HoroszkópOrákulum horoszkóp november 29. és december 5. között!

Orákulum horoszkóp november 29. és december 5. között!

Iratkozz fel hírlevelünkre, vagy kövess minket a Viberen, a Telegramon és a Google Hírek-en!

Ezen a héten Colette Baron-Reid “Wisdom of Hidden Realms” nevű orákulum kártyái révén érkeznek meg az Univerzum üzenetei mind a tizenkét csillagjegy számára. Ahogy mindig, most is érdemes a rejtett üzenetekre, jelzésekre figyelni az alábbi sorokat böngészve.

Kos – The Horse King

Erős késztetést érzel arra, hogy mindent az irányításod alatt tarts, azonban ez a tevékenység nemcsak hogy fárasztó, hanem hosszútávon nem hoz semmi eredményt. A makacsságodnak “hála” akár a fontos lehetőségeket is elszalaszthatod. Ideje elfogadni a szükséges segítséget, mert különben nem fogsz tudni célba érni. Lazíts egy kicsit, dönts úgy, hogy elfogadod a szükséges támogatást, és hagyd, hogy a jó dolgok elérkezzenek hozzád. A kívánt eredmény nem várat magára sokáig, a vágyaid könnyen beteljesülnek.

Bika – The Fire Prince

Ezen a héten figyeld egy kicsit jobban a reakcióidat és cselekedeteidet, mert sok esetben túlságosan agresszívan viselkedsz. Lassíts, ne légy olyan türelmetlen, ha a megfelelő cél felé haladsz, előbb-utóbb úgyis megérkezel. Hallgass a megérzéseidre, hiszen ezek mindig jeleznek veszély esetén. Ne terheld túlságosan magad, légy egy kicsit lazább, a megszállottság semmi jóra nem vezet. Itt az ideje, hogy helyreállítsd az egyensúlyodat, és több örömet vigyél az életedbe.

Ikrek – The Diamond Dreamer

Ez a kártyalap emlékeztet arra, hogy néha a csalódás az egyetlen módja annak, hogy visszatérj az igazsághoz, és ahhoz, ami a legjobb neked. Ha nem kapod meg, amit szeretnél, az csak azt jelenti, hogy valami sokkal jobb jön az életedbe. Ne csak az általad elképzelt eredményeket tartsd megfelelőnek, légy nyitott és befogadó. Bizonyos szempontok vagy események arra késztetnek, hogy alaposabban nézz körül, vagy értékeld át az anyagi világgal és különösen a bőséggel kapcsolatos hiedelmeidet. Légy nyitott a befogadásra.

Rák – The Keeper of the Scales

Úgy tűnik, az élet csupa káosz körülötted, kissé össze vagy zavarodva, az önkritika és az önbizalomhiány sem segít ezekben a pillanatokban. Az az érzésed, hogy valaki erős hatást próbál gyakorolni rád, és befolyásolja a döntéseidet. Légy türelmesebb, adj egy kicsit több idő magadnak, tisztázd le, hogy igazából mit is szeretnél, mert megtörténhet, hogy a régi álmaid már nem múlták idejüket. Kerüld a zsúfolt és zajos helyeket, válaszd a csendet, figyelj a belső hangodra.

Oroszlán – The Queen of the Light

Ezekben a héten pozitív visszaigazolást kapsz az egyik projekteddel kapcsolatban. Kapcsolódj a körülötted lévő világhoz, és akkor sokkal könnyebben meg tudod valósítani az elképzeléseidet. “Keményen” dolgoztál, hogy idáig eljuthass, így büszke lehetsz minden szívből jövő döntésedre, mert azok a te igazságodat képviselték. Kitartásodnak és odaadásodnak köszönheted, hogy az életed egy új szakaszába léphettél. Az Út egyre simább, és végre látod az alagút végén a fényt.

Szűz – The Sun Dancers

Ezen a héten koncentrálj jobban azokra a dolgokra, amelyek leginkább foglalkoztatnak, mert ezek most sokkal nagyobb erővel nyilvánulnak meg a fizikai síkon. Az az energia, amivel feltöltöd a vágyaidat, mágnesként hat, és amit cserébe kapsz, annak ugyanolyan rezgése van. Légy hálás és örömteli, engedd meg, hogy az álmaid valóra váljanak. Most minden lehetséges, csak egyszerűen be kell engedned a legjobb dolgokat az életedbe.

