HoroszkópOrákulum horoszkóp 2022. május 30. és június 5. között!

Orákulum horoszkóp 2022. május 30. és június 5. között!

Iratkozz fel hírlevelünkre, vagy kövess minket a Viberen, a Telegramon és a Google Hírek-en!

Ezen a héten véget ér a május, és beköszönt a nyár első hónapja, a június. Most Osho Zen Tarot orákulum kártyái révén érkeznek meg az Univerzum üzenetei mind a tizenkét csillagjegy számára. Ahogy mindig, most is érdemes a rejtett üzenetekre, jelzésekre figyelni az alábbi sorokat böngészve.

Kos – Útmutatás

A szívedben ott van a belső iránytű, ha eddig nem is figyeltél rá teljes mértékben, akkor jó lenne ha elkezdenél rá hallgatni. Minden pillanatban tudni fogod, hogy merre indulj el, és milyen döntéseket hozz. Figyelj a belső lényedre, és érezni fogod az erődet. Az őrangyalok mindig ott állnak melletted, így a legnehezebb helyzetben is tudni fogod, mit kell tenned. Tisztítsd meg a gondolataidat, tápláld a tested, engedd el a félelmet és az állandó versenyzést. Ebben az időszakban olyan rezgéseket fogsz bevonzani, amit megérdemelsz, így könnyebben tudsz kapcsolódni az Univerzum bőség-áramlásához.

Bika – Kivetítés

Nem túl kellemes ez az időszak az életedben, hiszen eddig halogatott helyzetekkel és személyekkel kell szembenézned. A nehézségek azért következnek be, mert nem vagy teljesen tisztában az elvárásaiddal, vágyaiddal és értékítéleteiddel. Ahelyett, hogy felelősséget vállalnál értük, inkább másokra hárítod a munka oroszlánrészét. Amikor azon kapod magad, hogy elítélsz valaki mást, tedd fel magadnak a kérdést: ez tényleg rám tartozik? Valóban tisztán látod, vagy inkább csak egy torzított képet állítasz fel magadban? Mi a célod: mások megmentése, vagy inkább saját magadon szeretnél segíteni?

Ikrek – Tudatosság

Ez a kártyalap azt jelzi, hogy jelenleg legjobban a függetlenségre vágysz, ehhez pedig a legjobb lehetőség az, ha gondolataid a lényed középpontjára koncentrálódnak. Élvezd ezt az ajándékot, és oszd meg a körülötted lévőkkel, tudatosságod fokozatosan fejlődik, összhangban vagy az élet rezgéseivel. Itt az ideje, hogy felállítsd a fontossági sorrendet, és azokkal tölts több időt, akik igazán kedvesek számodra, és közel állnak a szívedhez. Akkor is kezdj neki, ha most egy kicsit még össze vagy zavarodva, és attól félsz, hogy nem fogod tudni végrehajtani ezt a projektet.

Rák – Összehasonlítás

Ha állandóan másokkal hasonlítod össze magad, akkor nagymértékben eltávolodsz a valós személyiségedtől, és szinte mindig kisebbrendűségi érzéstől fogsz szenvedni. Mindig lesz valaki, aki szebb, tehetségesebb, erősebb, okosabb vagy boldogabb, legalábbis kívülről tekintve, mint te. Ha nem hasonlítod magad másokhoz, akkor lehetsz csak igazán önmagad, és csak így tudod megmutatni a rejtett képességeidet. Lehetséges, hogy ebben az időszakban késztetést fogsz érezni az írásra, ez lesz a számodra a legtökéletesebb önkifejezési forma. Ne törődj a helyesírással, csak írd le egy papírra az összes gondolatodat és vágyadat.

Oroszlán – Ragyogás

Az illúzió néha megakadályozza, hogy olyannak lásd a valóságot, amilyen. Úgy tűnik, kicsit kezd szétesni a világod, és egy másik van születőben. A múlt emlékei és a jövőre vonatkozó előrejelzések terhe kezd elhalványulni, lehetőséged nyílik arra, hogy egy teljesebb életet éljél. Minden ajtó nyitva áll előtted, az út szabad, az akadályok elhárultak. Az őrangyalok azt súgják, hogy életed legfontosabb kérdésére “igennel” válaszolj, ez a lehető legjobb alkalom a változásra. Bízz benne, hogy teljes mértékben támogatást kapsz a legfontosabb döntéseidben.

