HoroszkópSzerelmi horoszkóp 2024 február: ezek a csillagjegyek sorsfordító pillanatokra számíthatnak

Szerelmi horoszkóp 2024 február: ezek a csillagjegyek sorsfordító pillanatokra számíthatnak

Iratkozz fel hírlevelünkre, vagy kövess minket a Viberen, a Telegramon és a Google Hírek-en!

Tudd meg, milyen rejtélyeket és meglepetéseket tartogat 2024 februárja a szerelemben az egyes csillagjegyek számára. Mi vár rád a következő hónapban, milyen érzelmi irányokat kell feltérképezned, és mit tartogat számodra a sorsod a szerelemben?

Kos

2024 februárja személyes szempontból gyönyörű hónap a számodra, amelyben a szerelmeddel való kapcsolatod a lehető legharmonikusabban nő és fejlődik, még ha nem is olyan ütemben, ahogyan eredetileg elképzelted, mert az elmúlt időszakban sok energiát fektettél a munkádba, ami egy kissé elvonta a figyelmedet. Ugyanakkor valószínűleg kivételes és megérdemelt szakmai sikereket érhetsz el, ami miatt a párod rendkívül büszke lesz rád, és szívesen megünnepelné ezeket a sikereket veled a megszokottól eltérő környezetben. Szóval felkészülhetsz egy rövid kiruccanásra a pároddal a hónap vége felé.

Az egyedülálló Kosok ugyanakkor mindenféle olyan társas helyzetbe kerülnek, ahol kedvükre ismerkedhetnek, és a figyelem középpontjában találják magukat. Valószínűleg egy érettebb személyhez fogsz vonzódni a társaságban, aki őszinte, könnyed gondolkodásával, életszemléletével fog megnyerni téged magának.

Bika

A stabil és jól működő kapcsolatok számára, amelyekben a Bika szülöttek élnek, 2024 februárja kiegyensúlyozott hónap lesz, tele romantikus gesztusokkal és őszinte szeretetnyilvánítással. A hónap második felében néhány kiszámíthatatlan pénzügyi helyzet adódhat, de a pároddal megértitek, hogy igazi csapatot alkottok, az egymás iránti elkötelezettségetek nem hagy teret a félreértéseknek, és segít a legnehezebb helyzeteken is túllépni.

Azoknak a Bikáknak az életében, akik megrekedtek a múltban, és még mindig egy olyan személyre gondolnak, akit életük szerelmének tartanak, sorsfordító dolgok történhetnek, de ez részben rajtuk is múlik. Lehet, hogy az a bizonyos személy, akire gondolnak, valamilyen jelzést küld nekik, és csak rajtuk áll, követik azt, vagy sem. Ehhez a legjobb, ha félreteszik az aggodalmaikat, és a szívükre hallgatnak. Lehetőségük van arra, hogy kijavítsák a karmájukat, és helyrehozzák a múlt hibáit.

Egyes egyedülálló szülöttek az otthonuktól távol, esetleg más országokba tett utazások során találkozhatnak a lelki társukkal.

Ikrek

Az egyedülálló Ikrek hajlamosak magányosnak és reménytelennek érezni magukat, mert nem találják a számukra megfelelő személyt. De fontos, hogy türelmesek legyenek önmagukkal, ne siettessék a sorsukat, nézzenek körül figyelmesen, és próbálják élvezni az élet apró örömeit. Nem kell rögtön az első flörtöknek engedniük, mert az, ami meg van írva a számukra, már úton van feléjük, és akkor összhangba kerülhetnek önmagukkal és valódi vágyaikkal.

Azoknak a szülötteknek viszont, akik párkapcsolatban, esetleg házasságban élnek, 2024 februárja olyan, mintha végre friss levegőt szívhatnának az elmúlt időszak telített és mozgalmas hónapjai után. Ezek a szülöttek ebben a hónapban több szünetet kapnak, és igyekeznek minél több minőségi időt tölteni a család és a szerelmük társaságában. Ugyanakkor a termékenység témája is előtérbe kerül, így azok az Ikrek, akik gyerekvállaláson gondolkodnak, most nagyszerű lehetőséget kapnak erre.

