HoroszkópSzerelmi horoszkóp 2023 januárjára minden csillagjegy számára!

Szerelmi horoszkóp 2023 januárjára minden csillagjegy számára!

Iratkozz fel hírlevelünkre, vagy kövess minket a Viberen, a Telegramon és a Google Hírek-en!

Az év első hónapja erős energiákkal és különleges asztrális hatásokkal érkezik, így minden csillagjegynek új, intenzív és pozitív hatású élményekben lesz része.

A 2023. januári horoszkópjának asztrális előre jelzései az egyes csillagjegyek szerelmi életére nézve a következők.

KOS SZERELMI HOROSZKÓP 2023 JANUÁR

A szerelem és a kapcsolatok terén 2023. januárja nagyon pezsgő hónap lesz számukra. Szerelmi kapcsolatukban úgy érzik van még mondanivalójuk. Az ünnepek egyrészt sok örömet hoztak számukra, másrészt rávilágítottak a kapcsolatuk sebezhetőségére, ezért úgy gondolják, hogy itt az ideje állást foglalni, és nem bonyolódni bele egy olyan helyzetbe, amely nem képes magától megoldódni.

Így lehetőség nyílik néhány érzelmesebb beszélgetésre az élettársukkal, és előfordulhatnak enyhe feszültségek a párkapcsolatban, de a végeredmény jó lesz. Az egyedülállók inkább a munkára és a személyes fejlesztési tervekre fognak koncentrálni, így a kapcsolatok háttérbe szorulnak számukra. Ennek ellenére még mindig van esély egy érdekes emberrel találkozni, és kapcsolatot kezdeni, ki-ki szerencséjétől függően.

BIKA SZERELMI HOROSZKÓP 2023 JANUÁR

A Bikáknak akkor lesz harmonikus párkapcsolatuk, ha megtanulják, hogy az egymásnak ellentmondó vitákat finoman kell folytatni, és nem kötelező, hogy az társnak mindig ugyanaz legyen a véleménye, mint az övék. Más szóval, azok a Bikák, akik elfogadják, hogy kedvesük bizonyos értékei eltérhetnek az övéktől, megtalálhatják az egyensúlyt a párkapcsolatban, fenntartva ezzel a harmóniát.

Ellenkező esetben veszekedések sorozatára lehet kilátás számukra. A szingli Bikáknak csak január végén lesz esélyük találkozni valakivel, akibe beleszerethetnek, hacsak az idei téli ünnepek már nem hoztak magukkal egy érdekes személyt számukra.

IKREK SZERELMI HOROSZKÓP 2023 JANUÁR

Annak ellenére, hogy a téli ünnepek véget értek, még mindig van egy ünnepelni való az Ikrek szívében. Ezért ők most a párkapcsolatra, a szép pillanatok megteremtésére, a szeretett személynek szóló meglepetésekre és akár kisebb kirándulásokra, a mindennapi rutinból való menekülésre összpontosítanak.

Mindez nagyon jót tesz a párkapcsolatuknak, mivel képesek lesznek száműzni a kapcsolatból a rutint és újra fellobbantani a szenvedély lángját. Az egyedülálló Ikrek sok emberrel találkoznak, és lelki társuk is útjukba kerülhet. A 2023-as év kedvez az Ikrek számára, így idén bármikor felmerülhet a szerelem lehetősége.

RÁK SZERELMI HOROSZKÓP 2023 JANUÁR

Ami a szerelmi kapcsolatot és általában a szerelmet illeti, 2023. januárja tele lesz felelősséggel a Rákok számára. Nem állítjuk, hogy nem lesznek romantikus pillanatok, de úgy érezhetik, hogy sok lesz az olyan események száma, amelyek evolúciója vagy megoldása nagymértékben függ az ők hozzáállásuktól, reakcióiktól és döntéseiktől.

Ezért a Rákoknak érettséget és tapintatot, diplomáciát és cselekvési erőt kell mutatniuk ahhoz, hogy átlépjenek ezeken a kapcsolati problémákon.

