KuriózumSaját unokáját hozta világra az 51 éves nagymama

Saját unokáját hozta világra az 51 éves nagymama

Iratkozz fel hírlevelünkre, vagy kövess minket a Viberen, a Telegramon és a Google Hírek-en!

Az 51 éves amerikai nő, Julie Loving gondolkodás nélkül vállalta, hogy lánya segítségére siet, amikor kiderül róla, hogy nem lehet gyereke. Julie november elején egy teljesen egészséges kislánynak, vagyis a saját unokájának adott életet.

Julie lánya, a 29 éves Breanna Lockwood és férje már hosszú ideje próbálkoznak a gyerekvállalással, de sikertelenül, ezért döntöttek úgy közös megegyezés alapján, hogy elfogadják a leendő nagymama segítségét.

Számos sikertelen megtermékenyítési beavatkozás, műtét és vetélés után Breanna és férje, Aaron egy béranyát keresett. Amikor Julie megtudta, hogy több, mint 100 ezer euróba is kerülhet egy béranya, úgy döntött, ő bizony kihordaná az unokáját.

“A lányom és a vejem először azt hitte, megbolondultam, de aztán rájöttek ők is, hogy nagyon komolyan gondolom a dolgokat, és belátták, hogy valójában a legjobb döntés lehet” – mondta Julie.

“Szeretetből született, de egy kis technológiai segítség is kellett hozzá” – írta Instagramon Breanna, amikor a kis Brianról az első képet posztolta születése után. “Anyám egy igazi hős volt, mindent köszönök neki, soha nem tudok eléggé hálás lenni!”

Fotók: Breanna Lockwood/Instagram

Legfrissebb

Hirdetés

Aktuális kedvencek

Ez is tetszeni fog

Kapcsolódó cikkek