Rák

Az egyedülálló Rák szülötteket már február elején meglepetések érhetik, amikor valószínűleg összefutnak egy közelmúltbeli romantikus partnerükkel. Valószínűleg bocsánatkéréseket, kifogásokat kapnak, de, ami a legfontosabb, megértik, hogy a döntés, amit meghoztak a különválásról, megfontolt és megalapozott volt. Soha nem voltak kompatibilisek a másik személlyel, és nem kaphatták volna meg tőle azt az őszinte szeretetet, amire teljes szívükből vágytak.

A házas vagy stabil párkapcsolatban élő Rák szülötteknek kicsit nehezebb megőrizniük a hidegvérüket ebben a sűrű tervezéssel teli időszakban, de a legjobb, ha kerülik a konfliktusokat a párjukkal, és megpróbálják nem rajtuk levezetni a felgyülemlett feszültséget. Inkább nevessetek együtt a feszült pillanatokban, és koncentráljatok a kapcsolatotok pozitív oldalára.

Oroszlán

Az Oroszlánok számára 2024 februárja az ígéretek és a belső igazságok megértése szempontjából feltáró, leleplező erővel bír. Ha elkötelezték magukat az élettársuk mellett, ténylegesen kötelességüknek érzik, hogy a hónap végéig tiszteletben tartsák az ígéreteiket, és teljesítsék a vállalt felelősséget. A jó hír az, hogy nem kell túl nagy nyomást gyakorolniuk önmagukra, mivel a párjuk feltétel nélkül szereti őket, és ott lesz mellettük, így az Oroszlánok nem érzik majd úgy, hogy ők az egyetlenek, akik tesznek ezért a kapcsolatért.

Ha egyedülálló vagy, tudnod kell, hogy különösen a hónap második felében komoly esélyed van arra, hogy találkozz valakivel, és többet kaphatsz az univerzumtól, mint azt valaha is gondoltad volna. Újra pillangókat érzel a gyomrodban, és azt, hogy a szerelem felhőin lebegsz. Ne légy azonban impulzív, és ne hozz elhamarkodott döntéseket, mielőtt jobban megismernéd az előtted álló személyt. Légy óvatos a féligazságokkal is.

Szűz

2024 februárja több szempontból is kiváló hónap a Szüzek számára, különösen a szerelem terén. Ez a jegy felébred az elmúlt hónapok vagy évek érzelmi zsibbadásából, és rájön, hogy valóban szerelmes, hogy a mellette lévő személy, akit folyamatosan próbál jobban megismerni és felfedezni, több, mint amire valaha is vágyott, és jobban illik hozzá, mint amennyire azt el merte ismerni önmaga előtt, csak azért, mert fél az ismeretlentől és egy új kapcsolattól, amelyben ki kell szolgáltatnia a szívét. Most azonban azt fontolgatja, hogy hivatalossá teszi a kapcsolatot, és új terveket sző a jövőre nézve.

Az egyedülálló Szűz szülöttek ebben a hónapban elég sok időt szánnak a romantikus találkozásokra. Bár több lehetőség is kínálkozik, meglehetősen határozatlanok, és elragadja őket a hullám, amely nem feltétlenül a megfelelő irányba viszi őket. Amíg nem biztosak abban, hogy milyen partnerre vágynak, addig nem képesek teljes szívükből elköteleződni. Szánj egy kis időt arra, hogy tisztázd a potenciális élettársaddal szembeni elvárásaidat.

