HoroszkópStresszhoroszkóp: Hogyan reagálsz a stresszes helyzetekre a csillagjegyed szerint?

Stresszhoroszkóp: Hogyan reagálsz a stresszes helyzetekre a csillagjegyed szerint?

Iratkozz fel hírlevelünkre, vagy kövess minket a Viberen, a Telegramon és a Google Hírek-en!

Életünk során mindannyian kerülünk stresszes helyzetben, az, hogy hogyan reagálunk rá, a személyiségünktől is függ. Az alábbiakban megtudhatod, hogy a csillagjegyed alapján melyek azok a helyzetek, amik kiborítanak, és hogyan reagálsz rájuk!

Kos

Akkor érzed a legsebezhetőbbnek magad, ha elfogy az energiád. Mivel egész nap maximumon pörögsz, nem gondolsz arra, hogy megjutalmazód magad egy kis pihenővel, estére könnyen lemerülnek az akkumulátoraid. Vegyél ki egy szabadnapot, és ne csinálj semmit, csak pihenj, és töltődj fel napsütéssel. Hidd el a Föld, akkor is fog forogni, ha egy kicsit megállsz.

Bika

Néha a saját maximalizmusod teljesen felborítja az életed. Azt szeretnéd, ha mindenhez értenél, és mindent tudnál, de ez persze teljességgel lehetetlen. Kapkodsz, nincs elég időd, és úgy érzed, hogy mindenben kudarcot vallasz. Bízz benne, hogy akkor is értékes vagy, ha egy kicsit alább hagysz az önmagaddal szembeni elvárásokból.

Ikrek

Az egyik legnagyobb kihívást az emberek jelentik számodra. Ha valaki nem úgy viselkedik, mint ahogy azt elvárnád, rögtön kijavítod, rendre tanítod. Legrosszabb beidegződésed a tökéletes helyesírás és az irodalmi nyelvezet. Nem mintha nem lenne ezekre szükség, de nem kell mindenkit kijavítani. Jó lenne, ha az állandó hiperaktivitás helyett megtanulnál relaxálni, jógázni.

Rák

A bizonytalanság-érzéstől nagyon stresszes tudsz lenni. Sokszor nem mered vállalni a valódi érzéseidet mások előtt, így kevés az az ember, aki igazán ismer. Engedd, hogy olyannak lássanak, amilyen valójában vagy. Válaszd a felszabadult, önfeledt életet a befelefordulás és a zárkózottság helyett.

Oroszlán

Az összes olyan helyzet, amit nem tudsz befolyásolni, kiborít. Egy egyszerű számítógépes rendszerhiba, vagy az internet kiesése is nagyon felborzolja az idegeidet, és másodpercek alatt pánikba tudsz esni. Fogadd el a dolgokat, ne akarj mindent megváltoztatni és irányítani. Így sokkal kevesebb lesz az életedben a stressz és a feszültség.

Szűz

Túl sokat gondolkodsz, és feleslegesen eszed magad a legjelentéktelenebb dolgokon is. Nem szereted az új dolgokat, teljesen kiborulsz a váratlan eseményektől. Miután belefogsz, és megcsinálod, már nagyon jól érzed magad, és rájössz, hogy kár volt aggódnod. Készíts egy listát azokról a dolgokról, amit el kell intézned, és akkor sokkal átláthatóbb és nyugodtabb lesz az életed.

Mérleg

Akkor vagy a legstresszesebb, ha nem bánnak veled a megfelelő módon. Képes vagy hosszú időn keresztül magyarázkodni, csak azért, hogy bebizonyítsd az igazad. Ne pazarold feleslegesen az energiádat, éld a saját életed, nem kell senkinek semmit bebizonyítanod. Próbálj nyugodt és kiegyensúlyozott maradni minden körülmények között.

Skorpió

Sokan nem tudják rólad, hogy valójában egy nagyon érzékeny személy vagy. Nem szívesen mutatod ki az érzéseid, inkább az álarc mögé bújsz, és próbálsz minden helyzetben erősnek maradni. Akkor vagy a legfeszültebb, ha valaki megpróbál beleszólni a magánéletedbe, vagy, ha nem tudod betartani a határidőket. Fogadd el, hogy időnként te is tévedhetsz, és, hogy ettől még nem leszel kevesebb.

Nyilas

Az életben az egyik legfontosabb számodra a mozgás, a szabadság. Ha valaki megpróbál korlátozni ebben, akkor nagyon kiborulsz. Komoly stresszforrás lehet akár egy forgalmi dugó, de az is, ha a főnököd szoros határidővel fenyeget, vagyis, ha valamit most azonnal kell megcsinálnod. Tölts több időt a szabadban, sportolj, így megszabadulhatsz a kényszeres bezártság-érzettől.

Bak

Párhuzamosan állandó kérdések futnak a fejedben, sok mindenben vagy bizonytalan. Az önmagaddal szembeni elvárásod is óriási, és sokszor érzed úgy, hogy nem felelsz meg. Próbálj egy kicsit többet pihenni, és koncentrálj a jelen pillanatra, ne kapkodj.

Vízöntő

Csalódott leszel, ha nem tudsz valamit időben befejezni. Amikor a határidő nyomása alatt vagy, nagyon stresszes leszel, és valósággal leblokkolsz. Csak lépésről-lépésre haladj, és időnként lassíts, dicsérd meg magad. Ne akarj mindent egyszerre, és így sokkal nyugodtabb leszel!

Halak

Az egyik legnagyobb rémálmod a nyilvános beszéd, a közösségi szereplés. Inkább befeléforduló típus vagy, úgy érzed, hogy nem szeretnél minden apró részletbe beavatni másokat. Ha megsértik a magánéleted, vagy valaki túlságosan tolakodó, akkor kiborulsz. Gondolj arra, hogy egyszer minden elmúlik, ne stresszelj feleslegesen.

Legfrissebb

Hirdetés

Aktuális kedvencek

Ez is tetszeni fog

Kapcsolódó cikkek