Az egyedülálló Rákok 2023. januárjában nem vállalkoznak egy kapcsolatra, vagy ha mégis, akkor úgy érzik, hogy kockázatot vállalnak. A csillagok azonban szerencsét és kommunikációs erőt adnak számukra, ezért az Univerzum azt tanácsolja, hogy hagyják, hogy intuíciójuk vezesse őket.

OROSZLÁN SZERELMI HOROSZKÓP 2023 JANUÁR

Az Oroszlánok friss erővel, túláradó energiával kezdik a 2023-as évet, mintha újjászülettek volna, akár a Főnix madár, hiszen most már világos vízióval rendelkeznek a közeljövőjüket illetően, és képesek arra, hogy ennek fényében cselekedjenek. A párkapcsolatuk továbbra is a téli ünnepek alatti romantikus mederben folytatódik, így az Oroszlánok élvezni fogják szeretteik jelenlétét, a romantikus vacsorákat, és a sok szép pillanatot, amelyek erősítik szerelmi kapcsolatukat, elmélyítve azt.

Az egyedülálló Oroszlánok kitűnnek, és könnyen felhívják magukra a körülöttük lévő emberek figyelmét, így nem meglepő, hogy udvarolnak nekik és csodálják őket. Az Oroszlán döntésére van bízva, hogy lép-e még egy lépést, és úgy dönt-e, hogy kapcsolatot kezdeményez.

SZŰZ SZERELMI HOROSZKÓP 2023 JANUÁR

A Szüzek a téli ünnepek alatt úgy érzik, hogy gyógyulniuk kell, ezért jobban vigyáznak egészségükre, alvásukra és fizikai megjelenésükre. Lehetőség van arra, hogy többet sportoljanak, egészségesebben táplálkozzanak, és mindezek, az életminőségüket pozitívan befolyásoló változások a párkapcsolatukban is megmutatkoznak. A Szüzek tele lesznek energiával, és sok új ötlettel, amelyek száműzik a rutint a párkapcsolatukból.

Úgy döntenek, hogy szeretteikkel együtt utaznak, és mindenféle közös tevékenységet folytatnak, így sok szép és értékes pillanatot sikerül megélniük a párkapcsolatukban. Az egyedülállók beleszerethetnek egy olyan személybe, aki olyan tulajdonságokkal rendelkezik, amelyekre a Szüzek áhítoznak. Számukra fontos, hogy különbséget tudjanak tenni a vonzalom és a szerelem között, mivel egyes Szüzek karmikus kapcsolatokba kezdhetnek.

MÉRLEG SZERELMI HOROSZKÓP 2023 JANUÁR

2023. januárja hangulati változásokkal jár a Mérlegek esetében, ezért nehézkes lesz a körülöttük lévő emberekkel való kapcsolattartásuk, de a szeretett személlyel való kapcsolatuk is törékenyebbé válhat. Párként okok nélkül is tudnak vitákat generálni, de akár mosolyogva tudnak megoldani a párjuk számára súlyos helyzeteket is. Egy kis időre lesz szükségük a Mérlegeknek, hogy megtalálják az egyensúlyukat, és akkor minden rendben fog jönni.

Az egyedülálló Mérlegek átélhetik az érzelmek teljes palettáját, így egyik pillanatban őrülten szerelmesek lehetnek, de az ugyanolyan hamar el is múlhat. A Mérlegek számára fontos, hogy legyen egy kis türelmük, hogy belső nyüzsgésük megnyugodjon, és csak ezután figyeljék meg alaposan, milyen érzéseket táplálnak a körülöttük lévő személyek iránt.

SKORPIÓ SZERELMI HOROSZKÓP 2023 JANUÁR

A Skorpiók fontos lépést tehetnek kapcsolatuk tekintetében 2023. januárjában. Az Univerzum sok pozitív energiát és erőt ad nekik ahhoz, hogy optimistán tekintsenek az útjuk során felmerülő akadályokra, így kapcsolatukban is hajlandók lesznek megoldani a felmerülő problémákat.

