Nem csak az időjárás szempontjából számít szeszélyesnek az áprilisi hónap, hanem az asztrológia tekintetében is számítani kell váratlan meglepetésekre, változásokra, érzelmi felfordulásokra.

Fontos megemlíteni, hogy április 8-án Telihold alakult ki a Mérleg jegyében, és ez elsősorban azt jelenti, hogy nehezen tudunk majd döntéseket meghozni. Most következzen az áprilisra vonatkozó szerelmi horoszkóp!

Kos

Beszélj a pároddal, ha úgy érzed, valami nyomja a szívedet, mert az nem jó megoldás, ha a szőnyeg alá söpröd a problémákat. A gondok, ki nem mondott sérelmek hamar fel tudnak gyűlni, és emiatt később komoly konfliktusok alakulhatnak ki. Lépj most ki a komfortzónádból, légy türelmes magaddal, és a pároddal is, mert így van esély arra, hogy megőrizd a szerelem lángját a kapcsolatodban.

Bika

Váratlan segítségre számíthatsz áprilisban, egy barátod támogatását fogod élvezni. Remekül össze tudod hozni a kellemest a hasznossal, és ez igaz a szerelemben is. Azonban most áprilisban hangsúlyt kell fektetned az őszinteségre, a nyitottságra, mert csak ezáltal tudod megőrizni a pozitív dinamikát és kölcsönös tiszteletet a párkapcsolatodban. Légy türelmes!

Ikrek

Ha frusztrált és ideges vagy, akkor megtörténhet, hogy annak a párod issza meg a levét. Ezért idén áprilisban igyekezz féken tartani az indulataidat, mert ezáltal tudod leginkább megőrizni a békét és a harmóniát a kapcsolatodban. Ha őszinte és türelmes vagy, máris nagy lépést tettél annak érdekében, hogy fenntartsd a békét és a harmóniát odahaza. Fogadd meg ezt a jótanácsot!

Rák

Idén áprilisban ellentmondásos leszel, ezért kissé nehéz lesz együttélni veled. De ne szomorkodj, mert tudsz te lenni kedves, bájos, ellenállhatatlan és vonzó is. Ahhoz, hogy minden jól alakuljon a párkapcsolatodban, elsősorban kompromisszumkésznek kell lenned, de ne feledkezz meg a nyitottságról és a korrektségről sem. Áprilisban ajánlott, ha megszabadulsz a gőgösségedtől.

Oroszlán

Úgy hírlik, hogy az Oroszlánok gőgösek és makacsok. Azonban ha közelebbről megismersz egy Oroszlán jegyű személyt, rájössz, hogy mindent képes megtenni azért az emberért, akit megszeret. Azonban áprilisban tegyél meg mindent, hogy megszabadulj a nyomástól, stressztől és a frusztrációtól, mert ezek nem tesznek jót a kapcsolatodnak. Légy nyugodt, még a nehéz helyzetekben is, mert hosszútávon meg fogja érni.

Szűz

Számodra az áprilisi hónap nem lesz olyan könnyű, hiszen anyagi problémákkal, és az ebből adódó szorongással is szembe kell nézned. De meg kell értened azt, hogy mindent nem irányíthatsz, ezért próbálj ellazulni, és hagyd, hogy a dolgok maguktól alakuljanak. Ha sikerül ezt véghez vinned, akkor máris könnyebb lesz a lelked, és több időt tudsz szentelni a párodra, önmagadra. Mondj nemet a szorongásra!

Mérleg

Az egész hónapra hatással lesz az áprilisi Telihold, számos kihívással kell megküzdened, de viszonylag könnyen veszed az akadályokat, hiszen most minden energia a segítségedre lesz. Azok, akik hosszútávú párkapcsolatban élnek, most minden bizonnyal egy újabb szintre fognak lépni, éppen ezért nagyon meghatározó lesz számukra az április.

Skorpió

Egy dolog biztos ebben az időszakban, mégpedig az, hogy a Telihold sok titkot fog felszínre hozni a Skorpiók életéből. Most sikerül új fényben látnod egy olyan problémát, amely már régóta nyomaszt. Ne siettess semmit, számolj el tízig mielőtt bármit kimondanál vagy döntést hoznál egy fontosabb ügyben. Ebben a hónapban a legfontosabb, hogy a párkapcsolatoddal foglalkozz, próbálj mindent megtenni a harmónia érdekében.

Nyilas

Eléggé nagy a feszültség most a levegőben, és ez kisebb változásokat hozhat az életedbe. Elsőre nagyon nehéznek tűnhet minden, de hidd el, minden új dolog a te javadat szolgálja. Ha egy ideje már hosszú párkapcsolatban élsz, de nem úgy érzed, hogy valami nem működik, akkor lehetséges, hogy egy szakítás vár rád ebben a hónapban. Ha bizonytalanság tölt el, akkor olyan helyzettel fogsz szembesülni, amely határozott döntésre ösztökél.

Bak

Nem érzed magad jól, ha nem irányíthatod a dolgok alakulását, viszont az áprilisi Telihold most arra kényszerít, hogy próbáld megőrizni a nyugalmadat. Egy nehéz időszak előtt állsz, ami a párkapcsolatodat illeti, el kell döntened, hogy hogyan tovább. Fel kell adnod egy kicsit a makacsságból és a maximalizmusból, hidd el, hogy nem mindenkinek az a legfontosabb, hogy állandóan 110%-on teljesítsen. Ha nem te vagy a legjobb, akkor sem fogsz senkinek csalódást okozni.

Vízöntő

Egy nagyon elfoglalt időszak következik most számodra, és minden bizonnyal le kell számolnod néhány karmikus adósságoddal is. A legjobb, amit tehetsz, hogy szembenézel a tényekkel, és nem próbálsz kibúvókat és félmegoldásokat keresni. Légy a lehető legőszintébb önmagadhoz és a körülötted levőkhöz is, ha most jól csinálod, sokkal hamarabb túl fogsz jutni a nehézségeken. A párkapcsolatodban is kisebb problémákkal fogsz szembesülni, de légy kitartó, és minden rendben lesz. Lehetséges, hogy egy új szerelem kopogtat az ajtódon, ne zárkózz el, add meg a lehetőséget a változásra, ha arra van most szükséged.

Halak

A párkapcsolatod ebben a hónapban kissé holtpontra kerül. Ha begubózol, és úgy élsz, mint borsó a héjában, akkor ne várd, hogy a párod kitalálja minden gondolatodat. Ez a legrosszabb stratégia a világon. Légy egy kicsit türelmesebb, és kerüld a konfliktusokat,fogadd el és próbálj meg nyugodt maradni minden helyzetben. Hidd el, hogy a világon minden problémára van megoldás, de előbb önmagadban kell rendet tenned.

Ha érdekelnek további cikkeink, csatlakozz a Filantropikusok csoportunkhoz! , vagy kövess minket a Pinteresten, vagy iratkozz fel a hírlevelünkre.