HoroszkópSzerelmi horoszkóp 2023 decemberére: 3 csillagjegy fájdalommal a szívében zárja az idei...

Szerelmi horoszkóp 2023 decemberére: 3 csillagjegy fájdalommal a szívében zárja az idei évet

Iratkozz fel hírlevelünkre, vagy kövess minket a Viberen, a Telegramon és a Google Hírek-en!

2023 utolsó hónapja olyan asztrológiai eseményeket tartogat, amelyek meghatározóak az egyes csillagjegyek sorsában.

A hónap fontosabb asztrológiai eseményei között meg kell említenünk az Újholdat a Nyilasban december 13-án és a Teliholdat a Rákban, december 27-én.

Ugyanakkor a Merkúr december 1-jén belép a Bak jegyébe, 13-tól pedig retrográd pályára lép ebben a jegyben. December 23-tól pedig, továbbra is retrográdban, belép a Nyilas jegyébe. Ez az év utolsó retrográdja, így a legtöbb jegy számára rendkívül fontos lesz, zűrzavart okozva a kapcsolatokban. A hónap folyamán a Jupiter is retrográd mozgásban marad a Bikában, december 30-án azonban kilép a retrográdból, ezért ez egy felszabadító és különösen szerencsés nap lesz.

A hónap folyamán a Nap a Nyilas jegyén halad át, majd december 22-én a Bak jegyébe lép. A Vénusz 3 állatövi jegyen is áthalad, kezdve a Mérleggel. December 4-én a Skorpióba lép, ekkor mindenki életében megjelenik a titokzatosság és a szenvedély. Végül december 29-én átlép a Nyilas jegyébe, és ebben az időszakban olyan emberekkel találkozhatunk, akik megváltoztatják a sorsunkat.

Fontos esemény ezenkívül a téli napforduló, ami december 22-én következik be. Ez nagyszerű alkalom az elmúlt év áttekintésére és a jövőre való felkészülésre.

Tudd meg, mit tartogat 2023 decembere a számodra a csillagjegyed függvényében:

Kos

Szórakoztató hónap elé nézel. Lépj kapcsolatba emberekkel, és érezd jól magadat. Egy jó adag spontaneitást is élvezhetsz, ami különböző kalandokba visz. A téli napforduló december 22-én fordulópontot jelenthet a szerelmi életedben. A hónap vége felé figyelj a közeli hozzátartozóiddal való kapcsolataidra.

Ha egyedülálló vagy, karácsony környékén valószínűleg rád talál a szerelem.

Bika

A Vénusz arra ösztönöz, hogy komolyabban vedd a párkapcsolatodat, ezért úgy érezheted, hogy fontos szabályokat és feltételeket kell felállítanod a partnereddel, de légy óvatos, mert a szerelmet nem lehet szigorúan szabályozni, számszerűsíteni. Megtörténhet, hogy túlságosan mereven kezeled a dolgokat ebben az időszakban. Miután a Vénusz a Skorpióba lép, elkezdesz szenvedélyesebben élni és elengeded magad, így sokkal közelebb érzed magad a partneredhez is.

Ha egyedülálló vagy, a hónap vége felé egy szerelmi kalandban lehet részed, amely komoly kapcsolattá alakulhat.

Ikrek

A retrográd Merkúr a feje tetejére állítja a világodat. December 13-tól minden kapcsolatodat erősen befolyásolja. Sok szenvedésben lesz részed, különösen, ha szerelemről van szó. A partnered rossz híreket közöl veled, vagy olyasmit tudsz meg róla, ami miatt megkérdőjelezed a kapcsolatotokat. Lehetséges, hogy szakítani fogtok, vagy legalábbis komoly veszekedésekbe keveredtek. Az év vége meglehetősen komor lesz, és fontos tanulságokat hoz magával.

Ha egyedülálló vagy, most nem tanácsos kapcsolatba lépned, mert nagyot csalódhatsz és összetörhetik a szívedet.

Rák

Gyönyörű és békés hónap vár rád, tele jó hírekkel és meglepetésekkel. December közepe különleges jelentőséggel bírhat a párkapcsolatod szempontjából. A szerelmeddel való kapcsolatod egyre erősebbé válik. Emellett az ünnepek környékén élvezed a család jelenlétét az életedben, és körülveszed magad a szeretteiddel. A december 27-én a jegyedben felragyogó Telihold nagy érzelmi felszabadulást hoz magával.

Ha egyedülálló vagy, ez a legjobb alkalom arra, hogy belépj egy párkapcsolatba, mert az szerencsés lehet.

Oroszlán

Nagyszerű időszakot élsz át a szerelmi életedben. Energikus vagy, kreatív és kalandvágyó. A pároddal töltött idő most kifejezetten emlékezetes lesz, sok közös emléket szereztek, és még az is lehet, hogy eljegyzitek egymást. Most minden átélt élményt nagy örömmel fogadsz.