Mérleg

A Mérleg jegy februárban kissé elfoglalt, és igyekszik ezerfelé szakadni. Valószínűleg rengeteg elintéznivalója van akár szakmai téren, akár egy új ingatlan megvásárlásával kapcsolatos papírmunka terén. Tény, hogy a jegy szülötteinek ebben a hónapban nem jut annyi idejük a szeretteikre, mint szeretnék, és a családjaik úgy érezhetik, kissé elhanyagolják őket. A kommunikáció azonban ebben a hónapban a párkapcsolati boldogság kulcsa. Beszélgess a pároddal, és ruházz át rá néhány otthon elvégzendő feladatot. A partnered rendkívül megértő lesz, és szívesen a segítségedre siet, hogy megkönnyítse az életedet. Ha pedig előáll egy kiruccanás javaslatával a hónap vége felé, ne mondj nemet az ötletre.

Az egyedülálló Mérleg szülötteknek azt tanácsoljuk, hogy ebben az időszakban hódoljanak szenvedélyeiknek és hobbijaiknak, tegyék azt, ami boldoggá teszi őket, és helyezzék magukat előtérbe. Ebből a pozícióból sokkal könnyebben vonzzák majd be az életükbe a megfelelő személyt.

Skorpió

A Skorpiók már február első felében úgy érzik, hogy egy teljes mértékben átalakító időszak vár rájuk romantikus és egyéb kapcsolataik terén egyaránt. Néha komolyan törekednek arra, hogy javítsanak a kapcsolataikon, de ezúttal a változások maguktól jönnek. A Skorpió párkapcsolatában és családjában mindenféle események és baráti összejövetelek történnek, ünnepségek, utazások és új élmények várnak rá és a párjára, és ez úgy tűnik, új lendületet ad a kapcsolatnak, és újraéleszti azt. A Skorpiók most ujjonganak a boldogságtól és a szerelemtől a párjuk mellett, és az intimitással kapcsolatban sincsenek nehézségeik.

Az egyedülálló Skorpió szülötteknek nagyobb hangsúlyt kell fektetniük személyes bájukra és veleszületett csábító erejükre, valamint arra, hogy helyesen lássák önmagukat. Számos lehetőségük nyílik a szerelemre ebben a hónapban, és még ha nem is feltétlenül állnak készen arra, hogy meghódítsanak valakit, előfordulhat, hogy van valaki a környezetükben, aki mindent megadna egy bátorító jelért.

Nyilas

A párod tudja, mit érzel iránta, de ebben az időszakban mégis szüksége van arra, hogy hallja ezt, ezért ne habozz kimutatni az érzéseidet. Szívesen fogadja a szavakat, amelyekkel kifejezed a megbecsülésedet és a háládat azért, hogy az életedben van, de ugyanígy a tettek és gesztusok is sokat számítanak. Ugyanakkor a partnered elkápráztat pragmatikus érzékével, és segít megoldani néhány örökséggel kapcsolatos gyakorlati kérdést, hogy többé ne érezd úgy, mintha elakadtál volna.

Ha egyedülálló vagy, könnyen lehet, hogy a hónap első felében váratlan szerelmi vallomást kapsz, de nem feltétlenül állsz készen rá, és nem is látod magadat tisztán ebben a kapcsolatban. Ha nemet mondasz, igyekezz diplomatikusan viselkedni, és ne bántsd meg senki érzéseit vagy lelkét. Másrészt úgy érzed, szükséged van arra, hogy jobban megtaláld önmagadat, ezért fontolóra veszed, hogy hazautazz a családodhoz, a szülővárosodba, ahol mindig is úgy érezted, hogy szeretnek, szívesen látnak és elfogadnak úgy, ahogy vagy.

