HolotropikumOrákulum horoszkóp 2022. július 11-17. között!

Orákulum horoszkóp 2022. július 11-17. között!

Nyereményjáték: Kattints ide és vidd el a főnyereményt a Filantropikum és a RIAVITA közös játékán!

Ezen a héten Colette Baron-Reid “Enchanted Map” nevű orákulum kártyái révén érkeznek meg az Univerzum üzenetei mind a tizenkét csillagjegy számára. Ahogy mindig, most is érdemes a rejtett üzenetekre, jelzésekre figyelni az alábbi sorokat böngészve.

Kos – Rock Bottom

Úgy tűnik, hogy az a pont, ahol most tartasz, nem vezet sehova, bármennyire is próbálod meggyőzni magad arról, hogy még van feladatod. Itt az ideje az irányváltásnak, próbáld új szempontból megközelíteni a dolgokat. Meg kell változtatnod a látásmódodat, azt, ahogyan eddig cselekedtél, és azt is, ahogyan viszonyulsz bizonyos helyzetekhez. Lehet, úgy érzed, egy kicsit eltévedtél, engedd, hogy a belső iránytűd irányítson. Bízz saját magadban, az érzéseidben, felejts el a negatív önkritikát.

Bika – Follow the Leader

Az elmúlt időszakban bizonyos személyek túlságosan befolyásoló hatással voltak rád, az életedet meghatározó döntéseket sem tudtad egyedül meghozni. Fontos lenne, hogy visszanyerd személyes erődet, viselkedj úgy, mint, aki tisztában van vele, hogy mit akar. Ha valami mondanivalód van, soha ne fojtsd vissza, hallasd a hangod, mert az üzenet, amit közvetítesz, fontos változásokat hozhat a körülötted lévő életébe is. A világos és őszinte beszélgetés nagyon fontos manapság.

Ikrek – Bone Collector

Figyelj egy kicsit jobban arra, hogyan reagálsz bizonyos helyzetekre, figyeld meg, hogy felfedezel-e egy általánosan jellemző viselkedési mintát. Lehetséges, hogy ez valahol a gyermekkorban gyökerezik, és az azonos típusú történések automatikus választ váltanak ki. A tudatos jelenlét nagyon sokat segít, mert így felfedezheted és átalakíthatod azt, ami korlátot szab benned. A tudatosság és az önvád feladása a múlt karmai közül való megszabaduláshoz vezet. A szabadság pedig maga az igazi élet.

Rák – Cleaning House

Ezen a héten jó lenne, ha nekikezdenél egy testi-lelki méregtelenítő programnak. Hagyj fel azokkal az étkezési szokásokkal, amelyek kényelmetlenséget okoznak, sétálj a szabadban, vagy válassz valamilyen sportot. Szabadulj meg azoktól a gondolatoktól, amelyek bezárnak a bizalmatlanság és a félelem ördögi körébe. Ha ezt meg tudod tenni, akkor sokkal könnyebbnek, kreatívabbnak és kezdeményezőbbnek fogod érezni magad, és az ebben a tiszta térben hozott döntések teljes mértékben összhangban lesznek belső igazságoddal.

Oroszlán – Spark

Sokszor egy teljesen más arcodat mutatod a külvilág felé, mint, aki igazából vagy, inkább megalkuszol csak azért, hogy olyan legyél, mint más, és teljesen be tudj illeszkedni. Próbálj inkább mindig önmagad lenni, nem kell mindig teljes mértékben azonosulni egy bizonyos helyzettel, vállald fel az igazi éned a legközelebb családtagok előtt is. Ne engedd, hogy felemésszenek mindazok az érzelmek, érzések és gondolatok, amelyek miatt úgy gondolod, hogy egy kicsit kilógsz a sorból. Végül is másnak lenni azt jelenti, hogy különleges vagy.

Szűz – Dragon’s Lair

A belső figyelmeztető rendszered nagyon jól működik mostanában, éppen ezért jó lenne, ha jobban odafigyelnél rá. Nem túl nyugodtak a napjaid, kissé sikamlós a terep és gyakran találkozol kihívásokkal teli helyzetekkel. Csinálj valami újat, valami egészen mást, amitől visszakapod az életbe vetett hited, az életörömödet. Egy új élmény próbára teszi a bátorságodat, arra késztet, hogy belevágj egy új kalandba. Vállald a kockázatot, és indulj el felemelt fejjel a számodra kijelölt életúton.

