HoroszkópOrákulum horoszkóp 2021. szeptember 27. és október 3. között!

Orákulum horoszkóp 2021. szeptember 27. és október 3. között!

Iratkozz fel hírlevelünkre, vagy kövess minket a Viberen, a Telegramon és a Google Hírek-en!

Ezen a héten Colette Baron-Reid “Enchanted Map” nevű orákulum kártyái révén érkeznek meg az Univerzum üzenetei mind a tizenkét csillagjegy számára. Ahogy mindig, most is érdemes a rejtett üzenetekre, jelzésekre figyelni, különösen azért, mert napokon belül búcsúzik szeptember, és beköszönt az október.

Kos – Spark

Ezekben a napokban tele vagy erővel, ötletekkel és inspirációval. Úgy tűnik, hogy a kreativitás tüze maximumon lángol. Próbáld megvalósítani az összes ötletet, ami felmerül benned, ne fogd vissza magad. Még ha nem is támogat mindenki, tedd azt, amihez kedved van, hiszen egy belső erő mindig a lehető legjobb irányba tereli az utadat. Lassíts, lélegezz, fordulj befelé, és tudni fogod, mi a legjobb, soha ne erőltess magadra semmit.

Bika – Ghostlands

Ezen a héten egy olyan lehetőség adódhat az életedben, amely az üzleti vagy személyes kapcsolataidban előnyös lehet. Kezed egyre tisztábban látni a helyzetet, és közelebb kerülsz a célodhoz. Ne hidd azt azonban, hogy a boldogságod néhány külső tényezőtől függ, csak rajtad múlik, hogy milyen jövőt teremtesz meg magadnak. Éld teljes szívvel az életed minden nap, mert minden egy új kezdet tele van csodával. Engedd el a múltat, és annak örülj, ami most van.

Ikrek – Balancing Act

Izgalmas időszakon mész keresztül, elkezded rendbe tenni életed bizonyos aspektusait, amelyek eddig nem kevés fejfájást okoztak. Az is előfordulhat, hogy egyes területekre nagyobb figyelmet fordítasz, míg másokat kissé elhanyagolsz. Bármi legyen is a helyzet, az egyensúly fontos része az életednek, meg kell találnod. Alkalmazkodj a jelenlegi körülményekhez, és cselekedj ezeknek megfelelően. Másrészt fordíts nagyobb figyelmet azokra a szenvedélyekre, amelyek boldoggá tesznek, csak így tudsz feltöltődni energiával.

Rák – Sad Embrace

Ezekben a napokban úgy fogod érezni, mintha nem lennél a helyeden, és számos olyan dolog, ami eddig fontos volt, már nem is tűnik olyan fontosnak. Ez egy olyan időszak, amely új rendet hoz az életedbe, és új szemszögből kezdesz látni bizonyos helyzeteket. Minden, ami hamis, gyenge vagy “helytelen” alapokra épült, szétesik, és bár kezdetben csalódást okoz, de új utakat nyit meg. Bármilyen veszteséggel is kelljen szembesülj, az csak teret enged az új, csodálatos dolgoknak az életedben.

Oroszlán – One–Ring Circus

Minden nap megtapasztalod, hogy mit jelent valójában a függetlenség és a szabadság öröme, és ez segít abban, hogy megtaláld a motivációt az életben. Végre visszataláltál az életkedvedhez, fedezz fel új helyeket, embereket, utakat. Körülötted nem mindenki fogja díjazni az elképzeléseidet és vágyaidat, de a legfontosabb, hogy ne engedd, hogy befolyásoljanak. Ha jóban vagy magaddal, tisztában vagy az erényeiddel és gyengeségeiddel, akkor már tovább senki sem fog bántani. A legfontosabb a kiegyensúlyozott életszemlélet, és, hogy kitarts a céljaid mellett.

Szűz – Goblins

Ez a hét egy olyan helyzetre hívja fel a figyelmed, amelyben közvetlenül nem veszel részt, de akaratod ellenére is érezni fogod a hatását. Sebezhetőséged miatt olyan helyzetbe kerülhetsz, amelyben nem fogod túl jól érezni magad. Ne engedd, hogy mások manipuláljanak és irányítsanak. Lépj hátra, és próbáld más szemszögből szemlélni a dolgokat, ne próbáld az egész világot megváltoztatni. Állíts fel korlátokat, de ne engedd, hogy újra feltépjék a régi sebeidet.