Ha egyedülálló vagy, jó eséllyel beleszeretsz valakibe a szűk környezetedből.

Szűz

Uralkodó bolygód, a Merkúr a kreativitás és a romantika aspektusaiban hat leginkább az életedre, és a hónap elején kifejezetten bohém és laza életmódot folytatsz. A hónap közepéig szép pillanatokat élsz át szerelmeddel, közeli barátaiddal vagy családoddal. A szívednek kedves emberekkel való találkozások minden szinten elégedettséget hoznak. Miután a Merkúr retrográd pályára lép, érzelmi nyomást tapasztalhatsz, ami kapcsolatban lehet valakivel a múltadból. Régi sérelmek kerülhetnek felszínre, és itt az ideje, hogy egyszer és mindenkorra leszámolj ezekkel, és begyógyítsd a sebeket.

Ha nem vagy párkapcsolatban, lehet, hogy újra egymásra találtok egy exeddel, vagy esélyt adsz egy olyan kapcsolatnak, amely nem a megfelelő időben kezdődött.

Mérleg

Uralkodó bolygód, a Vénusz arra ösztönöz, hogy minél több időt tölts a szeretteiddel, ugyanakkor utazásokra, kirándulásokra is időt kell szakítanod. Közös vakációra indulhatsz szeretteiddel, vagy inkább úgy dönthetsz, romantikus hangulatban zárod az évet a pároddal. Bárhogy is döntesz, biztonságban és szeretetben töltöd ezt az időszakot.

Ha egyedülálló vagy, még az is lehet, hogy egy utazás során megismerkedsz valakivel, esetleg egy idegennel, aki elrabolja a szívedet.

Skorpió

Ez az a hónap, amikor a legfényesebben ragyogsz. Tele vagy mágneses vonzerővel, és körülötted mindenki a társaságodat keresi. A szerelemben élvezed a párod figyelmét, aki őrülten szerelmes beléd, és minden eszközzel igyekszik kimutatni ezt. Élvezd ezeket a gyönyörű pillanatokat.

Ha nem vagy párkapcsolatban, rengeteg érdeklődő akadhat, akik közül választhatsz.

Nyilas

Sajnos azok közé a csillagjegyek közé tartozol, akiknek ez az időszak nem sok jót tartogat, annak ellenére, hogy a Nap a te jegyedben jár ebben a hónapban. Szembe kell nézned bizonyos lelki megpróbáltatásokkal és viharokkal, amiket a múltbeli cselekedeteid megbánása okoz. Egy személy vagy helyzet emlékeztet ezekre, és te kétségbeesésbe és melankóliába süllyedsz. A párod segíthet neked begyógyítani ezeket az érzelmi sebeket, de a kapcsolatotokban problémák is felmerülhetnek.

Ha egyedülálló vagy, nem ajánlatos párkapcsolatot kezdened, mert fennáll a kockázata, hogy szenvedni fogsz emiatt.

Bak

Közeledik a te időszakod, amikor a Nap belép a csillagjegyedbe, és most a szokásosnál nyugodtabb vagy. A Merkúrral a jegyedben legyőzhetetlennek érzed magad, és van bátorságod küzdeni az érzéseidért. Egészséges határokat állítasz fel a környezeteddel szemben, és helyrehozol bizonyos kapcsolatokat, különösen a családodon belül. A szerelmi életedben jó híreknek és kellemes meglepetéseknek örülhetsz.

Ha egyedülálló vagy, itt az ideje, hogy belekezdj egy párkapcsolatba.

Vízöntő

A hónap első két hetében rengeteg energiád lesz, és vágysz a társasági életre. Fogadj el minden meghívást, és ne hagyd ki a lehetőséget, hogy új emberekkel ismerkedj. A hónap vége felé azonban úgy érzed majd, szükséged lesz arra, hogy visszavonulj és többet pihenj. Ha párkapcsolatban élsz, egy pihentető nyaralás a pároddal vagy a családoddal segíthet, hogy visszanyerd az energiáidat. A párkapcsolatodban sok öröm vár rád az év vége felé.

Ha egyedülálló vagy, decemberben egy teljesen váratlan románcba kezdesz.

Halak

December első fele meglehetősen csendes és eseménytelen lesz. December 13-tól azonban zavaros vizeken evezel majd. Azon csillagjegyek közé tartozol, amelyek az év végén hátrányba kerülnek, különösen a szerelem és a romantika terén. A párod elárulhat téged, és ez elég súlyos lehet ahhoz, hogy ne tudj túllépni rajta, ezért megtörténhet, hogy szakítotok.

Ha nem vagy párkapcsolatban, a hónap vége felé egy régi szerelmed is felbukkanhat az életedben.

Legfrissebb

Hirdetés

Aktuális kedvencek

Ez is tetszeni fog

Kapcsolódó cikkek