HoroszkópOrákulum horoszkóp 2021. október 11-17. között!

Orákulum horoszkóp 2021. október 11-17. között!

Iratkozz fel hírlevelünkre, vagy kövess minket a Viberen, a Telegramon és a Google Hírek-en!

Ezen a héten Colette Baron-Reid “Enchanted Map” nevű orákulum kártyái révén érkeznek meg az Univerzum üzenetei mind a tizenkét csillagjegy számára. Ahogy mindig, most is érdemes a rejtett üzenetekre, jelzésekre figyelni az alábbi sorokat böngészve.

Kos – Dry Desert

Ebben az időszakban úgy fogod érezni, hogy kifogytál az ötletekből, és a lehetőségek is elkerülnek. Ne aggódj, a következő héten már úgy alakulnak a dolgok, ahogy elképzelted, és mivel túl leszel az érzelmi hullámvasúton, teljesen más színben fogod látni a világot. Ezen a héten el fogsz merülni egy mélyebb önvizsgálatban, döntsd el, hogy mi az, ami igazán fontos az életedben. A figyelmedet a felszínről, a külső dolgokról irányítsd befelé, és fedezd fel, hogy mi rejtőzik a lelked legmélyén.

Bika – Protecting Treasure

Bár ez az időszak látszólag tele van kockázatokkal, megvan hozzá a képességed, hogy biztonságot teremts körülötted és magadban, nem törődve a külvilág zajával. Különféle jeleket kapsz, amelyek segítségével megvédheted magad a külső támadásoktól, légy figyelmes. A lojalitás most nagyon fontos kérdés, segít abban, hogy kiállj a saját igazad mellett, és meg tudd különböztetni a valóságot a fikciótól. Kerüld azokat az embereket, akik manipulálni próbálnak!

Ikrek – Goblins

Ebben az időszakban igen mélyen érinthetnek mások problémái, és sokkal sebezhetőbb leszel, nehezen viseled a negatív kritikákat és a megmondó embereket. Amennyire csak lehetséges, ne engedd, hogy a körülötted élők problémái újból felnyissák a régi sebeidet, próbáld visszafogni az indulatos reakcióidat. Az együttérzés és a szeretet most a legfontosabb, de állítsd fel a saját védő korlátaidat.

Rák – Solitude

Úgy érzed, hogy legszívesebben távol maradnál a világ zajától, de vigyázz, hogy az elszigetelődés nehogy a magányosság csapdájába vezessen. Inkább tölts egy kis időt a számodra legkedvesebb emberekkel, és élvezd az élet csodálatos pillanatait. Jelenleg nem a magányosság a legjobb megoldás, mert könnyen eluralkodhat rajtad a negatív gondolkodás. A legjobb barátok segíthetnek abban, hogy meghalld a neked szóló üzeneteket, és megérezd a szeretet megtartó erejét. Tudd, hogy soha nem vagy egyedül!

Oroszlán – Metamorphosis

Egy nagyon szélsőséges időszakot élsz most át, úgy érzed, hogy káosz és kétértelműség uralkodik az életedben. A nehézségek mindig csodálatos lehetőségeket tartogatnak maguk mögött, az átalakulás pedig az élet természetes velejárója. Hajlamos vagy mindig a legrosszabbra számítani, főleg, ha nem látod a fényt az alagút végén. Nem vagy áldozat, bízz benne, hogy a lehető legjobb lehetőségek tárulnak fel előtted! Az átmeneti kényelmetlenség hamar elmúlik, és nemsokára meg fogod tapasztalni az élet legnagyobb csodáit.

Szűz – Commitment

Ezen a héten egy fontos szerződés keresztezi az utadat, azonban jól gondold meg, hogy milyen előnyök vagy hátrányok származhatnak belőle. Fordíts nagyobb figyelmet a részletekre, szabadulj meg az esetleges csalódástól, a nyomástól, ne engedj az elvárásoknak! Másrészt ezt az időszakot használd arra, hogy elszakadj az olyan kötelezettség-vállalásoktól, ígéretektől, amelyek már nem egyeznek az elveiddel, és próbáld objektívebben szemlélni a dolgokat. A kompromisszum nem mindig egy járhatatlan út.

