HoroszkópOrákulum horoszkóp 2022. augusztus 1-7. között!

Orákulum horoszkóp 2022. augusztus 1-7. között!

Nyereményjáték: Kattints ide és vidd el a főnyereményt a Filantropikum és a RIAVITA közös játékán!

Ezen a héten Colette Baron-Reid “Enchanted Map” nevű orákulum kártyái révén érkeznek meg az Univerzum üzenetei mind a tizenkét csillagjegy számára. Ahogy mindig, most is érdemes a rejtett üzenetekre, jelzésekre figyelni az alábbi sorokat böngészve.

Kos – Into the Unknown

Az élet egy nagy kaland. A napokban új lehetőségek jelennek meg az életedben, pont akkor, amikor a legkevésbé számítasz rá. Ez az új időszak csodálatos lesz számodra,viszont légy egy kicsit óvatos, amikor értékes kincseket fedezel fel az ismeretlenben. Itt az ideje feladni a negatív dolgokat, a mérgező kapcsolatokat, és minden olyan dolgot, ami nem felel meg az életszemléletednek. Az Univerzum most minden lépésed támogatja, koncentrálj minden energiáddal az életcélodra.

Bika – Strenght

Megvan a belső erőforrásod ahhoz, hogy még a reménytelennek tűnő helyzeteket is jól kezeld. Néha az elképzeléseid próbára tesznek, de végül egy mély és fontos tapasztaláson mész keresztül, ami szükséges a változáshoz. Függetlenül attól, hogy éppen mi történik, semmi sem téríthet el a fejlődés útjáról, most nagyon jól tudod hasznosítani a rendelkezésedre álló kreatív energiákat. Ezenkívül gyógyító képességekkel is rendelkezel, amelyeket leginkább a kezed, a gondolataid és a szíved által irányíthatsz. Tisztítsd meg a körülötted levő teret a negatív energiáktól, hogy szabadabban kiteljesedhess.

Ikrek – Intention

Lépj egy lépést hátra, távolodj el a problémáidtól, és próbáld új szemszögből szemlélni a dolgokat. Tedd fel magadnak a kérdést, hogy mennyire vagy őszinte, és tulajdonképpen mit is szeretnél elérni. Nem ajánlott vakon követni a célokat anélkül, hogy tudatában lennél bizonyos következményeknek. Fejleszd az önértékelésed, hidd el végre, hogy a boldogság bárki számára elérhető. A nagyobb döntések meghozatala előtt, vedd figyelembe mások álláspontját, még akkor is, ha nem értesz egyet velük. A tanácsokra tekints motivációként, meríts ihletet, és indulj el az utadon.

Rák – Flying

A várakozásnak vége, most végre élvezheted a munkád gyümölcsét, miközben egy új perspektíva válik elérhetővé számodra. Minden feltétel összhangban van a legmagasabb céloddal, vágyaid egyre inkább kezdenek beteljesülni. Ne felejtsd el megőrizni az egyensúlyt a munka és a magánélet között, máskülönben erősen csökkenni fog az energiád. Minden nap legalább 30 percet szánj egy számodra kellemes tevékenységre, ami által feltöltődhetsz, visszatalálhatsz a középpontodhoz. A motiváció és jó hangulat most elengedhetetlen a következő időszakban.

Oroszlán – Spirit of Place

Egy kisebb konfliktus miatt eléggé felborult a lelki békéd. Az egyetlen megoldás az, ha a következő napokban lazítasz egy kicsit, és megpróbálod elengedni az irányítást. Ha megtalálod a kérdésedben megbúvó alapvető igazságot, akkor könnyen megtalálod a keresett választ is. Legnagyobb erősséged a hitelesség, és itt az ideje, hogy feltárd a valódi érzéseidet, és kitarts a meggyőződéseid mellett. Ha elfogadod és felvállalod azt, aki vagy sokkal inkább elmélyülnek a kapcsolataid, mert tudni fogod, hogy azért szeretnek, amilyen vagy.

Szűz – Bone Collector

Próbálj teljesen a jelenben élni, mert még mindig nagyon erősen élnek benned a múlt nyomasztó emlékei, tudatalatti elvárásai. A múltból, különösen a gyerekkorból származó sebek azt az érzést keltik, hogy valami nagyon fontosat elvettek tőled. Lehetséges, hogy a napokban méltatlan helyzetben érzed magad, és egy kicsit bátortalan is vagy, de próbálj türelmes lenni, hiszen a dolgok nemsokára megváltoznak. Nem számít, milyen problémáid vannak, ez a kártyalap arra emlékeztet, hogy korlátlan lehetőségekkel rendelkezel. Itt az ideje, hogy visszaszerezd mindazt, ami gyerekkorodban “elloptak” tőled.