Bak

Az egyedülálló Bakok belefeledkeznek a munkájukba és az életükbe, és számtalan folyamatban lévő projekt követeli a figyelmüket. Bár szeretnének valakit az életükben, úgy tűnik, hogy ténylegesen sem idejük, sem helyük nincs erre a személyre. Igaz, hogy maximális kreativitással rendelkezel, aminek sokféle formában kell megnyilvánulnia, de a vonzerőd is megvan, még ha nem is veszed észre. Ha sikerül kiszakadnod a napi rutinból, és időt szánnod magadra, bővíteni a baráti körödet, új helyekre eljutnod és új embereket megismerned, akkor könnyen lehet, hogy megismerkedsz a lelki társaddal, vagy legalábbis egy olyan személlyel, akivel hosszú távú kapcsolatba kezdhetsz. Ez az új kapcsolat valószínűleg a hónap közepe táján veszi majd kezdetét.

Ha kapcsolatban élsz, élvezd annak jó oldalait, és próbálj meg nem belemenni végtelen vitákba olyan jelentéktelen kérdésekről, amik valójában egyáltalán nem számítanak. A kapcsolatotok néhány fontos aspektusáról már most is vannak vitáitok a pároddal, és jó, ha ezeket tisztázzátok, mielőtt fennakadnátok néhány apróságon. A hónap vége felé sikerül meghoznotok néhány fontos döntést.

Vízöntő

Februárban a Vízöntő számára néhány olyan asztrális együttállás van kilátásban, amely intenzív élményeket, változásokat, átalakulásokat és kinyilatkoztatásokat hoz magával, bármennyire is vágynak a jegy szülöttei a békére és a nyugalomra. A Vízöntők februárban a belső újjászületés és átalakulás időszakát élik át, ami a szerelmi kapcsolataikban az újrakezdés érzésében fog megmutatkozni, még ott is, ahol egy szilárd, hosszú távú kapcsolatról van szó. Sok Vízöntő ebben az időszakban új szerepeket vállal a párkapcsolatban vagy a családban (egyesek szülők lesznek, mások nagyszülők, megint másoknak egy ideig egyedül kell eltartaniuk a családjukat stb.), és meg kell tanulniuk kezelni az újonnan kialakult helyzeteket. Ez nem könnyű a számukra, de nagyszerűen fognak boldogulni, különösen, ha úgy érzik, hogy a partnerük támogatja és szereti őket.

A Vízöntőknek ebben a hónapban erős szerelmi energia áll a rendelkezésükre, ezért figyelniük kell arra, hogy ezt a megfelelő irányba tereljék, és ne pazarolják felesleges hibáztatásra, drámai és sehová sem vezető vitákra. Egy kis intenzitás és dráma még nem árt a szerelemben, sőt, feldobja a romantikát, de vigyázni kell arra, nehogy túlzásba essünk.

Halak

2024 februárja a régóta tartó szerelmi történetekben élő Halak számára egy nyugodtabb és gyógyítóbb időszaknak ígérkezik, ami ugyanakkor tele lesz szenvedéllyel, megértéssel és párkapcsolati intimitással. Sok mindenen mentek keresztül az utóbbi időben a párjukkal, az is lehet, hogy egy szeretett személy egészségügyi problémákkal szembesült az életükben, de most közelebb érzik magukat a partnerükhöz, mint valaha, és a kötelékük erősebb és stabilabb. A legsebezhetőbb pillanatokban látták egymást, és most teljes a bizalmuk egymás iránt, igazi csapatot alkotnak az életben. Ugyanakkor a jegy szülöttei érzelmileg kimerültnek érezhetik magukat, ezért egy utazás a szerelmükkel jó ötlet lehet, távol az otthonuktól.

Az egyedülálló Halak szülöttek számára új utak nyílnak meg, új kalandokkal és élményekkel, ezért fontos, hogy nyitottak maradjanak a lehetőségekre. A lelki társad ott tűnhet fel, ahol a legkevésbé számítasz rá, talán még az ismerőseid közül is, és ezúttal minden türelmed meglesz ahhoz, hogy egészséges és jó kapcsolatot építs.

Legfrissebb

Hirdetés

Aktuális kedvencek

Ez is tetszeni fog

Kapcsolódó cikkek