Kuriózum“Soha nem gondoltam, hogy van egy testvérem” - 30 év keresés után...

“Soha nem gondoltam, hogy van egy testvérem” – 30 év keresés után találta meg a biológiai testvérét

Iratkozz fel hírlevelünkre, vagy kövess minket a Viberen, a Telegramon és a Google Hírek-en!

Az 59 éves Martin Hauser legnagyobb álma gyerekkora óta az volt, hogy megtudja, kik a biológiai szülei. A férfit 1962-ben, csecsemőként fogadták örökbe, és mindig is foglalkoztatta, hogy kik lehetnek az igazi szülei. Harminc évvel ezelőtt az örökbefogadó anyja beleegyezésével kezdett el kutatni a biológiai családja után. Sajnos sok éven keresztül csak zsákutcában találta magát!

Martin jelenleg az arizonai Tucsonban él feleségével, és csak annyit tudott az ismeretlen múltjáról, hogy az észak-karolinai Guilford megyében született. Az évek során minden elképzelhető DNS-tesztet kipróbált, de az észak-karolinai törvények miatt soha nem tudott mélyebbre ásni az örökbefogadási nyilvántartások terén, így nem tudhatta meg szülei nevét.

Később egy törvénymódosulásnak köszönhetően lehetővé tették a szervezetek számára, hogy korlátozott információkat adjanak át az örökbefogadottaknak. A gyermekotthonnak köszönhetően Martin megtalálta apja, idősebb Joseph B. Shaw halotti anyakönyvi kivonatát.

“Az anyakönyvi kivonaton fel voltak tüntetve a legközelebbi rokonok is, így Joesph B. Shaw Jr-t már 15 percen belül megtaláltam a Facebookon” – mondta.

Joe Shaw az észak-karolinai Westfieldben élt egész életében. Úgy nőtt fel, hogy fogalma sem volt arról, hogy van egy bátyja, ezért teljesen elképedt, amikor megkapta Martin Facebook-üzenetét. Joe menyasszonya, Melissa tanácsára válaszolt is az “idegen” férfinak.

Joe-nak fogalma sem volt, hogy van egy testvére

Már a beszélgetés első 5 percében kiderült, hogy ugyanaz volt az édesanyjuk és édesapjuk, így minden bizonyossággal biológiai testvérek! Ahogy telt az idő egyre többet beszéltek telefonon, és tervezték a személyes találkozást is.

2021 áprilisában Martin és felesége Észak-Karolinába repült, hogy végre találkozhassanak Martin testvérével. A két férfi számára hihetetlen volt ez a pillanat, hogy végre testvérként ölelhették át egymást.

A találkozás a legjobbkor történt, mert Joe és Melissa épp az esküvőjüket tervezték, így az “új” családtagok is részt vehettek az eseményen.

“Soha nem gondoltam, hogy van egy testvérem” – mondta Joe meghatódottan. “Elárasztottak az érzelmek, annyi minden jár a fejemben, és csak próbálom átadni magam az eseményeknek, ami éppen most történik velünk.”

Martin és Joe úgy érzik, hogy végre a hiányzó puzzle darabja is helyére került az életükben. Martin szeretné, hogy történetük arra ösztönözne másokat is, akiket még örökbe fogadtak, hogy felkeressék a biológiai családjukat, és soha ne adják fel a reményt!

Legfrissebb

Hirdetés

Aktuális kedvencek

Ez is tetszeni fog

Kapcsolódó cikkek