Mérleg – Heal the “Ouch”

Ezen a héten jól tennéd, ha kielemeznéd a tetteidet, azt, ahogyan kifejezed magad, és különösen azt, ahogyan, szándékosan vagy sem, de megbántod a körülötted lévőket. Nézd meg, milyen hiedelmek, minták vagy értékítéletek húzódnak meg a viselkedésed mögött, és térj vissza a megbocsátáshoz. Először magadnak kell megbocsátanod, majd másoknak, hogy megszabadulj ezalatt az időszak alatt felgyülemlett feszültségtől. Kerüld el, hogy az önvád csapdájába ess. Ne feledd: sötétség csak a fény hiánya.

Skorpió – Stuck in the Mud

Következik az az időszak, amikor érezni lehet, hogy minden vagy stagnál vagy lelassul. Most eljön annak az ideje, hogy figyelmedet más irányba tereld. Kerüld el a harcot a helyzet megváltoztatásáért, és légy inkább megfigyelő. Képes leszel tisztán látni a dolgokat, és ez a kontextus segít abban, hogy részletesebben elemezd a kitűzött célokat. Hamarosan ismét megújult erővel vághatsz neki az útnak, amely elvezet a célod kapujához.

Nyilas – Rescue

Bár a megváltó szerepe nagyon jól áll neked, és fontos támogatást jelentettél mások életében, itt az ideje, hogy jobban vigyázz magadra és vágyaidra. Vagy esetleg abban a helyzetben vagy, hogy arra vársz, hogy valaki “megmentsen” egy bizonyos helyzetből? Kívánatos lenne lemondanod arról, hogy életed bizonyos aspektusait ideális vagy romantikus módon szemléld, tegyél meg mindent azért, hogy megszabadulj az illúziótól. Bízz abban, amit az intuíciód mond, az a legjobb tanácsadód.

Bak – Storm Fields

A következő napokban nem tanácsos olyan projektekbe vagy tevékenységekbe bonyolódni, amelyek megzavarják a nyugalmadat, és öröm helyett drámát hoznak az életedbe. Könnyen felismerheted, hogy mi az, amitől jobb, ha távol tartod magad, csupán arra kell figyelj, hogy hogyan érzed magad az új helyzetben. Tele van feszültséggel a tested, teljesen elnehezülsz, amikor arra gondolsz, hogy mit kell tenned, a stressz hatására nem tudsz tiszta fejjel gondolkozni? Ezek az egyértelmű jelzések arra utalnak, hogy jobb ha visszavonulsz, és egy kicsit befelé fordulsz. Várj egy kicsit, míg a viharfelhők eloszlanak.

Vízöntő – Commitment

Egy olyan időszakon mész keresztül, amikor harmonikus egységben működik az üzleti és a magánéleted. Most nyugodtan megbízhatsz a körülötted lévőkben, a körülmények adottak ahhoz, hogy közelebb kerülj a sikerhez. Mindig maximálisan légy jelen abban, amit csinálsz, figyelj arra, hogyan viszonyulsz másokhoz, hogy mit mondasz, és mit teszel. Határozd meg előre a célt és a kívánt irányt, amit el akarsz érni, és csak azután cselekedj. Légy óvatos, fontold jól meg, hogy kit vonsz be a terveidbe, az együttműködés nem minden esetben ajánlott.

Halak – Mountain

Ami áthidalhatatlan akadálynak tűnik közted és a vágyott siker között, az nem más, mint egy „kihívás”, hogy másképp közelíts a dolgokhoz, mint ahogy eddig tetted. Keress egy új utat, amely elvezet a célhoz, dolgozz ki magadban egy új cselekvési tervet. Ahogy a víz átvág a legváratlanabb helyeken, te is változtasd meg a látószöged. Hallgass a megérzéseidre, és legyen bátorságod a saját utadhoz, függetlenül attól, hogy mások mit mondanak. Ha helyesen döntesz, sokkal jobban fogod érezni magad.

Legfrissebb

Hirdetés

Aktuális kedvencek

Ez is tetszeni fog

Kapcsolódó cikkek