HoroszkópOrákulum horoszkóp 2023. január 9-15. között!

Orákulum horoszkóp 2023. január 9-15. között!

Iratkozz fel hírlevelünkre, vagy kövess minket a Viberen, a Telegramon és a Google Hírek-en!

Ezen a héten Colette Baron-Reid “Enchanted Map” nevű orákulum kártyái révén érkeznek meg az Univerzum üzenetei mind a tizenkét csillagjegy számára. Ahogy mindig, most is érdemes a rejtett üzenetekre, jelzésekre figyelni az alábbi sorokat böngészve.

Kos – Heal the “Ouch”

Vizsgáld felül a helyzetedet és vedd számba, hogy milyen kapcsolatban is vagy tulajdonképpen a számodra fontos emberekkel. Lehetséges, hogy mondtál vagy tettél néhány dolgot, amivel megbántottad őket. Nézd meg őszintén a tetteid vagy szavaid mögött meghúzódó okokat, és fontold meg, mit kell tenned a helyzet javítása érdekében. A kapcsolatok gyógyulási folyamatában a megbocsátás fontos eszköz önmagad és mások számára is. Itt az ideje, hogy oda irányítsd a fényt, ahol szükség van rá, hogy békességben és csendben haladjon előre életed.

Bika – Field of Dreams

Ezekben a napokban új lehetőségeket fedezhetsz fel, amelyeken keresztül kifejezheted kreativitásodat, és megmutathatod a benned rejlő tudást. Ez a legjobb jutalom az elvégzett munkádért cserében, sőt mi több, még pénzbeli elismerésben is fogsz részesülni. Fontos, hogy odafigyelj az utadba kerülő javaslatokra, lehetőségekre, és csak azokat tartsd meg, amelyeket a szíved diktál. Tisztázd gondolataidat, érzéseidet és hiedelmeidet, és ezek szerint cselekedj. Készülj fel, új idők jönnek, amelyek tele lesznek csodálatos élményekkel, rád és álmaidra szabva.

Ikrek – Making a Choice

Úgy tűnik, manapság állandó dilemmában vagy, két vagy több választási lehetőség között vergődsz, anélkül, hogy fogalmad lenne arról, melyik mellett dönts. Tudd, bármit is választ, abban a pillanatban az lesz a lehető legjobb megoldás, és bármikor újat választhatsz, ha akarsz. Tele vagy félelemmel, nehezen vállalsz felelősséget az életedben bekövetkező történések miatt. De az is megtörténhet, hogy mások tanácsai kavarnak össze. Amit tenni tudsz ebben az esetben az, hogy maximálisan a szívedre hallgatsz. Csak te tudod, hogy melyik a helyes út számodra, tedd meg az első lépést.

Rák – Come Together

Ezen a héten egy olyan jelzést kapsz, amiből arra következtethetsz, hogy egyensúlyhiány van nálad a szeretet területén az adás és a kapás között. A birtoklási és irányítási vágyad nem más, mint a hiány jele. Talán túlságosan sok figyelmet fordítottál az érzelmi megnyilvánulásaidra, és azok megértésére, és közben elfelejtettél adni másnak is belőlük. De az is megtörténhet, hogy, amilyen típusú szeretetet a kedvesedtől kaptál, nem felelt meg az “elvárásaidnak”. Add fel az irányítást és a harcot, engedd, hogy a szeretet átáramoljon rajtad, te csak élj.

Oroszlán – Details, Details

Minden részletben nagyon el tudsz veszni, és ez bizony néha eléggé idegesítő lehet a hozzád közelállók számára. Így ezen a héten meg kell találnod az egyensúlyt, ne próbáld a dolgokat mindig egy előre meghatározott viselkedési mintába beszabályozni, inkább engedd, hogy maguktól alakuljanak. Ne gyakorolj nyomást magadra és a körülötted lévőkre, fogadd el, hogy nem minden tökéletes. Légy gyengéd magaddal, és ne feledd, hogy a hibákból tanulsz a legtöbbet.

