KuriózumRégi indián bölcsességek: 20 szabály az életben, hogy valóban boldog lehess!

Régi indián bölcsességek: 20 szabály az életben, hogy valóban boldog lehess!

Iratkozz fel hírlevelünkre, vagy kövess minket a Viberen, a Telegramon és a Google Hírek-en!

Ha egy boldogabb, kiegyensúlyozottabb életre vágysz, az alábbi életbölcsességeket jól fontold meg. Építsd be a mindennapjaidba azt, amire úgy érzed a leginkább szükséged van. Meglátod, teljes mértékben meg fog változni az egész életed!

Ébredj a nappal egyszerre, és imádkozz! Imádkozz önmagadért, az emberiségért, őszintén és rendszeresen! Az Univerzum meg fogja hallgatni az imádságodat!

Légy toleráns azokkal az emberekkel, akik nem találják az útjukat! A tudatlanság, a harag, a féltékenység az elveszett lélek sajátossága! Imádkozz, hogy újra rátaláljon a helyes útra!

Találd meg önmagad, ne hagyd, hogy mások irányítsák az utadat! Ez egyedül a te utad, mások csupán csak egy ideig kísérnek el rajta!

Mindig légy kedves a vendégeidhez, a legjobb ételt, a legjobb fekvőhelyet, és a legkedvesebb szót nyújtsd nekik! Légy tisztességes és nagyon kedves velük!

Ne sajátítsd ki azt, ami nem a tied. Legyen szó akár kultúráról, akár közösségről, akár természetről! Nem érdemled meg, ha nem nyerted el, nem a tied!

Tisztelj minden élőlényt a Földön: állatot, embert, növényt!

Tartsd tiszteletben mások kívánságait, véleményét és szavait! Soha ne szakíts félbe másokat beszélgetés közben, ne mondj ellent nekik, és ne nevesd ki őket! Mindenkinek joga van a személyes véleményéhez!

Soha ne mondj rosszat másokról! A kiadott negatív energiák háromszoros erővel hatnak vissza, akárcsak a bumeráng!

Mindenki hibázik, viszont minden hiba megbocsátható!

A negatív gondolatok a lélek, a test, és az elme megbetegedését eredményezik! Gyakorold inkább az optimizmust!

A természetet nem birtokoljuk, csupán részesei vagyunk a nagy egésznek!

A gyerekek jelentik a jövőt! Ültess a szívébe szeretetet, tanítsd meg az élet bölcsességeire! Add meg neki a számára szükséges teret, ahogy növekszik egyre nagyobb lesz az igénye.

Ne okozz senkinek szenvedést, a fájdalom visszaszáll rád!

Légy mindig őszinte!

Próbáld megőrizni mindig a testi, lelki és szellemi egyensúlyod! Légy erős, tiszta és egészséges! Viseld gondját a testednek, hogy újjáéledjen az elméd! Ápold a lelked, hogy egészséges legyen a tested!

Légy mindig tudatos, dönts határozottan és vállald a felelősséget a tetteidért!

Tiszteld mások magánéletét és személyes terét! Ne avatkozz be soha mások életébe!

Addig nem tudsz másokon segíteni, amíg a saját lelki sebeidet meg nem gyógyítod! Először saját magaddal kell törődnöd, fordulj szeretettel önmagad felé.

Tartsd tiszteletben mások vallását, ne akard, hogy a te hitvilágod szerint éljen bárki!

Legfrissebb

Hirdetés

Aktuális kedvencek

Ez is tetszeni fog

Kapcsolódó cikkek