KuriózumSalamon király elárulj a boldogság forrásának titkát egyetlen példázatban

Salamon király elárulj a boldogság forrásának titkát egyetlen példázatban

Iratkozz fel hírlevelünkre, vagy kövess minket a Viberen, a Telegramon és a Google Hírek-en!

Amikor Salamon király lejött a hegyekből, ezt mondták neki az összegyűltek!

– Te vagy inspirációs forrásunk, a szavaid formálják a szívünket, a bölcsességed megvilágítja az elménket. Türelmetlenül várjuk minden szavad!

– Mondd meg, hogy kik vagyunk!

– Ti vagytok a világ fényei, csillagok vagytok, egy igazi szent templom vagytok. Mindeniketek egy Univerzum, és mégis a nagy Univerzum részei vagytok. Ereszkedjetek le a szívetekbe, és csak a szív hangjára hallgassatok. Azok lesznek igazán boldogok, akik meghallják az Úr szavát.

– Mi az élet értelme?

– Az élet egy út, a cél és a jutalom. Az élet a szeretet játéka. A ti küldetésetek az, hogy kivirágozzatok. Az, hogy léteztek, az élet legnagyobb ajándéka. Az életetek az Univerzum történelme. Ünnepeljétek az életet, éljétek a jelent. A jelen értelem az, hogy a jelenben legyetek.

– Miért üldöz a szenvedés?

– Amit elvetettetek, azt szüretelitek le. A boldogtalanság a ti választásotok. A szegénység az ember szüleménye, a keserűség a tudatlanság gyümölcse. Másokat hibáztattok, miközben elvész az energiátok, és elröpül mellettetek a boldogságotok. Kérjetek és imádkozzatok boldogságért, és a boldogtalanság el fog kerülni titeket. Kérjetek, de ne alkudozzatok a Jóistennel. A dicséret a legjobb imádság, a boldogság a legjobb táplálék a lélek számára.

– Mi a boldogság felé vezető út?

– Boldogok akkor lesztek, ha át tudjátok érezni a szeretetet. A szeretet a békéből ered. Boldogok azok lesznek, akik megtalálják önmagukban a mennyországot, akik harmóniában élnek, és, akik képesek a megbocsátásra.

– Hogyan találjuk meg a harmóniát?

– Éljetek egyszerűen. Ne vétkezzetek senki ellen, ne irigykedjetek, ne kételkedjetek, ne legyetek nagyravágyók. Áldozzátok az életeteket a szépnek! Alkossatok az alkotásért, ne az elismerésért! Töltsétek fel szíveteket-lelketeket szeretettel, mert a szeretet inspirál és reményt ad. Ahol szeretet van, ott béke, van, ott a mindenség.

– Hogyan lehet tökéletes az életünk?

A boldog ember boldoggá formálja a környezetét. A boldogtalan ember örökre rabszolga marad, mégpedig a saját boldogtalanságának a fogja. A boldogság a szabadságot szereti, a szabadság a boldogságot vonzza. Tanuljátok meg a boldogság művészetét. Legyetek nyitottak a világra, és a világ eláraszt a lehetőségekkel. A boldogságot egyedül önmagatokban találhatjátok meg!

Legfrissebb

Hirdetés

Aktuális kedvencek

Ez is tetszeni fog

Kapcsolódó cikkek