Mérleg – Protecting Treasure

Ez egy tökéletes időszak ahhoz, hogy átértékeld a baráti kapcsolataidat, úgy, hogy közben senkinek ne okozz kellemetlenséget. Sokszor a hozzád legközelebb állókkal szemben kiszolgáltatottnak érzed magad, így, hát itt az ideje, hogy megváltoztasd a nyomasztó kapcsolataidat. Légy őszinte elsősorban önmagadhoz, majd próbáld tisztázni az “adni” és “kapni” közötti egyensúlyt, a legfontosabb pedig, hogy kövesd az álmaidat. Most könnyen meg fogsz tudni oldani minden olyan helyzetet, amely jelenleg foglalkoztat téged, és diplomáciai képességeid most valóban hasznodra válnak.

Skorpió – Compass

Egy olyan időszakban vagy épp, amikor fogalmad sincs, hogy mi történik veled, vagy mit kellene tenned. Próbálj befelé figyelni, hiszen csodálatos új élmények várnak rád. Haladj előre az általad jónak vélt úton, a dolgok, amelyek el kell érjenek hozzád, a kellő időpontban fognak érkezni. Egy magasabb erő vezérli az utadat, add át magad a belső hangodnak, és kövesd a szíved vágyát. A pénz, az anyagi javak, a hírnév, vagy bármilyen más anyagi javak nem segíthetnek megtalálni az igazi utat. Az utazásod során számos fontos dolgot fogsz megtapasztalni.

Nyilas – Encouragement

Ahogy egy anya támogatja gyermekét az élet első lépéseinek megtételében, úgy az Univerzum arra ösztönöz, hogy nyugodtan tedd meg az első lépést a legnagyobb álmod felé. Csodálatos dolgok várnak rád, a következő napokban meg fogod találni a helyes irányt is. Ne tölts túl sok időt bent a házban, az irodában, inkább menj ki a természetbe, sétálj, töltekezz, add át magad a pozitív energiáknak. A szabadban eltöltött idő egy olyan befektetés, amely végső soron hatalmas haszonnal jár. Ha teheted, menj el nyaralni, hiszen most nagyon rád férne.

Bak – Slow and Steady

Ezen a héten jó lenne egy kicsit lassítani, koncentrálj arra, hogy a szíved kiegyensúlyozott ingereket kapjon. A lelassulás több békét hoz az életedbe, és megnyitja a kapukat a legnagyobb célod felé. Figyelj arra, ami körülvesz, és élvezd a nyugalom és béke pillanatait. Ne engedd, hogy a körülötted lévő emberek kívánságai elvonják a figyelmed a számodra fontos dolgokról. Koncentrálj a pozitív jövőképre, az álmaidra, és képzeld el, hogy azok már valósággá váltak. Emlékezz a magadnak tett ígéretekre.

Vízöntő – Magical Map Shifter

Ez a kártyalap egy különleges küldetésre hívja fel a figyelmed: vedd észre, hogy bizonyos emberek konkrét céllal vannak az életedben, jelentős hatással vannak a személyes fejlődésedre. Biztosan találkoztál olyan személlyel, aki kihívást jelentett számodra, ő minden bizonnyal azért volt az életedben, hogy a legjobbat hozhasd ki önmagadból. Figyelj azokra a személyekre is, akikkel mostanában találkozol, ők arra késztetnek, hogy elgondolkodj az életutadon. Mostanában változni fog a nézőpontod, és az önmagadról kialakított képed. Légy éber.

Halak – Making a Choice

Bár kényelmesnek tűnhet, nem helyénvaló másokra bízni az életed felelősségét. Ha hagyod, hogy mások döntsenek helyetted, az nem könnyíti meg a dolgokat. Még ha félsz is szembenézni döntéseid következményeivel, ne köss kompromisszumot, mindig választhatsz mást. Légy teljesen őszinte magaddal a döntéseid mögött meghúzódó okokat illetően, és akkor megláthatod, hogy változtatni kell a dolgokon. Bízz egy kicsit jobban abban, amit érzel, mert az intuíciód pontosan irányít.

Legfrissebb

Hirdetés

Aktuális kedvencek

Ez is tetszeni fog

Kapcsolódó cikkek