HoroszkópOrákulum horoszkóp 2021. október 4-10. között!

Orákulum horoszkóp 2021. október 4-10. között!

Iratkozz fel hírlevelünkre, vagy kövess minket a Viberen, a Telegramon és a Google Hírek-en!

Ezen a héten Colette Baron-Reid “Enchanted Map” nevű orákulum kártyái révén érkeznek meg az Univerzum üzenetei mind a tizenkét csillagjegy számára. Ahogy mindig, most is érdemes a rejtett üzenetekre, jelzésekre figyelni.

Kos – The Fire Prince

Tudatosan figyelj arra, hogy mit teszel, próbálj megfontoltabb lenni, mert az agresszív viselkedés semmi jóra nem vezet. Lassíts egy kicsit, ne türelmetlenkedj, minden út a céljaid felé vezet. Ne foglalkozz mindig azzal, hogy mások mit gondolnak, hallgass a megérzéseidre, és tudni fogod, hogy mikortól már túl veszélyes az a bizonyos lépés. Ne túlórázz annyit, inkább ajándékozd meg magad egy kis énidővel, mert különben túlfeszíted a húrt. Itt az ideje, hogy helyreállítsd a testi és lelki energiád egyensúlyát.

Bika – The Dream Walker

Olyan reményvesztett állapotban vagy, hogy már álmodni sem tudsz. Itt az ideje, hogy emlékeztesd magad a szenvedélyeidre, a vágyaidra, törekvéseidre. Ne add fel! Még akkor is, ha a jelenlegi állapot nem túl kellemes, a harc önmagaddal vagy másokkal nem hoz elégedettséget vagy változást. Ne feledd, hogy mindig te magad befolyásolod a valóságot a gondolataiddal és az élet kihívásaira adott reakcióiddal. Ezen a héten vigyázz egy kicsit jobban magadra.

Ikrek – The Web Weaver

Minden tetteddel és gondolatoddal teremtesz. Mindaz, amire szükséged van megjelenik az életedben, csupán arra kell figyelned, hogy mibe fektetsz energiát. Bízz benne, hogy minden jól alakul, az aggodalom megzavarja a dolgok áramlását, a benned és a körülötted lévő harmónia mindennek az ellenszere. Semmi sem történik véletlenül az életedben, és ez a bizonyíték arra, hogy minden úgy alakul, hogy a fejlődésedet szolgálja. Minden történés és találkozás fontos szerepet játszik az életedben!

Rák – The Diamond Dreamer

Ezen a héten jó lenne, ha a figyelmedet elsősorban az anyagi problémáidra fordítanád. Azt gondolod, hogy az anyagiak felhalmozása jelenti az egyetlen gazdagságot. Gondold át egy kicsit a pénzzel való viszonyod, tisztázd, hogy mi az, amit meg szeretnél valósítani, nehogy a végén túl nagy árat fizess. Ez a kártyalap emlékeztet arra, hogy az életben néha azért érnek csalódások, hogy visszatalálj ahhoz az igazsághoz, ami a legjobb számodra.

Oroszlán – The Horse King

Tényleg azt hiszed, hogy mindent meg tudsz csinálni egyedül? A dolgok állandó irányítása nagyon fárasztó, éppen ezért jó lenne, ha nem makacskodnál tovább, és segítséget kérnél. Itt az ideje, hogy elfogadd a szükséges segítséget, mert különben nem fogod tudni elérni a céljaidat. Próbálj egy kicsit lazítani, hogy nyugodtabban, jobban átláthasd a dolgokat. Másrészt figyelj jobban a tested ápolására. A kiegyensúlyozott étrend, testmozgás vagy masszázs csodákra képes.

Szűz – The Swan Queen

Ebben az időszakban a gondolataid állandóan az életed egy bizonyos eseménye körül lebegnek. Most azonban tisztán látni fogod, hogy mi a különbség a tudatlanság és a bölcsesség között. Ne add fel, a válaszokat ne magadon kívül keresd, hagyatkozz a intuíciódra. Kérdéseidre választ kaphatsz meditációban is, olyan problémák oldódhatnak most meg, amelyek nagyon nyomasztottak az utóbbi időszakban. Légy egy kicsit türelmesebb, a vágyaid nem egyik pillanatról a másikra válnak valóra.

