HolotropikumAlternatív gyógyászatSzabadulj meg a csuklástól 30 másodperc alatt ezzel az egyszerű módszerrel!

Szabadulj meg a csuklástól 30 másodperc alatt ezzel az egyszerű módszerrel!

Iratkozz fel hírlevelünkre, vagy kövess minket a Viberen, a Telegramon és a Google Hírek-en!

A csuklás nem más, mint a rekeszizom görcse, amit nem tudunk szabályozni, akaratlanul keletkezik, és jó esetben pár perc múlva magától meg is szűnik. Legtöbbször szénsavas üdítők, alkohol, gyorskaja elfogyasztása, vagy hirtelen hőmérsékleti változás következtében alakul ki.

csuklas-ellen

Sokszor a legváratlanabb, vagy legalkalmatlanabb időpontokban jön ránk a csuklást, ezért mindent megtennénk, hogy elmúljon. Vannak, akik azt javasolják, hogy igyunk egy korty vizet, vagy tartsuk vissza a lélegzetünket, ami vagy működik, vagy nem. Azonban ha ezeket a pontokat megnyomjuk, feloldhatjuk a rekeszizom görcsét.

Az első ilyen pont az arcon van, amely a felsőajak és az orr között van. Itt kell úgy megnyomni, hogy érezzük a fogainkat. Az ujjunkat tartsuk itt 20–30 másodpercig.

A második pont a mellkason van, ahol a nyakunk találkozik a mellkasi csonttal. Itt van egy kisebb bemélyedés. Itt kell nyomni szintén 20–30 másodpercig.

A harmadik pont a hason van, mégpedig a köldök és a szeméremcsont között. A lép irányába kell a benyomást elvégezni, ugyancsak 20–30 másodpercig.

Egy próbát mindenképp megér, és ha bejön, osszuk meg másokkal ezen egyszerű praktikát.

Legfrissebb

Hirdetés

Aktuális kedvencek

Ez is tetszeni fog

Kapcsolódó cikkek