Mérleg – Storm Fields

A hét dinamikája bizonyos esetekben meglehetősen kaotikusnak, sőt kényelmetlennek tűnhet számodra. Néhány megoldatlan dolog kerül a felszínre, amelyek régóta húzódnak, és amelyek most konfliktusos vagy sürgős helyzetekké válhatnak. Fontos megjegyezni, hogy nem minden vihar pusztító, és hogy az, amellyel szembe kell néznie, új kiindulópont lehet számotokra, és ösztönző arra, hogy dolgozzon ki minden olyan szempontot, amelyet az utóbbi időben figyelmen kívül hagyott.

Skorpió – Magic Prayer

Ezen a héten olyan jeleket kapsz, amelyek felhívják a figyelmed arra, hogy az árral szemben úszol, ezért hiába teszel meg bármilyen erőfeszítést, nem hozza meg a kívánt eredményt. Éppen ellenkezőleg , minden erőlködés csak felemészti az energiádat, cselekedeteidből hiányzik az erő és az inspiráció. A legmegfelelőbb megközelítés az lenne, ha feladnád az állandó “próbálkozást”, és elmerülnél az élményben. Talán szükséged lenne egy kis szünetre vagy kikapcsolódásra, hogy újra tudd tölteni a kreatív energiáidat. De azt is megfontolhatod, hogy esetleg más utat válassz…

Nyilas – Rock Bottom

Ezen a héten néhány ismétlődő cselekvésmintára figyelhetsz fel, amely azt jelzi, hogy itt az ideje változtatni bizonyos helyzetekben a reakcióidon. Abban a pillanatban, amikor tudatosítod, hogy miként cselekszel, teljesen más eredményeket fogsz elérni. Lehet, hogy most derül fény egy olyan káros szokásodra, amely eddig az egész életedet meghatározta. Itt az ideje, hogy befelé figyelj, és engedd, hogy a saját belső igazságod vezéreljen, csak így fogod megtudni, hogy mi az, ami a számodra legjobb.

Bak – Mountain

Néha az, ami leküzdhetetlen akadálynak tűnik, nem más, mint egy olyan kihívás, amely kreatív megoldások megtalálására ösztönöz. Ha úgy érzed, hogy most valami hasonlóval szembesülsz, ne feledd, hogy más módszereket is kereshetsz az akadályok leküzdésére. Az ellenállás helyett most jobb lenne alkalmazkodni az adott körülményekhez, próbálj meg a lehető legtürelmesebb maradni. Csak lépésről-lépésre haladj, a dolgok siettetése még soha semmi jóra nem vezetett.

Vízöntő – Education

A makacsság és a kíváncsiság soha nem hozza meg a kívánt sikert. Ne gondold azt, hogy minden helyzetben neked kell igazad legyen. Attól rettegsz, hogy mások azt fogják gondolni, hogy tudatlan vagy? A bölcsességnek semmi köze a megszerzett tudás mennyiségéhez, sokkal fontosabb az, hogy felismerd és beismerd, ha valamit nem tudsz. Őrizd meg az ártatlan kíváncsiságodat, engedd, hogy a felmerülő kérdések a legmegfelelőbb válaszokat hozzák felszínre a lényed legmélyéről.

Halak – Sad Embrace

Ebben az időszakba a központi téma a veszteség lesz, és ez összefüggésben lehet egy régebbi álom, kapcsolat vagy akár egy személy eltűnésével is. A kihívás az, hogy elfogadd magát a veszteséget, hogy teret engedj valami újnak az életedben, és hagyd, hogy egy fontos változás bekövetkezzen. Másrészt a “veszteség” érzése akkor fordulhat elő, ha bizonyos elvárások nem teljesülnek, ráadásul szomorúság és harag is társul hozzá. Engedd el, és inkább tapasztald meg a hétköznapok apró ajándékait.

Legfrissebb

Hirdetés

Aktuális kedvencek

Ez is tetszeni fog

Kapcsolódó cikkek