Szűz – Protecting Treasure

A következő napokban a hűség áll a középpontban, alaposan fontold át a körülötted lévő emberekkel a kapcsolatod, mert megtörténhet, hogy eddig tévesen gondolkodtál valakiről. Ez a megfelelő alkalom arra is, hogy észrevedd, melyek azok a kapcsolataid, amiket csak kényelemből tartasz fel, és melyek igazán hasznosak számodra. Ne felejtsd el, hogy a félelem miatti kiszolgáltatottság néhány embert tisztességtelen előnyhöz juttathat veled szemben. Kerüld a kompromisszumokat ebben az időszakban.

Mérleg – Into the Unknown

Ezen a héten nagy lehetőségek várnak rád, de megvan a veszélye annak is, hogy nem veszed észre őket. A kihívás az, hogy befelé figyelve légy a lehető legnyitottabb, ezzel el tudod érni az öröm és az elégedettség állapotát. Próbálj a jelenben maradni, és akkor összességében láthatod a teljes képet, és meg tudod hozni a számodra legmegfelelőbb döntést. Új területek tárulnak fel előtted, és így lehetőséged lesz felfedezni olyan dolgokat, amelyek örömet okoznak a lelkednek.

Skorpió – Intention

Nagyon pontos elképzelésed van arról, hogy mit szeretnél elérni ezen a héten, de az is megtörténhet, hogy még csak álldogálsz egy darabig a káoszban és zűrzavarban, és kivársz. Lehet, hogy amiről azt gondolod, hogy a legfontosabb életcélod, csupán csak egy ábránd, mivel semmilyen szilárd alapja nincs. Megtörténhet, hogy a végén több csalódást okoz, mint örömöt. Nézd meg alaposan a céljaid mögött rejlő okokat, és légy a lehető legőszintébb saját magaddal szemben. Ez most a tanulás ideje, sajátítsd el a számodra szükséges tudást, hogy tovább fejlődhess.

Nyilas – Rescue

Manapság eléggé divatos az önkéntesség és az adományozás, azonban, mielőtt bármit is tennél, járj utána, hogy ki az, akinek valóban szüksége van segítségre. Fogadd el a körülötted lévő valóságot olyannak, amilyen, ne fektess különösebb illúziókat mások megváltoztatására, inkább irányítsd a figyelmedet magadra és a szükségleteidre. Bízz benne, hogy megtalálod a számodra legmegfelelőbb utat, hogy könnyen eljutsz arra a pontra, ahol lenni szeretnél.

Bak – Commitment

A következő napok nem szerencsések új szerződések vagy nagyobb üzletek megkötésére. Ezen a héten ne írj alá semmilyen fontosabb dokumentumot, és olyan döntést sem szabad meghoznod, amely hosszútávra kötelez. A párkapcsolatod területén is akadhatnak problémáid, olyan elvárásaid vannak, amelyek nem feltétlenül fognak teljesülni. Légy egy kicsit türelmes, hiszen hamarosan eljön a változások ideje, és akkor majd új szemszögből nézheted az életedet megváltoztató dolgokat.

Vízöntő – Education

Itt az ideje, hogy új dolgokat fedezz fel és tanulj meg, mert csak így fogsz tudni előre lépni az életed bizonyos területein. Légy figyelmes és koncentrálj befelé, az összes szükséges információ már a rendelkezésedre áll. Egy újfajta megközelítésből, egy másfajta látásmódból fogod szemlélni a dolgokat, a tanulási vágyad felkelti az új dolgok iránti kíváncsiságodat. Fogadd el, hogy vannak bizonyos dolgok, amiket még nem ismersz, és maradj nyitott arra, ha valami új az utadba kerül.

Halak – Coming to Life

Ez a hét számodra egy elég nagy kihívás lesz, ugyanis meg kell tanulnod, hogy a dolgokat el kell engedni, hiszen egy rajtad kívül álló erő irányítja őket. Nem tudsz semmit irányítani, és itt az ideje, hogy megtanuld, hogy az életnek, akárcsak a természetnek, megvannak a megnyilvánulási és növekedési ciklusai. Engedd el az élet nagy döntéseit, hagyd, hogy beérjenek, formálódjanak, inkább foglalkozz az utóbbi időben elhanyagolt apróságokkal. Tudni fogod, hogy mikor jött el a cselekvés ideje, addig is légy hálás azért, amid van, és élvezd a létezést.

Legfrissebb

Hirdetés

Aktuális kedvencek

Ez is tetszeni fog

Kapcsolódó cikkek