Ezen a héten Colette Baron-Reid “Wisdom of Hidden Realms” nevű orákulum kártyái révén érkeznek meg az Univerzum üzenetei mind a tizenkét csillagjegy számára. Ahogy mindig, most is érdemes a rejtett üzenetekre, jelzésekre figyelni az alábbi sorokat böngészve.

Kos – The Eyes of Beauty

Valamilyen félelem miatt most olyan körülmények között találod magad, amivel korábban még nem találkoztál. Ebben a helyzetben hajlamos vagy csak a hibákat, gyengeségeket, hiányosságokat észrevenni, ahelyett, hogy a jóra is odafigyelnél. Engedd meg magadnak, hogy más szemmel láss másokat, más helyzeteket. Ez a felfogásbeli változás mindent meghozhat, amire most szükséged van, segítve, hogy végre másképp lásd azt az állapotot, amelyben éppen vagy.

Bika – The Keeper of the Scales

Ezen a héten szédülést és zavartságot tapasztalhatsz, és úgy érezheted, hogy ami veled történik, az nem megfelelő számodra. Úgy gondolod, hogy mások elhagytak téged? Valószínűleg a te felfokozott büszkeséged és önzésed lehet az oka annak, hogy a körülötted lévők kissé eltávolodtak tőled. Használd ki most ezt a szünetet, és tedd meg azokat a dolgokat, amelyek helyreállíthatják az egyensúlyt az életedben, és szabadulj meg azoktól az emberektől, helyzetektől, amelyek diszharmóniát okoznak. Élvezd e döntései eredményét.

Ikrek – The Ringmaster of Scrutinity

Amennyiben olyan helyzetbe kerülsz, amely nehézséget okoz, a legjobb megoldás az, ha igyekszel átfogóan és tisztán látni a helyzetedet, félretéve az előítéleteidet, rossz szokásaidat. Ez a kártyalap azt üzeni neked, hogy tedd rendbe az emberi, baráti kapcsolataidat, tisztázd a régi ígéreteidet, fogadalmaidat, megállapodásaidat ezekkel az emberekkel, amelyek most már nem szolgálják a célodat. Légy hű önmagadhoz, és akkor kevesebb gonddal kell szembenézned.

Rák – The Hawk Prince

A hét jó hírekkel indul számodra, ugyanis választ kapsz néhány kérdésedre, amelyeket karriereddel és sorsoddal kapcsolatban feltettél magadnak. Ügyelj a telefonhívásokra, e-mailekre vagy beszélgetésekre, amelyek információt jelenthetnek mások számára a következő lépésedről. Az Univerzum manapság állandó párbeszédben áll veled. Légy nyitott, és engedd, hogy a Szellem által közvetített üzenetek, bármilyen módon is, de eljussanak hozzád, és kövesd az Ő útmutatását.

Oroszlán – The Lady of the Gift

A következő kérdésre válaszolj őszintén: vannak olyan fontos információid, amelyek titkát azért őrzöd, hogy ezáltal másokat manipulálhass, vagy irányíthass? Ha életed számos területén észreveszed ezt a szempontot, akkor itt az ideje, hogy változtass ezen a téren. Mindig légy őszinte és nyitott szívű. Adj anélkül, hogy bármit is várnál cserébe, és légy őszinte magaddal és másokkal szemben, mert az mindig kifizetődő.

Szűz – The Map Maker of Destiny

Ezen a héten olyan lehetőséggel találkozol, amely fontos változást hozhat az életedben. A végeredmény attól függ, hogyan viszonyulsz ezekhez a körülményekhez, és különösen attól, hogyan választasz. Megvan a képességed ahhoz, hogy megteremtsd a saját lehetőségeidet, ami által egy új út nyílhat előtted. Figyelj arra, ami mostanában az Univerzum irányából érkezik feléd, különösen arra, hogy hogyan reagálsz ezekre az üzenetekre. A sorsodat az fogja meghatározni, ahogyan elindulsz az úton.

Mérleg – The Rainbow Prince

Ezen a héten tudatosan figyeld magad, vizsgáld meg, hogyan haladsz az úton, mennyire vagy kitartó, és mit teszel meg azért, hogy elérd az álmaidat. Nézz magadba, és tedd fel magadnak a kérdést, hogy miért is akarod valójában irányítani a helyzetet. Gyakorold a tudatos és teljes jelenlétet életed minden területén, így sokkal többet elérhetsz, mint a manipuláció alkalmazásával.

Skorpió – Gaia’s Garden

Ez a kártyalap arra emlékeztet, hogy az Univerzumban az erőforrások korlátlanok, és minden megvan, amire szükséged van álmaid megvalósításához. Még, ha úgy is érzed most, hogy sürgetni kellene a dolgokat, ne türelmetlenkedj, idővel egészen biztosan el fogod érni a kívánt eredményt. A siker a gondosan elültetett szándék eredményeként jelenik meg az életedben, a legbensőbb lényedből formálódik. Légy hálás mindazért, ami feléd tart az életben.

Nyilas – The Diamond Dreamer

Ezen a héten a gondviselés fizikai szinten nyilvánul meg az életedben azok a dolgok, amelyek eddig nem voltak láthatóak, most felfedik magukat. Ha otthonra, új munkahelyre vagy harmonikus kapcsolatra vágysz, itt az ideje, hogy mindezt megszerezd. Rá fogsz jönni, hogy a megfelelő kommunikáció, pozitív módon befolyásolhatja a kapcsolataidat, legyen szó személyes vagy akár üzleti kapcsolatról.

Bak – The River Queen

Zavaros és sebes vizeken evezel ezeken a napokon, állandóan az az érzésed, hogy egyedül vagy a természet erőivel szemben. Tudd, hogy semmi rossz nem történhet veled, habár az események első pillantásra elsöprőnek vagy hevesnek tűnhetnek. Tedd félre a félelmeidet, menj tovább, és látni fogod, hogy végre biztonságosan eléred a partot, anélkül, hogy a körülmények befolyásolnának. Az átélt kalandok pedig csodálatos és váratlan ajándékokat tartogatnak számodra.

Vízöntő – The Sacred Union

Ezen a héten a harmonikus kommunikáció és közös célok kerülnek előtérbe. Az élet bármilyen területén függetlenül attól, hogy személyes vagy üzleti, itt az ideje, hogy harmóniát teremts a másokkal való kapcsolataidban. A legfontosabb a pozitív hozzáállás. Értékeld az életedben jelen lévő embereket, és engedd meg magadnak, hogy a csodálatos lehetőségek feléd áramoljanak. Kerüld el az elme csapdáját, mert ez könnyen tévútra vezethet.

Halak – The Ice Queen

A következő napokban úgy tűnhet, hogy a dolgok kissé stagnálnak, nem a kívánt irányba és ütemben haladnak. Ez az időszak alkalmasabb a nem cselekvésre, inkább pihenj, nézz körül, és tedd fel magadnak a legfontosabb kérdést: mit is szeretnél elérni ezután. Ez most a pihenés és nem a cselekvés ideje, az utóbbi időben túl sok mindent próbáltál egyszerre megoldani, és nagyon kimerítetted magad. Vedd egy kicsit lazábban a dolgokat, és ne koncentrálj túl sok megoldandó problémára egyszerre.

Ha érdekelnek további cikkeink, csatlakozz a Filantropikusok csoportunkhoz! , vagy kövess minket a Pinteresten, vagy iratkozz fel a hírlevelünkre.