Ezen a héten Colette Baron-Reid “Wisdom of Hidden Realms” nevű orákulum kártyái révén érkeznek meg az Univerzum üzenetei mind a tizenkét csillagjegy számára. Ahogy mindig, most is érdemes a rejtett üzenetekre, jelzésekre figyelni az alábbi sorokat böngészve.

Ezen a héten csendesedj egy kicsit el, gondolkodj és fordulj befelé. Az utóbbi időben átélt helyzetek több bölcsességet hoztak számodra, és még ha sokszor nehéznek is tűnt a megtett út, a kapott eredmény végül csodálatos. Hallgass a megérzéseidre, ne máshol keresd a választ. Most minden szükséges támogatást megkapsz, ha egy új projektbe kezdenél, vagy vállalkozást szeretnél indítani. Mindent megkapsz, amire csak vágyik a szíved.

Bika – Gaia’s Garden

Figyelj egy kicsit jobban oda arra, hogy az életben nem csak kapni, hanem adni is érdemes, hiszen csak így tudod megteremteni az egyensúlyt. Az egyik vagy másik irányba jobban kibillent egyensúly felemészti az összes életenergiádat. Minél többet adsz, annál örömtelibb lesz az életed, és sokkal könnyebben megoldódnak a konfliktusok. Fogadd el az új lehetőségeket, tárd ki a szíved ítélkezés és előítéletek nélkül.

Ikrek – The Fire Prince

Az utóbbi időben állandóan feszült és ideges vagy, és ez minden energiádat leszívja. Olyan gátak alakultak ki benned, hogy nehezen találod a megoldást. Ne légy türelmetlen és agresszív, hiszen ez semmi jóra nem vezet, lassíts a céljaid elérése érdekében. Az intuíciód világos jelzéseket küld a körülötted lévő emberekről, valamint azokról a döntésekről, amelyeket meg kell hoznod. Fokozottan figyeljen azokra a dolgokra, amelyek nem elég érthetőek, nagyon megerőltetőnek tűnnek vagy megszállottan ismétlődnek, inkább kerüld el ezeket.

Rák – The Sun Dancers

Leginkább a múlt vagy a jövő kérdései foglalkoztatnak, és közben megfeledkezel a jelen pillanat összes szépségéről! Ne aggódj azért, hogy mit hoz a holnap, inkább élvezd azt, ami most van. Minden választ és megoldást meg fogsz találni, amit keresel, de először szórakozz, pihenj, játssz, és tölts időt azzal, ami boldogságot okoz. Kerüld a frusztrációt, a makacsságot és az állandó tervezést, mert ebből az ördögi körből másképp sosem fogsz kiszabadulni. Várd izgatottan, és lepődj meg azon, hogy mit hoz a holnap, akárcsak egy gyerek.

Oroszlán – The Keeper of the Scales

Váratlan helyzetekkel szembesülsz ezen a héten, és elég komoly zűrzavart okoznak az életedben, de próbáld megőrizni a higgadtságodat, mert különben könnyen az ego drámájának csapdájába kerülsz. Jó lenne most egy kis pihenés vagy egy rövidebb vakáció, hogy újra helyreálljon az egyensúly az életedben. Ne pazarold az idődet olyan emberekre, akiknek a társaságában nem érzed túl jól magad, fektess most nagyobb hangsúlyt az énidőre. Töltekezz, és légy hálás mindazért, amit eddig elértél.

Szűz – The Arrow Master

Ezen a héten olyan üzeneteket kapsz, amelyek figyelmeztetnek, hogy az eddigi irány nem feltétlenül volt a legjobb választás számodra. Egy kellemetlen helyzetben csak még mélyebbre süllyedhetsz. Legyen szó személyes vagy üzleti kapcsolatról, most egy olyan kihívás előtt állsz, amelyet szükséges átlépned ahhoz, hogy közelebb kerülj a célodhoz. Itt az ideje, hogy feltedd a kérdést, hogy mit is szeretnél valójában elérni, és kövesd az utadat. Hallgass a szíved szavára, ne engedd, hogy az egód vezéreljen.

