HoroszkópSkorpió Horoszkóp 2014

Skorpió Horoszkóp 2014

Iratkozz fel hírlevelünkre, vagy kövess minket a Viberen, a Telegramon és a Google Hírek-en!

Lehetőségekkel teli évnek nézel elébe, ezért légy szemfüles, hogy egyet se szalassz el, és valamennyit a jó irányba hasznosíthass. Azonban figyelned kell az egészségedre, és nem szabad elhanyagolnod magad sem. A karriered biztonságban lesz, a szerelmi kapcsolatod viszont megpróbáltatások sorozatán mehet keresztül.

skorpio-horoszkopSzerelem: amennyiben az új évet párkapcsolatban köszöntöd, semmi rossz nincs kilátásban, sőt! A dolgok a lehető legjobban állnak. Ha megfelelően kommunikálsz a szeretett személlyel, semmilyen kockázat nem merülhet fel arra, hogy a kapcsolatod megromoljon. Együtt kell megpróbáljátok megtalálni a közös pontot, ami mindkettőtöknek egyformán jó. Ha egyedülálló vagy, a helyzet kissé bonyolultabb. Van esély arra, hogy társat találj magadnak, csakhogy ő nem a te embered lesz.

Karrier: felkészülten indulsz neki az újévnek, így bármilyen nehézségen könnyen felülkerekedsz a munkahelyeden. A karriered semmi sem veszélyezteti, de az sem mondható el, hogy különösebb sikert aratsz majd. Az utadat sok stressz és fáradtság fűszerezi, de ha kimérten állsz hozzá, valamennyi akadályt könnyen átugorhatsz.

Olvasd el a 2014-es Kínai Horoszkóp-ot is!

Egészség: mivel túlhajszolod magad, meglehet, hogy az újévben több egészségügyi probléma is felmerül. Az, hogy nem étkezel rendszeresen, a megszokott időben, és az étrended sem a leghelyesebb, ez komoly hatással lesz a szervezetedre, és végül leteper. Tanulj meg különbséget tenni a személyes és a szakmai élet között, valamint feltöltődni, amikor otthon vagy.

Pénzügyek: az évet üres zsebbel köszöntöd, de lassan, biztos léptekkel gyarapodsz újra, 2014 folyamán. Az első hat hónapban semmi sem fog változni, minden stagnálni fog az anyagi helyzeted terén. Aztán, hirtelen beindulnak körülötted a dolgok. A nap a te utcádba is besüt, így végre érezheted, hogy a munkád megtérül. Vigyázz azonban arra, hogy ne szórd el a pénzt, ha már megszerezted.

Ajánló: Olvasd el a Twice.hu 2014-es Skorpió horoszkópját is!

Legfrissebb

Hirdetés

Aktuális kedvencek

Ez is tetszeni fog

Kapcsolódó cikkek