LélektárRendkívüli MEDITÁCIÓ, hogy energiád legyen: Amikor eszel képzeld el az ételeket, amint...

Rendkívüli MEDITÁCIÓ, hogy energiád legyen: Amikor eszel képzeld el az ételeket, amint fény veszi körül őket!

Iratkozz fel hírlevelünkre, vagy kövess minket a Viberen, a Telegramon és a Google Hírek-en!

Mától tekintsünk másképp az ételekre, amiket megeszünk. Nézzünk rá egy fánkra, szendvicsre, vagy csirkesültre, gondoljuk azt, hogy csodás napfény süt rájuk, és úgy fogyasszuk el, jóízűen, minden falatot megrágva, élvezve az ízeket. És még egy lényeges dolog, gondoljuk azt, hogy az étel, a finom falatok, amiket bekebelezünk, tele vannak pozitív töltetű energiákkal. Ennek hatására, ha hiszitek, ha nem: még több életerőre, energiára tesztek szert.

meditacio

Mikor valamit épp elfogyasztani készülünk, mondjuk azt a testünknek, hogy “használd fel, amiből energiát nyerhetsz, és szabadulj meg attól, ami nem tesz jót”.

Az is fontos, hogy legyünk hálásak azoknak az embereknek, akik elkészítik számunkra a harapnivalót, legyen az reggeli, ebéd, vagy vacsora. Az alapanyagokra is gondoljunk, hogy milyen jó, hogy vannak, hogy teremtek, mert ezzel mind-mind pozitív energiákat gyűjtünk be, ezáltal pedig nő az életkedvünk, életerőnk.

Természetesen mint mindent, ezt a technikát is gyakorolni kell. Fontos hangsúlyozni, hogy minden pozitív gondolatnak, cselekedetnek meg lesz a pozitív hozadéka. Ezért kell szeretnünk az ételeket, az ízeket, a hozzávalókat, a párunkat, aki elkészíti, vagy éppenséggel saját magunkat, ha mi főztünk magunknak.

Érdemes két papírdarabra felírni a SZERETET és a FÉNY szavakat, majd kiragasztani azokat a konyhában, hogy sose felejtsünk el hálásak lenni, annak, hogy ma éppen milyen finom, energiadús fogást fogyaszthattunk el.

Legfrissebb

Hirdetés

Aktuális kedvencek

Ez is tetszeni fog

Kapcsolódó cikkek