Mérleg – Sacred Pool

Kellemetlen helyzetbe kerülhetsz, és elsőre nem is fogod látni, hogy tulajdonképpen mi hasznod származhat neked ebből. A legfontosabb, minden körülmények között maradj őszinte, kedves, és ha kell, akkor hajolj a kompromisszum felé. A szeretet- és az önelfogadás hiánya okozhatja a legnagyobb nehézséget ebben az időszakban. Itt az ideje, hogy levedd a hamis álarcot, és végre önmagad légy. Vállald a kockázatot és a felelősséget, csak úgy fogsz tudni kijutni ebből a helyzetből. Fogadd el, ami most van, és készülj fel a jól megérdemelt csodálatos életre.

Skorpió – Protecting Treasure

Olyan helyzetbe kerülhetsz a héten, amely megköveteli, hogy hajlandó legyél kompromisszumot kötni. Lehet, hogy előnyösebb helyzetben vagy, mint mások, de vedd figyelemben, hogy a lényeges döntéseid sokszor félelemből születtek. Ha valami túl könnyen megy, akkor arra később idővel biztosan rá fogsz fizetni, ne válaszd mindig a legrövidebb és legkönnyebb utat. Ne engedd, hogy elcsábítson a biztonság illúziója, vállald el azt a szerepet, amelyet rád szabott az élet. Te vagy a sorsod alakítója, mindig van választási lehetőséged!

Nyilas – Home

Manapság az “otthon” szó sokkal gyakrabban szerepel a gondolataidban, mint azt korábban gondoltad volna. Lehet, hogy valami elől bujkálsz, vagy csupán nem mersz önmagad lenni, de az biztos, hogy távol vagy a jól megérdemelt biztonságtól. Kérdéseidre a választ csak saját magadban fogod megtalálni. Lehet, hogy még nem látod az alagút végén a fényt, tele vagy bizonytalansággal, de jó lenne megváltoztatnod az útirányt. Add fel a szenvedést és az önkritikát, itt az ideje, hogy újra otthonra találj.

Bak – Magic Parayer

Végre választ kapsz a legégetőbb kérdéseidre is, és a dolgok, úgy tűnik, kezdenek jó irányba haladni. Dőlj hátra, és élvezd a siker ízét. Ne feledd, hogy az igazi támogatás és bizalom abból fakad, amit elhiszel, és tudatosítasz magadban. Új lehetőségek, és újfajta látásmód nyílik meg előtted, mindössze annyit kell tenned, hogy a megérzéseidre hallgatsz, és akkor mindig a lehető legjobb utat választod.

Vízöntő – Details, Details

Az egyik legjobb, és egyben legrosszabb tulajdonságod is egyben a perfekcionizmus. Hajlamos vagy túlzásokba esni, és ez elvonja a figyelmed a valóban fontos dolgokról. Innen már csak egy lépés választ el a megszállottságtól, és jó lenne, ha még időben megálljt parancsolnál magadnak. Itt az ideje, hogy elfogadd önmagad és az életed történéseit úgy, ahogy vannak, és figyelj egy kicsit jobban, hogy mi rejlik a másodlagos jelentés mögött. Lazíts, lélegezz nagyokat, és tedd fel a lelkednek a kérdést, a csendben, befelé figyelve pedig meg fogod találni a választ.

Halak – Slow and Steady

Az elmúlt időben káosz uralta az életed, itt az ideje, hogy egy kicsit lassíts, befelé figyelj. Ne siettess semmit, próbálj arra törekedni, hogy egyensúlyban legyen a szíved és az elméd. Ne aggódj, azáltal, hogy egy kicsit lassítasz, nem fogsz távolabb kerülni a céljaidtól, sőt, megtapasztalhatod a béke oázisát, és visszanyerheted az erődet. Néhány olyan tervet akár el is halaszthatsz, amely nem annyira sürgős. Ne hagyd, hogy bármilyen külső tényező megzavarja a nyugalmadat. A közeli barátaid a segítségedre lesznek, neked csupán annyi a dolgod, hogy élvezd az életet.

Legfrissebb

Hirdetés

Aktuális kedvencek

Ez is tetszeni fog

Kapcsolódó cikkek