Mérleg – The Web Weaver

Lehetőséged nyílik arra, hogy más szinten, sokkal tisztábban és mélyebben érzékeld azokat az összefüggéseket, amelyek hatással vannak az életed fontos eseményeire. Maradj határozott, koncentrálj, és hagyd, hogy ezek a dolgok feltáruljanak előtted anélkül, hogy ítélkeznél, vagy megpróbálnád irányítani őket. Ha félelem vagy bizonytalanság gondolatai merülnek fel, ne elemezd őket túlságosan, maradj csak egy külső megfigyelő.

Skorpió – The Shadow Queen

Milyen a kapcsolatod önmagaddal? Elfogadod, szereted vagy folyamatosan kritizálod magad? A túl sok önkritika, a jellemhibák számbavevése az önbecsülés és az önbizalom csökkenéséhez vezet. Minden, ami most vagy, nem más, mint természeted egy olyan aspektusa, amely az életedben felmerülő kihívásokra válaszul alakult ki. Ha azon kapod magad, hogy arrogáns vagy és a felsőbbrendűség érzésével leplezed a bizonytalanságodat, akkor jobb, ha tudatosítod magadban, hogy te vagy a Forrás.

Nyilas – The High Lord of Gratitude and Service

Elérkezett a befelé fordulás ideje. Tarts egy kis önvizsgálatot: segítesz-e másoknak, vagy megfeledkeztél a külvilágról? Inkább a céljaid elérésére koncentrálsz, és így elszigeteled magad a szeretteidtől? Most az a legnagyobb kihívás, hogy elfogadd a lelki gazdagságot és az egyre inkább kiteljesedő törekvéseket, amelyek egy új felfogás felé irányítják az életed. Az ünnepvárás előtti időszakban a legszebb dolog, amit tehetsz, az a csodára való rácsodálkozás.

Bak – The Swan Queen

Ebben az időszakban néhány fontos esemény fog előtérbe kerülni az életedben, sokkal világosabban és letisztultabban fogod látni a dolgokat. Ne a külvilágban, önmagadon kívül keresd a válaszokat, inkább hagyatkozz az intuíciódra. Lehetőség lesz arra, hogy segítséget kérj a felsőbb erőktől, és, ha jól figyelsz, rövid időn belül a válasz is meg fog érkezni. Sokkal türelmesebbnek kell lenned, ha az ötleteidet valóra szeretnéd váltani. Fogadd el, hogy nem minden valósulhat meg egyik pillanatról a másikra.

Vízöntő – The Desert Prince

A következő napokban látni fogod majd, hogy sok dolog, amiben eddig hittél, délibábnak bizonyul. Az, hogy nagyon szerettél volna valakivé válni, kiemelkedni a tömegből, valósággal elvakított téged, és eltávolított az igazságtól. Valószínű, hogy eddig a körülmények távol tartottak attól, hogy tisztán lásd azt, hogy mi is zajlik valójában benned és a külvilágban. Ha “túl tökéletesnek”, “nagyszerűnek” és “könnyűnek” tűnő dologgal találkozol, nem árt egy kicsit mérlegelned. Figyelj minden pillanatban azokra az üzenetekre, amelyeket az intuíció küld.

Halak – The Dream Walker

Idézd fel, melyek azok a dolgok, amiket szenvedéllyel és szívesen csináltál az életben, térj vissza hozzájuk, és éld újra szívvel-lélekkel az életed. Lehet, hogy most nem érzed magad annyira felszabadultan, kissé feszült és gondterhelt vagy, de hidd el, hogy a konfliktusok és az elégedetlenség semmi jóra nem vezetnek. Csatlakozz lényed középpontjához, és ebből a csodálatos térből indítsd el a szándékaidat az Univerzum felé. Rendezd a gondolataidat pozitív irányba, és meglátod, az egész életed könnyedén, pillanatok alatt meg fog változni.

Legfrissebb

Hirdetés

Aktuális kedvencek

Ez is tetszeni fog

Kapcsolódó cikkek