HoroszkópOrákulum horoszkóp 2021. november 15-21. között!

Orákulum horoszkóp 2021. november 15-21. között!

Iratkozz fel hírlevelünkre, vagy kövess minket a Viberen, a Telegramon és a Google Hírek-en!

Ezen a héten Colette Baron-Reid “Wisdom of Hidden Realms” nevű orákulum kártyái révén érkeznek meg az Univerzum üzenetei mind a tizenkét csillagjegy számára. Ahogy mindig, most is érdemes a rejtett üzenetekre, jelzésekre figyelni az alábbi sorokat böngészve.

Kos – The Lady of the Mirror

Ezen a héten nagy szerepet kap az életedben az önvizsgálat, az önreflexió és az önértékelés témaköre. Teljes mértékben tisztában vagy vele, hogy, amibe energiát fektetsz, azt vonzod be az életedbe. Fogadd el, hogy bizonyos történések csak azért következtek be az életedbe, hogy próbára tegyék a hited, éppen ezért ne engedd, hogy eluralkodjon rajtad a bűntudat. Élj egy kicsit tudatosabban, és próbáld átalakítani az életed úgy, hogy a mostani minták a jövőd fejlődését szolgálhassák.

Bika – The Camel Boy

Néha könnyebb lehet, ha mindent egyedül csinálsz, de bizonyos esetekben hasznos lenne, ha mások segítségét kérnéd az olyan dolgokban, amelyek felemésztik az energiádat és a figyelmedet. Ha hajlandó vagy elfogadni a segítséget, akkor a megfelelő emberek jelennek meg az utad során. Nem számít, milyen területről van szó, ez a kártyalap annak a jele, hogy minden támogatást megkapsz, amire szükséged van ahhoz, hogy céljaidat a lehető legkönnyebben elérd.

Ikrek – The Sacred Union

A következő időszakban olyan helyzetek vagy vészjelzések jelennek meg az utadban, amelyek figyelmeztetnek egy bizonyos jövőbeli tervvel kapcsolatban. Jó lenne, ha figyelembe vennéd őket, mert könnyen olyan helyzetbe kerülhetsz, amikor kicsúszik a kezed közül az irányítás. Másrészt ne engedd, hogy manipuláljanak, semmiképp ne menj bele függőséget kiváltó kapcsolatokba. Ha befelé figyelsz, érezni fogod, hogyan kell cselekedned, és könnyen ki tudod választani majd a legmegfelelőbb módszert.

Rák – The Metal King

Ez a kártyalap arra figyelmeztet, hogy az utóbbi időben az erődet leginkább másokra “pazaroltad”, és nem igazán foglalkoztál a saját érzéseiddel. Szivacsként szívtad magadba mások érzéseit, problémáit, és közben eléggé eltávolodtál a valódi érzéseidtől és vágyaidtól. Feltett vágyad, hogy segíts másokon, de fogadd el, hogy senkit sem tudsz megváltoztatni, ha csak az illető is nem akarja. Próbálj két lábbal a földön maradni, összpontosíts a lelked legmélyére, és pontosan határozd meg, mi az, ami a legfontosabb az életedben. Te tudod a legjobban, hogy most mire van szükséged.

Oroszlán – The Resting Tree

Az utóbbi napok és hetek eléggé stresszesen teltek, és ez a sok lelki izgalom eléggé kimerített. Automatikusan éltél és dolgoztál akár csak egy gép, nem sok hangsúlyt fektettél a saját boldogságodra. Elengedhetetlen, hogy egy kicsit lazíts, figyelj jobban magadra és a testedre, mert előfordulhat, hogy olyan hibákat követsz el, amelyeket később megbánsz. Tisztítsd meg az elmédet, és koncentrálj saját magadra, hiszen azok a problémák, amiket most nem oldasz meg, később visszatérnek az életedbe.

Szűz – The Well Watcher

Ezen a héten rendet tehetsz az elképzeléseidben, és összhangba hozhatod szándékaidat valódi erőforrásaiddal. Koncentrálj arra, amit leginkább el szeretnél érni, és az Univerzum most minden erőforrást megad, amire szükséged van. Olyan emberekkel fogsz megismerkedni, akik teljes mértékben támogatnak, és segítenek a fejlődésben. Bízz benne, hogy a legjobb eredményt éred el anélkül, hogy meg akarnál felelni minden elvárásnak.