Mérleg – The Queen of the Light

Ez a kártyalap egy régóta várt siker hírét hozza el számodra. Irányítja a lépéseidet, csupán oda kell figyelned a legbensőbb inspirációra, és könnyen fel fog tárulni a teljes valóság előtted. “Keményen” dolgoztál, hogy eljuss erre a pontra, így büszke lehetsz minden olyan választásodra, ami szívből jött. Vállald fel az érzéseidet és a vágyaidat, ne engedd, hogy bármilyen hiú remény elvakítson. Az élet leckéi most kitartásra és odaadásra tanítanak, lassan feltárul előtted egy másik életszakasz. Az út ott áll előtted, már csak el kell indulni rajta.

Skorpió – The Desert Prince

Olyan időszakon mész keresztül, amikor azok a dolgok, amelyekben eddig hittél, délibábként foszlanak szét. Szeretnéd végre megismerni az igazi lényed, és végre úgy élni az életed, hogy felvállald azt, aki vagy. Eddig a körülmények tartottak távol attól, hogy tisztán lásd, hogy mi is történik valójában. Ha valamiről úgy gondolod, hogy túl szép ahhoz, hogy igaz legyen, akkor biztosan az is. Légy egy kicsit óvatosabb, és hallgass a megérzéseidre.

Nyilas – The Shadow Queen

Döntsd el, hogy mostantól egy kicsit jóban leszel magaddal! A túl sok önkritika csak ront az önbecsüléseden. Az a személyiség amilyen jelenleg vagy, az az életben tapasztalt nehézségekre adott válaszaid következtében alakult ki. Ha azon kapod magad, hogy próbálod leplezni a félelmed és a bizonytalanságod, probléma esetén gyorsan arrogánssá válasz, így jó lenne, ha egy kicsit elkezdenéd gyakorolni a szeretetet. Tudatosítsd magadban, hogy te vagy a Forrás, minden belőled indul ki.

Bak – The Keeper of the Scales

A héten kissé felgyorsulnak körülötted az események, és teljesen kiborítanak a belső békédből! Az ellened felhozott vádaskodások és az alacsony önbizalmad egyáltalán nem segítenek ebben a helyzetben. Közben még az is nyomaszt, hogy úgy érzed, valaki furán viselkedik veled. Egy kis pihenésre lenne most szükséged, tégy meg mindent azért, hogy visszanyerd a belső egyensúlyodat. Ne feledd: “a világ nem tudja megadni azt neked, amit nem kap meg tőled”.

Vízöntő – The High Lord of Gratitude and Service

Ezen a héten lehetőséged adódik, hogy kapcsolatba kerülj a legbensőbb éneddel. Tedd fel magadnak a következő kérdéseket: Mikor segítettél utoljára másokon? Mostanában inkább a céljaid elérésére koncentráltál, és elszigetelted magad a szeretteidtől? Azt gondolod magadról, hogy különlegesebb vagy jobb vagy, mint mások? Eddig számodra ismeretlen ambíciókkal gazdagodsz a héten, fogadd el az új kihívásokat, és abban a pillanatban, amikor feladod a küzdelmet, csodák születnek. Ha megváltoztatod a felfogásod, a siker a tiéd lesz.

Halak – The Sun Dancers

Jól gondold meg, hogy mi az, amire inkább figyelmet fordítasz, hiszen, gondolataid teremtő erővel rendelkeznek. Az energia, amellyel feltöltöd a vágyaidat, mágnesként hat, így pozitív rezgésű dolgokat vonzhatsz a továbbiakban az életedbe. Légy hálás, örülj, így a legnagyobb álmaid is valóra válnak. Még ha néha kissé félelmetesnek is tűnnek a dolgok, tudd, hogy biztonságban vagy, és az Univerzum minden körülmények között vigyáz rád.

Legfrissebb

Hirdetés

Aktuális kedvencek

Ez is tetszeni fog

Kapcsolódó cikkek