Mérleg – The River Queen

Ezen a héten a spontaneitásra és a rugalmasságra kellene leginkább összpontosíts. Légy a lehető legrugalmasabb mind gondolatban, mint pedig cselekedetben. Ha olyan leszel, mint az áramló víz, semmi sem állhatja az utadat. Könnyedén találsz most megoldást a téged foglalkoztató helyzetekre, így kapcsolataid sokkal kiegyensúlyozottabbak és harmonikusak lesznek. Tápláld a lelked nap mint nap azzal, hogy olyan dolgokat csinálsz, amelyek örömet, kiteljesedést és erőt adnak neked, maradj közel azokhoz az emberekhez, akik inspiráló hatással vannak rád.

Skorpió – The Altar Priestess

Próbálj egy kicsit jobban befelé figyelni, lépj kapcsolatba az istenséggel, vedd észre, hogy minden, ami körülötted van szent és egységes energia. Lehet, hogy eddig még nem vetted észre, hogy a dolgok alakulását te magad is befolyásolhatod, de abban a pillanatban, amikor gyakorolni kezded az elfogadást és a megbocsátást, látni fogod, hogy te magad hozod létre a saját valóságodat. A csodák csak benned és általad történhetnek meg. Hidd el, hogy minden pontosan úgy tökéletes, úgy ahogy van.

Nyilas – The Winged Wise Ones

Ha nehéz helyzetben is voltál az utóbbi időben, most váratlan segítséget és útmutatást kaphatsz. Úgy tűnik, hogy egy gondviselő kéz egyengeti az utadat, rávezet a megoldásokra, és megmutatja, hogy mire is van igazából szükséged. Egy olyan lehetőség adódik most az életedben, amely segítségével most megoldódhatnak a múltbeli problémáid. Készen állsz arra, hogy más szemszögből nézd azokat a dolgokat, amelyek eddig csak fejfájást okoztak. Figyelj az inspiráló jelekre és üzenetekre.

Bak – The Resting Tree

A következő héten a kontextus, amelyben vagy, izgatottságot okozhat, de ne feledd, hogy ez a sok lelki és fizikai “őrület” nem hasznos számodra, legfeljebb felemészt és robottá változtat. Nyugodj meg és figyelj jobban, mert lehetséges, hogy most olyan hibákat követsz el, amiket később megbánsz. Mindig visszatérhetsz azokhoz a tennivalókhoz, amelyeket meg kell tenned, és most csendesen, egyszerűen megoldhatod őket. Csak tiszta elmével tudod pontosan, hogyan és mit kell tenned a siker érdekében.

Vízöntő – The Desert Prince

Lehet, hogy most még nem látod az alagút végén a fényt, de van néhány olyan történés az életedben, amely szükségszerű a változáshoz. Ha úgy érzed, hogy valami “túl szép ahhoz, hogy igaz legyen”, figyelj a jelekre, és könnyebben meg fogod tudod hozni a megfelelő döntést. Az is megtörténhet, hogy hamis ígéreteket kapsz, és bántani fog, hogy egy hozzád közelálló személy nem tartja be a szavát. Fogadd el, hogy ez egy ilyen időszak, a dolgok minden pillanatban változnak.

Halak – The Eagle King

Ezen a héten nagy kihívást jelent, hogy egy kicsit az épp aktuális problémák mögé nézz, és felfedezd a valódi célt. Lelkileg nem érzed most túl jól magad, mivel egy csomó minden nem úgy történik, ahogy elképzelted. Tégy egy lépést hátra, ha nem látod a fától az erdőt, és inkább beszélj egy olyan személlyel, aki egy kicsit jobban belelát a dolgokba.

Ha érdekelnek további cikkeink, csatlakozz a Filantropikusok csoportunkhoz! , vagy kövess minket a Pinteresten, vagy iratkozz fel a hírlevelünkre.