HoroszkópOrákulum horoszkóp 2022. július 25-31. között!

Orákulum horoszkóp 2022. július 25-31. között!

Nyereményjáték: Kattints ide és vidd el a főnyereményt a Filantropikum és a RIAVITA közös játékán!

Ezen hetében Osho Zen Tarot orákulum kártyái révén érkeznek az Univerzum üzenetei mind a tizenkét csillagjegy számára. Érdemes figyelmesen végig olvasni az üzeneteket, jóslatokat, mert ezáltal részletesebb képet kapunk az előttünk álló hét legfontosabb teendőiről, érzéseinkről, emberi kapcsolatainkról.

Kos – Az utazás

Ez olyan időszak, amely tele van csodálatos változásokkal. Legyen szó akár egy konkrét utazásról, akár a benned végbemenő változásokról, élvezed minden percét, a könnyedséget és a sok kalandot. Ne aggódj feleslegesen, az út könnyű, nem kell különösebb erőfeszítést tenned, de jó, ha előre egy részletes tervet készítesz. Add át magad a pillanatnak, és válaszd mindig a legelőnyösebb utat. Ezen a héten új barátokra és tapasztalatokra teszel szert, annak függvényében, hogy éppen hol tartasz az életedben.

Bika – Világosság

Egy olyan időszak előtt állsz, amikor egy kicsit jobban megérted az életed bizonyos aspektusait, hogy mit miért teszel, hogy milyen döntéseket kell meghoznod, és a körülötted lévő emberekkel kapcsolatban egy kicsit világosabban fogsz látni. Az álmodozás egy kicsit most háttérbe kerül, a valóságot pontosan olyannak fogod érzékelni, amilyen. A prioritást a saját és a szeretteid élete fogja leginkább jelenteni. Ne engedj az egód csábításának, inkább hallgass a szívedre. Az elhamarkodott döntések messzire visznek a számodra legcélszerűbb megoldástól és eredménytől.

Ikrek – Bizalom

Ezen a héten a bátorságodról tehetsz bizonyságot, egy számodra ismeretlen irányba kell elindulj. A lényeg az, hogy bízz magadban, és abban, hogy ez a változás valóban hasznodra válik, még akkor is, ha fogalmad sincs róla, hogy mi következik. Az előzetes tervek és előkészületek most nem működnek, ezért jó lenne, ha minden érzékszerveddel koncentrálni tudnál. A titok csupán annyi, hogy élvezz ki önfeledten minden egyes lépést, és hidd el, hogy csodálatos vagy.

Rák – Nyugalom

Számodra ez a hét viszonylag csendes lesz, feszültségek és különösebb problémák nélkül fog eltelni. Így minden nap élvezheted az élet apró ajándékait. Döntsd el, hogy mostantól több időt töltesz azokkal az emberekkel, akik számodra igencsak kedvesek, sétálj a természetben, vagy foglalkozz végre a hobbiddal. Ez az időszak nem alkalmas arra, hogy egy új üzleti projektbe kezdj, várj egy kicsit, hiszen ez a hét a lazításról szól. Engedd, hogy a belső éned vezessen, próbálj minél mélyebb kapcsolatot kialakítani a természet erőforrásaival.

Oroszlán – Te vagy a világ

A napokban egy különleges projektben való együttműködésre kapsz meghívást. Ez egy csodálatos lehetőség a megszerzett tudás gyakorlatba ültetésére, a csapatban való kommunikációra és cselekvésre, de mindenekelőtt a siker beteljesülésének esélyét kapod most meg. Befolyásos pozícióba kerülhetsz, hiszen minden követelménynek megfelelsz, ahhoz, hogy vezető legyél.

Szűz – Teher

Rá fogsz jönni, hogy mi az igazán fontos számodra az életben, és melyek azok a dolgok, amelyekről inkább most le szeretnél mondani. Lehetőséged nyílik arra, hogy függetlenítsd magad a múlt terheitől, a negatív cselekvési-, és gondolkodási mintától. Tedd fel magadnak a kérdést, hogy mi az, ami előnyös számodra, és, mi az, ami már nem szolgálja a javad. Törekedj arra, hogy az álmaid valóra váljanak, légy saját magad számára a legfontosabb. Ne a mások elvárásai szerint alakítsd az életed, inkább próbálj befelé figyelni, és a céljaidra koncentrálni.