Mérleg – The Ringmaster of Scrutinity

Ha van olyan helyzeted az életedben, amely már egy ideje nem hagy nyugodni, akkor itt az ideje, hogy szembenézz vele. Attól, hogy a szőnyeg alá sepred, a problémák még nem fognak megoldódni. Lehet, hogy az általad felépített alap még nem eléggé szilárd. Próbálj közelebb kerülni a belső énedhez, ne ítélkezz, és ne legyenek állandóan elvárásaid. Ahelyett, hogy állandóan a jövő miatt aggódnál, és mások életével foglalkoznál, inkább kezdj el saját magaddal törődni. Meg fogod találni a legjobb megoldást, akkor is, ha nem feltétlenül ez tűnik a legpraktikusabbnak.

Skorpió – The Phoenix

Most egy fontos életszakasz véget ért az életedben, és egy teljesen új kezdődik el. Ez lehet egy barátság, egy párkapcsolat vagy egy olyan munka, amelyből azért szállsz ki, hogy óvd magad a csalódásoktól, törésektől. Az életed egy bizonyos aspektusa teljesen át fog alakulni, hogy új utak nyíljanak meg előtted. Itt az ideje továbblépni, kipróbálni valami teljesen újat, más megközelítéssel és más látásmóddal. A végén nem minden úgy fog történni, ahogy elképzelted, de hidd el csodálatos lesz.

Nyilas – The Rainbow Prince

Ezen a héten olyan helyzetbe kerülhetsz, amely próbára teszi az elszántságodat és a kitartásodat. Engedd, hogy a dolgok maguktól alakuljanak, ne próbálj mindent kontrolálni. Légy egy kicsit nagylelkűbb és kedvesebb saját magaddal szemben, az életed minden területén teljes mértékben légy jelen. Csak akkor tudsz többet elérni, ha sokkal tudatosabban élsz, mint eddig. Próbálj a lehető legjobb lenni saját magad számára, és ne mások életét tekintsd mércének.

Bak – The Dream Walker

Itt az ideje, hogy felébredj ebből a kábult fásultságból, és kezd újra szenvedélyesen élni az életed. Ne add fel a törekvéseidet, az álmaid tartanak életben! E hét energetikai kontextusa segít abban, hogy feléleszd az álmaidat, és kezdj el újra helyes döntéseket hozni. A harc nem megoldás, éppen ezért ne harcolj tovább se önmagaddal, se a körülötted lévőkkel, inkább válaszd a szelídség, az együttérzés és az öröm útját. Tárd ki az ajtót az inspiráció előtt.

Vízöntő – The Cosmos

Itt az ideje, hogy figyelmedet inkább a kreatív projektekre fordítsd, és engedd el az állandó aggodalmaskodást, hiszen az összes energiádat felemészti. Ezen a héten az energiák arra emlékeztetnek, hogy képes vagy a teremtésre, éppen ezért jól gondold meg, hogy mibe fekteted az energiádat. Megvan az erőd ahhoz, hogy befolyásold a körülötte lévő dolgokat, és olyan szándékokat indíts el, amelyek változást idézhetnek elő a világban. Játssz, és engedd, hogy elragadjon ez a csodálatos inspiráció álmaid beteljesülése felé.

Halak – The Altar Priestess

Itt az ideje, hogy figyelmedet a szent dolgokra irányítsd, és újra kapcsolatba lépj az Istenséggel, a háttérben hagyva a világ pragmatikus elfoglaltságait. Minden cselekedeted fontos ahhoz, amit a valóságban létrehozol. Ha okosan döntesz, gyakorlod a kapcsolataidban az elfogadást és a megbocsátást, akkor a dolgok csodálatos irányba változnak. A teremtő képességeidnek köszönhetően minden tökéletesen úgy fog alakulni, ahogy szeretnéd.

Legfrissebb

Hirdetés

Aktuális kedvencek

Ez is tetszeni fog

Kapcsolódó cikkek