Ezen a héten Colette Baron-Reid “Enchanted Map” nevű orákulum kártyái révén érkeznek meg az Univerzum üzenetei mind a tizenkét csillagjegy számára. Ahogy mindig, most is érdemes a rejtett üzenetekre, jelzésekre figyelni.

Kos – Into the Unknown

Az élet egy nagy kaland, és sokszor adódhatnak olyan lehetőségek is, amelyekre kevésbé számítasz. Biztosan tudni fogod, hogy melyik az a tökéletes pillanat, amikor egy csodálatos, új szakasz kezdődik el. Bízz a megérzéseidben, de légy óvatos, nehogy elszalaszd az élet ajándékait. Amire már nincs szükséged, dobd ki, és lépj tovább, az Univerzum minden lépésedet támogatni fogja. Bocsáss meg magadnak, és azoknak, akik bántottak, indulj tiszta lappal és könnyű szívvel a célod felé.

Bika – Strength

A reménytelennek tűnő helyzetekben is könnyen feltalálod magad. Ez a kártyalap arra biztat, hogy soha ne add fel, hiszen számtalan olyan jó ötleted van, amely a fejlődésedet szolgálja. Koncentrálj a kreatív energiákra, engedd szabadon a fantáziádat, és valósítsd meg a legnagyobb álmaidat is. Ha egy kicsit jobban befelé figyelsz,érezni fogod, hogy olyan erőteljes gyógyító energiákkal rendelkezel, amelyeket a kezed, a gondolataid és a szíved által irányíthatsz. Használd ezt a képességed arra, hogy megtisztítsd a lakóhelyed a negatív energiáktól.

Ikrek – Intention

Ha eléggé figyelmes vagy, könnyen rá fogsz találni arra a lépésre, amely szükséges ahhoz, hogy megtaláld a helyes utat. Gondolkozz el azon, hogy mi az, amit el szeretnél érni, és tulajdonképpen milyen motiváció vezérel. Fontos, hogy mindig tisztában legyél a szándékaid következményeivel is. Hallgasd meg mások nézőpontját, még akkor is, ha nem értesz velük egyet. Egyszerűen csak fogadd el a különböző véleményeket, és értékeld, hogy érdeklődést tanúsítanak irántad.

Rák – Flying

Úgy tűnik, most végre beérik az eddigi munkád gyümölcse, és egy új perspektívából kezded szemlélni a világot. A feltételek adottak, így könnyen elérheted a célodat, és azok a dolgok, amelyekre mindig is vágytál, kezdenek megvalósulni. Próbáld fenntartani az egyensúlyt a munka és a magánélet között, mert különben hamar el fog fogyni az energiád. Ajándékozd meg magad minden nap legalább 30 perccel, amikor feltöltődsz, és tudatosan figyelsz arra, hogy pozitívan szemléld a világot. Ha túl sok a dolgod, próbálj most csak a legfontosabbakra koncentrálni.

Oroszlán – Spirit of Place

Egy olyan konfliktusba kerülhetsz, amely teljesen megzavarja a lelki békédet. Próbálj lazítani, és add át a helyzet irányítását egy nálad magasabb erőnek, ne akarj mindent megoldani. Ha befelé figyelsz, könnyen meg fogod találni a kérdésedre a választ. A legnagyobb hatalom a hitelesség, itt az ideje, hogy megismerd a valódi érzéseidet és félelmeidet. Ne próbáld megjátszani magad, hidd el, hogy azért szeretnek mások, amilyen valójában vagy.

Szűz – Bone Collector

Próbálj teljes mértékben a jelenben élni, ne foglalkozz mások elvárásaival. A múlt sebei, a gyermekkori sérülések, azt az érzést kelthetik benned, mintha valami hiányozna belőled. Néha bátortalan vagy, és sokszor úgy érzed, hogy te ezt úgysem tudod megcsinálni, sőt, mások szeretetét sem érdemled meg. Teljesen mindegy, hogy milyen traumák értek a múltban, a lényeg az, hogy tudd, igenis értékes ember vagy, aki korlátlan lehetőségekkel rendelkezik. Itt az ideje, hogy visszaszerezz mindent, amit gyerekkorodban “elvettek tőled”, hiszen csak így élhetsz teljes értékű életet.