Szűz – Érettség

Egy kegyelmi időszakban vagy éppen, a jól végzett munka és az eddigi erőfeszítéseid eredményeinek jutalmát élvezheted. Erős érzelmekkel kell megküzdened, nyugtalan vagy, ideges, és hajlamos vagy arra, hogy sok helyzetet félreértelmezz. Itt az ideje, hogy egy kicsit más nézőpontból szemléld a dolgokat. Nem kell feltétlenül minden véleménnyel egyetértened, tekintsd motivációként mások véleményét. Ez megnyitja a kaput a kreatív megoldások végtelensége előtt. Minden támogatást megkapsz az életcélod eléréséhez, azonban ne siettesd a dolgokat, haladj csak lépésről lépésre.

Mérleg – Türelem

Az életben néha vannak olyan pillanatok, amikor nem tudsz mást tenni, mint várni. A magot elültetted, és most élvezd a passzivitás időszakát, hagyd, hogy a természet végezze tovább a dolgát. Tartós tettek és pozitív gondolatok révén álmaid formát öltenek. Az őrangyalok mindig ott lesznek melletted, hidd el, hogy biztonságban vagy az olyan meghatározó pillanatokban is, ha például karriert szeretnél változtatni. Minél jobban összpontosítasz a belső hangodra, az egód annál kevésbé fogja késleltetni a boldogsághoz való jogodat. Légy segítőkész, oszd meg másokkal is a boldogságodat.

Skorpió – Ünnep

Örülj, ünnepelj, anélkül, hogy egy konkrét ünnepre vagy a külső körülmények megfelelő alakulására várnál. Mostanában egyre nyitottabb vagy, és jobban élvezed az életet, ezt az állapotot terjeszted át a körülötted lévőkre is. Tölts el egy kis időt meditálással, nyugodtan ülj le, ebben az időszakban a tested és a lelked arra késztet, hogy gondolkozz el az új perspektívákon. Maradj nyugodt, csukd be a szemed, lélegezz és hallgass. Az angyalok arra biztatnak, hogy légy nagyon őszinte magaddal abban, amit akarsz, fedezd fel a lehetőségeidet, és gondoskodj az életedről. Mit keresel, min szeretnél változtatni, mire vársz?

Nyilas – Skizofrénia

Úgy érzed, hogy egy helyben állsz, és olyan, mintha valami láthatatlan erő akadályozna. Nem tudod, hogy mit tegyél, hová menj, vagy mit válassz? Bármilyen döntést is hozol, mindig azon fogsz töprengeni, hogy nem lett volna-e jobb, ha az ellenkezőjét választod. A legjobb, ha nem csak a tisztán negatív vagy a pozitív lehetőségeket választod, hanem inkább a szívedre hallgatsz. Kapcsolj ki minden zajforrást (telefont vagy TV-t), és pihenj egy csendes helyen. Ne próbálj meg valami konkrétat csinálni, csak dőlj hátra és hallgasd meg a gondolataidat…

Bak – Az elme

Ez a kártyalap azt üzeni, hogy vigyázz, mert a racionális gondolkodás csapdájába estél, és ne felejtsd figyelembe venni, hogy az életed melyik területére szeretnél inkább koncentrálni. Tudatosítsd azokat a gondolatokat, amelyek a fejedben keringenek, mert meggátolnak abban, hogy megismerd a valóságot, hogy közelebb kerülj a spirituális igazsághoz. Egy eléggé érzékeny személyiség vagy, ezért könnyen magadba szívod a környezetedből származó negatív és mérgező energiákat. Az őrangyalod mindig veled van, védelmet nyújt ezekkel az alacsony rezgésekkel szemben.

Vízöntő – Ártatlanság

A zen életfilozófia szerint, ha feladod a tudást (a nevedet, az identitásodat, a társadalom egész lenyomatát a lényedben), mindazt, amivel mások megbélyegeztek, teljesen más minőséget nyer az életed. Megkapod a léted ártatlanságát, újra olyan leszel, mint egy gyerek. Bízz abban, amit az intuíciód mond, ebben a helyzetben az a meghatározó és a helyes, amit érzel. Próbáld figyelmen kívül hagyni a kritikát, a szkepticizmust és az olyan kapcsolatokat vagy körülményeket, amelyek miatt úgy érzed, hogy nem vagy a helyeden. Csak te tudhatod, mi a legjobb számodra.

Halak – Intenzitás

Elérkeztél arra a pontra, amikor végre tudod, hogy mit akarsz és merre tartasz. Vannak, akik nagyon jól érzik magukat a társaságodban, míg mások inkább feszélyezve érzik magukat. Ne foglalkozz mások véleményével, semmi sem akadályozhat most meg abban, hogy nyílként repülj a céljaid felé. A könyvek lehetnek most legmegbízhatóbb útmutatók, választ adnak a karriereddel kapcsolatos kérdésekre. Próbálj mindig a sorok mögé is tekinteni, értékes információkkal gazdagodhatsz.

Legfrissebb

Hirdetés

Aktuális kedvencek

Ez is tetszeni fog

Kapcsolódó cikkek