HoroszkópOrákulum horoszkóp 2023. november 20-26. között!

Orákulum horoszkóp 2023. november 20-26. között!

Iratkozz fel hírlevelünkre, vagy kövess minket a Viberen, a Telegramon és a Google Hírek-en!

Ezen a héten Colette Baron-Reid “Enchanted Map” nevű orákulum kártyái révén érkeznek meg az Univerzum üzenetei mind a tizenkét csillagjegy számára. Ahogy mindig, most is érdemes a rejtett üzenetekre, jelzésekre figyelni az alábbi sorokat böngészve.

Kos – Follow the Leader

Az üzleti életben vagy a párkapcsolatban átveszed az irányítást. Bátran mondd ki, amit szeretnél, és ne várj arra, hogy majd más kitalálja a gondolataidat, és megoldja a problémát. Ezt senki más nem teheti meg helyetted. Ha van egy projekted vagy üzleti ötleted, akkor bátran tedd meg a kezdeti lépéseket, mert minden eszköz adott a sikerhez. A kommunikáció fontos, hogy tisztázd milyen szándékaid és kívánságaid vannak.

Bika – Encouragement

Az Univerzum arra ösztönöz, vedd a kezedbe az irányítást, és végre kezd élni az életed. Mindig van valami új felfedeznivaló, indulj bátran a céljaid felé, hidd el, jó irányba haladsz. Csak tedd meg az első lépést, és a többi szinte magától kialakul. A múlt régi kötődései már nem használnak, jó lenne, ha lemondanál róluk a saját fejlődésed érdekében. Az öröm az útitársad, iránytűként mutatja az irányt. Fordíts nagyobb figyelmet a szellem táplálására, válassz olyan gondolatokat és tevékenységeket, amelyek erőt adnak.

Ikrek – Wide Open

Végtelen lehetőség áll előtted, itt és most. Ez a kártya azt jelzi, hogy valóban képes vagy arra, hogy kinyilvánítsd, amit szeretnél, hogy álmaid valósággá váljanak. Szélesítsd a látóköröd, próbálj túllépni a korlátaidon, hogy közelebb kerülhess az álmaidhoz. A jó dolgokat oszd meg a környezeteddel, a körülötted lévő világ készen áll ezek befogadására. Engedd, hogy az álmaid inspiráljanak, engedd el a múltat, és építs fel egy szebb jövőt. Az Univerzum a legszebb lehetőségekkel ajándékozz meg, csupán észre kell venned őket.

Rák – Strength

Ezen a héten fordíts több időt az egészségedre, növeld a tested, elméd és szellemed ellenálló képességét. Sport, pihenés és megfelelő étrend szükséges az egyensúly megőrzéséhez. A munkahelyi túlterheltséget, amennyire csak lehetséges, most kerülni kell. Az is lehetséges, hogy a kapcsolataidban fellépő egyensúlyhiány felemészti az életerődet. Először is figyelj magadra, add fel azokat a dolgokat, amelyekről úgy érzed, hogy már nincsenek összhangban veled, és bízz abban, amit érzel.

Oroszlán – Protecting Treasure

Az Univerzum védelmét élvezheted ezen a héten, kövesd az álmaidat. Különböző jeleket és üzenetet kapsz az angyaloktól, akik védelmező jelenlétükkel segítenek a legmegfelelőbb választásban. Számodra az a legfontosabb, hogy hűséges maradj magadhoz és a terveidhez. Eljött az ideje, hogy átgondold, és másképp alakítsd a körülötted lévőkkel a kapcsolatot, a családtagokkal, barátokkal, kollégákkal, közeli ismerősökkel. Ne feledd, hogy a hűséges és őszinte szív mindig eléri céljait, és bátorsága reménnyel párosul.

Szűz – Listening

Bár manapság az az érzésed, hogy feleslegesen beszélsz, és senki sem hallgat rád, a dolgok nem egészen így vannak. Lehetséges, hogy nem igazán figyelsz arra, hogy mások milyen üzenetet szeretnének küldeni neked. Ha azon kapod magad egy vita közepén, hogy már tudod, mit akar mondani a beszélgetőpartnered, vagy hogyan fog zajlani a beszélgetés, végy egy mély lélegzetet, és tegyél félre minden ítélkező gondolatot. Ha valamit mondani szeretnél, tedd meg, beszélj hitelesen és világosan, anélkül, hogy konkrét eredményt várnál. Engedd magad meglepni!