Szerelmi életük elmélyül és jelentősen megerősödik 2023. januárjában. Az egyedülálló Skorpiók ebben a hónapban esélyesek megtalálni lelki társukat, és ha találkoznak a megfelelő személlyel, magától értetődik, hogy közeledni fognak hozzájuk, hogy bensőséges köteléket alakítsanak ki.

NYILAS SZERELMI HOROSZKÓP 2023 JANUÁR

Bár a Nyilasoknak még 7 napot és éjszakát tart a téli vakáció, a párkapcsolatukban mégis újabb és újabb kötelezettségekre ébrednek majd, amelyeknek úgy tűnik, sosem lesz vége. Lehetséges, hogy eluralkodik rajtuk a stressz, ezért fontos, hogy érettséggel és diplomáciával közelítsék meg azokat a megpróbáltatásokat, amelyeknek párként ki vannak téve, és próbáljanak gyakorlati megoldásokat találni ezekre a problémákra.

Az egyedülálló Nyilasok keresni fogják azt a megfelelő személyt, akivel párkapcsolatot létesíthetnek, de néhányuk nem hátrál meg egy kalandtól sem. A Nyilasok szeretik megtapasztalni a pillanatot és azt megélni, így minden lehetőséget élvezni fognak a szerelemben, ami megadatik számukra.

BAK SZERELMI HOROSZKÓP 2023 JANUÁR

A Bakoknak stabilitásra van szükségük a párkapcsolatban, és ez az igény 2023. januárjában még inkább hangsúlyt kap. Lehetséges, hogy számos régebbi probléma kerül előtérbe, amit a Bakok meg akarnak majd oldani, és nem halogatni tovább. Ezért aztán adódhatnak kényesebb, esetleg feszült pillanatok is a párkapcsolatukban.

Az egyedülálló Bakok hajlandók belekóstolni az élet örömeibe, és egyre több olyan emberrel találkoznak majd, akik életüket és élményeiket gazdagítják. És van esély arra, hogy ezek között az emberek között lesz az a személy, aki felkelti érdeklődésüket és megdobogtatja a szívüket.

VÍZÖNTŐ SZERELMI HOROSZKÓP 2023 JANUÁR

A Vízöntők szerelmi életük szempontból kedvező januárt élveznek. A fontos szempontok nem feltétlenül a párkapcsolat alakulását célozzák, hanem inkább ezen csillagjegy szülötteinek belső érzelmi egyensúlyát. Függetlenül attól, hogy mi történik szerelmi életükben, a Vízöntőknek sikerül kiválasztani a számukra jó utat, és képesek lesznek helyreállítani a harmóniát.

Az egyedülálló Vízöntők számára 2023. januárja nemigen hoz új párkapcsolatot, de ők nem várják meg, hogy a szerencse az égből hulljon eléjük, hanem új emberekkel ismerkednek és így találkozhatnak azzal a személlyel, aki felkelti az érdeklődésüket.

HALAK SZERELMI HOROSZKÓP 2023 JANUÁR

A Halak úgy döntenek, hogy számos változást hajtanak végre az életükben, és ezek közül néhány már 2022. decemberében elkezdődött. Ezek olyan döntések, amelyek célja életmódjuk javítása. Lehet, hogy elég sok energiát igényel ezeknek az új irányoknak a megvalósítása, és ezért az élettársuk elhanyagoltnak érezheti magát.

Az asztrológus ajánlása szerint a Halak próbálják megtalálni az egyensúlyt a különféle tevékenységekkel és a kedvesükkel töltött idő között. A szingli Halaknak e hónap második felében van esélyük párkapcsolatot kezdeni és a csillagok szerencsét hoznak nekik a szerelemben, így egy olyan kapcsolatról beszélhetünk majd, amiből rengeteg tanulságot kell levonniuk.

Legfrissebb

Hirdetés

Aktuális kedvencek

Ez is tetszeni fog

Kapcsolódó cikkek