KuriózumRátalálsz a szerelemre, amiről mindig is álmodtál - csak hinned kell benne

Rátalálsz a szerelemre, amiről mindig is álmodtál – csak hinned kell benne

Iratkozz fel hírlevelünkre, vagy kövess minket a Viberen, a Telegramon és a Google Hírek-en!

Csak légy türelmes. A szerelem nem akkor jön el, amikor te akarod, hanem akkor, amikor a lelked valóban készen áll rá.

Összetörték a szívedet. De tedd fel magadnak a következő kérdést: vajon a megfelelő emberrel voltál? Talán minden éjszaka úgy telt el, hogy hatalmas súly nehezedett a szívedre. Valószínűleg az a kérdés is sokszor megfogalmazódott benned, hogy vajon a párod úgy szeret-e téged, ahogy azt te elvárnád. Hogy vajon tényleg ezt akarod-e. Vajon ő az, akire a lelkednek valóban szüksége van? A fejedben nap, mint nap kergették egymást a toxikus gondolatok azzal kapcsolatban, hogy vajon mi lehet a baj.

Most persze még fáj, de képes leszel újból szeretni, és téged is újból szeretni fognak. Találsz majd valaki igazán különlegeset. A szíved végre teljes bizonyossággal meg fogja érteni, mi az igaz szerelem, és az elméd azon lesz, hogy még különlegesebbé tegye az együtt töltött pillanatokat, amik már önmagukban is különlegesek.

Megtörténhet, hogy azért kell most átélned mindezt a fájdalmat, hogy megértsd, hogy nem kell elveszned egy kapcsolatban. Nem kell a másik személyt önmagad elé helyezned. Nem kell megfeledkezned önmagadról, ahhoz, hogy szeress valakit. Az igaz szerelem nem okoz fájdalmat. Az igaz szerelem nem toxikus. Az igaz szerelem nem kér tőled semmit cserébe.

Tanulj meg türelmesnek lenni

Eljön a te időd is. De ez most még nem a megfelelő pillanat. Vágysz ugyan a szerelemre, de a lelked még nem áll készen az igaz szerelem befogadására. A szíved még nem áll készen arra, hogy újra beengedj valakit.

Előbb meg kell gyógyulnod, meg kell bocsátanod, meg kell tanulnod egyedül lenni, mindent elölről kell kezdened, rá kell jönnöd, mennyire erős vagy, függetlennek kell lenned. Csak ekkor találhatod meg a megfelelő kapcsolatot, és ekkor nem fogsz félni semmitől.

Mert az igaz szerelem olyan egyszerű lesz, hogy nem is kell küzdened érte. Teljesen természetesen következik be, és kicsit több boldogságot hoz az életedbe, mint amit eddig már megtapasztaltál.

Ezért tanulj meg türelmesnek lenni

Az Univerzumnak csodálatos tervei vannak a számodra. De ne siess el semmit. Csak türelmesnek kell lenned, és meg kell várnod a megfelelő személyt. Várnod kell, hogy találkozz azzal a lélekkel, aki úgy szeret téged, ahogy azt megérdemled. Beteljesülnek az álmaid. Átélheted a legszebb szerelmi történetet. Megírhatod életed könyvének legjobb fejezetét – a történeted végre kiteljesedik, és boldogabb leszel, mint valaha.

Legfrissebb

Hirdetés

Aktuális kedvencek

Ez is tetszeni fog

Kapcsolódó cikkek