Mérleg – Protecting Treasure

Itt az ideje, hogy számba vedd, kik is az igazi barátaid, figyelembe véve azt, hogy ki az, aki melletted áll a legnehezebb pillanatokban. Néha kiszolgáltatottnak érzed magad a hozzád legközelebb állók előtt, olyan, mintha túlságosan belemásznának az életedbe, megfosztva az önálló döntés lehetőségétől. Légy őszinte magadhoz, próbáld megőrizni az adok-kapok egyensúlyt, és kövesd az álmaidat. Bízz benne, hogy a legnehezebb helyzetet is könnyedén meg fogod tudni oldani. Maradj minden körülmények között diplomatikus!

Skorpió – Encouragement

Életed egy olyan szakaszához érkeztél, amikor kétségek gyötörnek, fogalmad sincs, hogy mi zajlik körülötted, vagy hogy mit kell tenned. Légy egy kicsit bizakodóbb, hiszen csodálatos élmények várnak rád. , Figyelj a belső iránytűdre, és akkor biztosan megtalálod a helyes utat. Csak a Lélek, vagy egy magasabb hatalom vezethet téged. A pénz, a vagyon, a szerelem, a hiú ábrándok, vagy bármely más anyagi dolog nem segít abban, hogy a helyes úton járj. Az életben vannak olyan egyszerű dolgok, amelyeket utazás közben fogsz megtapasztalni.

Nyilas – Encouragement

Ahogy az anya támogatja gyermekét az élete első lépéseinek megtételéhez, az Univerzum is arra biztat, hogy indulj el, és teljesítsd be az álmaidat. Csodálatos dolgok vesznek körül, csupán fel kell fedezd őket, figyelj a jelekre, és meg fogod tudni a helyes irányt. Ne tölts túl sok időt bent (az otthonodban, az irodában), menj minél gyakrabban a természetbe, mert gyógyító hatásának köszönhetően újjáéleszti az energiáidat. A szabadban töltött pillanatok olyan hasznos befektetések, amelyek végül óriási hasznot hoznak.

Bak – Slow and Steady

Próbálj ezen a héten egy kicsit lassítani, maradj kiegyensúlyozott. A lelassulásnak köszönhetően sokkal békésebb leszel, és könnyebben észreveszed a kínálkozó lehetőségeket. Élvezd a béke és a nyugalom pillanatait. Ne éld bele magad túlságosan minden kis apróságba, ne csinálj mindenből drámát. Koncentrálj az álmaidra, próbáld megőrizni a pozitív hozzáállásodat, képzeld el, hogy, amit el szeretnél érni, az már maga a valóság. Idézd fel azokat az ígéreteket, amelyeket saját magadnak tettél még az év elején.

Vízöntő – Magical Map Shifter

Ez a kártyalap azt üzeni, hogy fontos küldetés van az életedben, amely teljesítéséhez most találkozni fogsz azokkal az emberekkel, akik segítségedre lesznek. Van, aki arra sarkall, hogy hozz ki magadból még többet, míg mások a bajban lesznek segítségedre. Figyelj jobban az emberekre, és látni fogod ki azok, akik jelentős hatással vannak a személyes fejlődésedre. A következő időszakban gyökeresen meg fog változni a nézőpontod, hogy mit is szeretnél valójában az életben.

Halak – Making a Choice

Vállald a felelősséget az életedben bekövetkezett dolgokért, ne másokat hibáztass. Hiába reménykedsz, hogy majd valaki megmondja, hogy mit is kell tenned, hiszen a döntés joga a te kezedben van. A te életed, a te döntésed. Még akkor is, ha félsz szembenézni döntéseid következményeivel, ne köss kompromisszumokat – mindig dönthetsz másképpen. Légy teljesen őszinte önmagaddal, vedd számba, hogy milyen okok állnak a döntéseid mögött, és látni fogod, hogy bizonyos dolgokon változtatnod kell. Bízz jobban a megérzéseidben, így tudni fogod a pontos irányt.

Ha érdekelnek további cikkeink, csatlakozz a Filantropikusok csoportunkhoz! , vagy kövess minket a Pinteresten, vagy iratkozz fel a hírlevelünkre.