Mérleg – One–Ring Circus

Még mindig megpróbálsz megmenteni másokat? Ez a késztetés szeretetből vagy félelemből fakad, vagy úgy érzed, hogy csak te tudsz segíteni a szeretteidnek? Bár a szándékod csodálatos, nem tesz mást, mint elidegenít másoktól, elveszi a jogukat, hogy részt vegyenek a saját élményeikben. Add fel a dolgok vagy emberek irányítását, mert ebben az értelemben visszaélnek a hatalmaddal. Másrészt, ha úgy érzed, hogy irányítanak, akkor jó lenne felülvizsgálni a pozíciódat, és visszaszerezni a hatalmat, hogy saját magad ura legyél.

Skorpió – Stuck in the Mud

Ebben az időszakban úgy érezheted, hogy elakadtál, ez pedig tulajdonképpen a makacsságodnak köszönhető, hiszen bármit megteszel azért, hogy valamit megszerezzél. Nehéznek tűnhet beismerni, hogy bizonyos cselekvéseid most nem éppen megfelelőek, jobb lenne inkább stratégiát váltani. Ennek ellenére választhatod a megrekedés állapotát, vagy, hogy egy lépést teszel visszafelé, és újragondolod a dolgokat. Ne aggódj, pontosan tudni fogod, mit kell tenned, és mikor indulj újra, de ezúttal egy új nézőpontból.

Nyilas – Rock Bottom

Az életed most egy olyan ponthoz érkezett, amikor a dolgok nem úgy haladnak, ahogy elképzelted, ezért kissé csalódottnak érzed magad. Kissé monotonnak érzed az életed, éppen ezért jó lenne, ha kilépnél a komfortzónádból, feladnád a megszokott, haszontalan dolgokat. A régi cselekvési mintákat cseréld le, hogy más eredményeket érhessen el. Most új irányra és új stratégiára van szükséged. Fogadd el a dolgokat úgy, ahogy vannak, ebben a pillanatban, és szabadítsd ki szívedet az ego börtönéből.

Bak – Moonlight

Most a Hold titokzatos fénye önvizsgálatra, józanságra és a női energiával való összekapcsolódásra hív. Az intuíció vezérel, próbálj maximálisan megbízni benne, még akkor is, ha olyan lépésekre szólít fel, aminek úgy tűnik, nincs értelme. Ebben az időszakban döntsd el, hogy a dolgok felszínén túlra nézel. Az Univerzum mindenféle jelet küld számodra, szimbólumokba rejtve, hogy vezessenek. Tölts több időt magaddal, vigyázz a testedre és a lelkedre.

Vízöntő – Dry Desert

Az a kontextus, amelyet most “megszállottan” követsz, valószínű nem vezet sehová. Még ha első pillantásra csodálatosnak, zseniálisnak tűnik is az adott szituáció, az csak szimpla illúzió. Ez az út nem vezet sehová. Inkább örülj, hogy erre rájöttél, és nem hagytad magad becsapni. Itt az ideje, hogy egy kicsit befelé fordulj, várj, ülj csendben, és hagyd, hogy a dolgok a maguk természetes útján haladjanak. Engedd el a küzdelmet, mert az elvesz a lényegedből.

Halak – Magical Map Shifter

Új emberek jelennek meg az életedben, akik különleges módon inspirálnak. Lehetséges, hogy találkozol a lelki társaddal, vagy kihívást kapsz, hogy megmutasd valódi értékedet. Figyelj tudatosan minden egyes személyt, akivel most találkozol, mert megváltoztathat a nézőpontod arról, hogy mi a véleményed magadról. Ezek a személyek az Univerzum eszközei, katalizátorai annak, hogy a lehető legjobbat hozhasd ki saját magadból. Itt az ideje, hogy a tudatosság egy másik szintjére lépj, és egy új világ nyílik meg előtted.

Legfrissebb

Hirdetés

Aktuális kedvencek

Ez is tetszeni fog

Kapcsolódó cikkek