedben, ugyanannyira sikerorientált akárcsak te.

Vízöntő

Idén ősszel az Univerzum azt tanácsolja, hogy lépj ki a komfortzónádból, és fedezz fel új szenvedélyeket és hobbikat. Ne csak a munkára koncentrálj, mert az rövid távú elégedettséget jelent, de nem igazi boldogságot.

Halak

Nagyon álmodozó és romantikus természet vagy. Az őszi hónapokban egy kicsit erősítsd jobban a művészi oldalad, menj koncertekre, könyvklubba vagy kulturális rendezvényekre. Előbb fogsz találkozni a lelki társaddal, mint gondolnád.

Legfrissebb

Hirdetés

Aktuális kedvencek

Ez is tetszeni fog

Kapcsolódó cikkek