Mérleg – Az ugrás

Ezen a héten minden esélyed meglesz arra, hogy olyan döntést hozz, amely kimozdít a holtpontról. Legyen szó akár üzleti, akár személyes kapcsolatról, most megkaphatod a legjobb erőforrásokat és lehetőségeket. Vállald a kockázatot, lépj túl a régi korlátokon, élvezd a változást, fogadd kitárt karral az új dolgokat, melyek pozitív átalakulást hoznak az életedbe. Figyelj a jelekre, mivel ezek fontos támpontokat tartalmaznak azzal kapcsolatban, hogy milyen lépéseket kell megtenned.

Skorpió – Megértés

Úgy tűnik, végre összeáll a kép, és meg fogod érteni, hogy mi miért történt eddig az életedben. Tudni fogod, hogy milyen döntéseket kell még meghoznod a közeljövőben, merre indulj, és kik azok, akik támogatni fognak, és akikben feltétel nélkül megbízhatsz. Engedd át magad a pillanat szépségének, tárd ki a szárnyaidat, hogy ismeretlen vidékekre repülhess. Hallgass a megérzéseidre, ültesd át gyakorlatba az eddigi ötleteidet, hogy új és kreatív lélegzetet vigyél az életedbe. Légy nyitott és befogadó!

Nyilas – Előrejelzés

Csak óvatosabban a kritikával, mert különben összetűzésbe kerülhetsz néhány személlyel ezen a héten. Tedd fel magadnak a kérdést, hogy mi az, amit észlelsz, mi a te szemszöged, és mi az, ami csak egy elképzeltnek vélt lehetőség. Figyeld meg, hogy hogyan érzed magad a legközelebbi kapcsolataidban, mi az, amit egészen biztosan a hasznodra válik. Maradj jelen, és figyelj arra, ami körülötted és benned zajlik. Az intuíciód pontosan vezet a zavaros vizeken a legnehezebb pillanatokban is.

Bak – Politika

Az intuíciód úgy működik a legjobban, hogy különböző jelzéseket küld neked a környezetedben lévő bizonyos személyekről. Jó lenne, ha hallgatnál ezekre a jelzésekre. Előfordulhat, hogy olyan nemkívánatos helyzetbe kerülsz, amiből nagyon nehezen szabadulsz, főleg azért, mert egy manipulatív személlyel lesz dolgod. Ne ítélkezz feleslegesen, és figyelj arra, hogy ne kerülj konfliktushelyzetbe. Vedd le az álarcot, mert így sokkal távolabb kerülsz a kitűzött céltól. Mosolyogj, légy magabiztos, és hallgass a megérzéseidre.

Vízöntő – Lustaság

Ne engedd, hogy eluralkodjon a zsibbadás és a fásultság állapota rajtad, olyan energiák dominálnak most, amelyek nem előnyösek számodra. Még akkor is, ha lelassítasz, vagy olyan tevékenységeket választasz, amelyekben nem kell aktív legyél, minden pillanatban koncentrálj a „cselekvés”, a jelenlét és az öröm állapotára. Az utazás még nem ért véget, légy nyitott arra, hogy meglásd az összes felmerülő lehetőséget. Tárd ki az ajtót az új dolgok számára, és figyelj arra, ami most történik körülötted.

Halak – Kötődés a múlthoz

Ha mostanában azon kapod magad, hogy az emlékek szelencéjében turkálsz, akkor ajánlott lenne a figyelmedet inkább a jelenre fordítani. Élvezd a létezés minden pillanatát. Nagy lehet a kísértés, hogy tüzetesen felidézz néhány múltbeli eseményt, de most inkább azokra a döntésekre koncentrálj, amit meg kell hoznod a saját magad és a szeretteid érdekében. Most végre meg fogod tudni, hogy merre is indulj tovább, légy bátor, az élet egy új szakasza vár rád.

Legfrissebb

Hirdetés

Aktuális kedvencek

Ez is tetszeni fog

Kapcsolódó cikkek