Ha nem akarod, hogy a Mars, a háború és az agresszió bolygója túl nagy hatást fejtsen ki az életedre ebben az évben, talán addig kellene változtatnod, amíg retrográd időszakban van.

Mit NE tegyél ebben az időszakban?

Ne lépd túl fizikai határaidat

Ha nem érzed jól magad, akkor jobb, ha szüneteltetsz minden olyan tevékenységet, amely sérüléseket vagy egyszerűen fizikai kimerültséget okozhat. Végezz könnyű mozdulatokat és hidratálj megfelelően, de, ami a legfontosabb, hallgass a tested jelzéseire.

Ne cselekedj hirtelen felindulásból, kerüld a kockázatvállalást!

A retrográd Mars most cselekvésre ösztönöz, de próbálj meg türelmesebb lenni, tartsd kordában az indulataidat. Mielőtt döntést hoznál, vegyél egy mély lélegzetet, és számolj el tízig. Összpontosíts arra, hogy, mi a legjobb neked, és ne hagyd, hogy bárki vagy bármi kényszerítsen a döntésedben.

Ne kezdeményezz most új projekteket!

Ebben az időszakban egy kissé csökkent az ambíciód és a szenvedélyed, jobb, ha megfigyelő álláspontba helyezkedsz inkább, ahelyett, hogy új projektekbe kezdenél. Ne erőltess semmit, hiszen most eléggé alacsony az energiaszinted, és ez nem kedvez az új tervek beindításának.

Mit KELL tenni ebben az időszakban?

Add ki a dühöd és a csalódottság-érzésedet!

Írj naplót, meditálj, sportolj, jógázz, edz, fuss, vagy végezz bármilyen olyan fizikai és lelki gyakorlatot, amely megszabadít a negatív érzelmektől.

Játssz a Vénusz energiájával: a szeretet és az öröm jelent megoldást ebben az időszakban

Míg a retrográd mozgásban lévő Mars hatására a szenvedély a párkapcsolatodban egy kissé lanyhul, próbálj olyan dolgokra koncentrálni, amely segítségével újra feléleszthetitek a tüzet. Ebben az időszakban nagyon fontos a szeretet és az együvé tartozás hangsúlyozása, hogy érezzétek a legpozitívabb rezgés erejét.

Haladj apró lépésekben!

Úgy érezheted, hogy a retrográd mozgásban lévő Mars a motiváció hatalmas hiányával párosul, ezért inkább próbálod elkerülni a negatív hatásokat. Haladj apró lépésekben a kívánt cél felé. Bármi jobb annál, mintha csak ülnél egy helyben, és azon dühöngenél, hogy a dolgok nem mennek jól. Vedd számba az apró győzelmeket, és sokkal nagyobb lesz a motivációd.

Ha érdekelnek további cikkeink, csatlakozz a Filantropikusok csoportunkhoz! , vagy kövess minket a Pinteresten, vagy iratkozz fel a hírlevelünkre.