HoroszkópOrákulum horoszkóp 2021. március 22-28. között!

Orákulum horoszkóp 2021. március 22-28. között!

Iratkozz fel hírlevelünkre, vagy kövess minket a Viberen, a Telegramon és a Google Hírek-en!

Március utolsó hetében Colette Baron-Reid “Wisdom of Hidden Realms” nevű orákulum kártyái hozzák el az Univerzum üzeneteit mind a tizenkét csillagjegy számára. Ha kíváncsi vagy a részletekre, ne habozz, tudd meg, hogy mit rejt a jövőd.

Kos – The River Queen

Túlságosan ragaszkodsz a dolgokhoz, és nem vagy eléggé rugalmas, ezért nem tudsz a jelenre koncentrálni. Próbálj megszabadulni a feszültségtől, légy egy kicsit rugalmasabb, mind a gondolkodás, mind pedig a cselekedetek szintjén. Engedd magad úgy áramolni akárcsak a víz, és akkor semmi akadály nem állhat az utadba. Könnyen megtalálod a megoldást a legnehezebb helyzetben is, kiegyensúlyozott és harmonikus kapcsolatot tudsz kialakítani a környezeteddel. Csak olyan dolgokat csinálj, amelyek feltöltenek belső energiával, kerüld a konfliktusokat.

Bika – The Lady of the Gift

Rá fogsz jönni, hogy hosszútávon a titkolózás semmi jóra nem vezet. Az információk elhallgatása mégiscsak egyenlő a hazugsággal, akkor is, ha úgy gondolod, hogy épp csak egy kis dolgot nem mondtál el. Soha ne füllents csak azért, hogy másoknak elnyerd a tetszését, vagy, hogy be tudj illeszkedni egy bizonyos közösségbe. Ha tudatában vagy, hogy hajlamos vagy az igazság elferdítésére, itt az ideje, hogy változtass.

Ikrek – The Fire Prince

Az utóbbi időben egy állandó belső izgatottsággal küzdesz, és ez az állapot megfoszt a kreatív energiáidtól, úgy érzed, mintha nem lennél már önmagad. Próbálj egy kicsit felülkerekedni a türelmetlenségen, hidd el, hogy minden meg fog oldódni a maga idejében. A céljaid elérése érdekében most egy kicsit ajánlott lenne lassítani. Hallgass az intuíciódra, egyértelmű jelzéseket fogsz kapni válaszként a kérdéseidre. Figyelj a többször ismétlődő, visszatérő dolgokra az életedben, hiszen semmi sem véletlen.

Rák – The Well Watcher

Ezen a héten a teremtő energiák felerősödnek benned és körülötted, éppen ezért sokkal könnyebben teljesülnek a kívánságaid. Rá fogsz jönni, hogy te magad is létrehozhatod azokat a dolgokat, amelyekről eddig csak álmodoztál. Úgy érzed, hogy te irányítod a körülötted zajló eseményeket, és ez a tény cselekvésre késztet. Csatlakozz a belső Erőhöz, és nyisd meg a szíved az előtted álló csodáknak. Nem számít, hogy hogy érzed most magad, a lényeg, hogy tudd, egyre közelebb kerülsz ahhoz a ponthoz, amikor álmaid teljesülnek.

Oroszlán – The Ringmaster of Scrutinity

Úgy érzed, hogy az életed egy káosz, itt az ideje, hogy egy kicsit befelé fordulj, és tisztázd a dolgokat, mi az, amire leginkább vágysz. Ne aggódj a jövő miatt, és próbálj ne túl szoros kapcsolatot fenntartani a múlttal. Az időtől való függés csak megnehezíti a helyzeted, és elszakít a bőség és a kreativitás áramlásától. Ne akarj mindent megoldani, engedd át az életed irányítását a felsőbb erőknek. Légy önmagad számára a legfontosabb, vigyázz magadra.

Szűz – The Resting Tree

Az utóbbi időben eléggé kimerültél, tiszta stressz az életed, és ez hosszútávon semmi jóra nem vezet. Próbálj egyszerre csak egy dolgot csinálni, mert, ha túl sok feladatot vállalsz, akkor elveszel bennük. Állítsd fel a fontossági sorrendet, a megfigyelő álláspont helyett itt az ideje aktív cselekvésre váltani. Ne görcsölj, hidd el, minden probléma megoldódik, ha képtelen vagy arra, hogy élvezd az életet, könnyen megbetegedhetsz. Nézd a dolgok napos oldalát!

Mérleg – The Eyes of Beauty

Az elkövetkező napokban fordulj egy kicsit befelé, nézd meg, hogy hogyan viszonyulsz a külvilághoz, milyen szemüvegen keresztül szemléled a dolgokat. Ne törekedj a tökéletesség állapotára, főleg, ha annak a lelkiismeret-furdalás az ára, hidd el, mindenkinek vannak hibái. Próbáld a legjobbat kihozni magadból, de úgy, hogy közben merj hibázni. Engedd, hogy a megérzéseid vezessenek, fedezd fel a hétköznapok szépségét, élvezz minden pillanatot. Te alakítod a saját világod, azáltal, ahogy érzékeled a körülötted lévő dolgokat és embereket.

Skorpió – The Eagle King

Összpontosíts arra, hogy tulajdonképpen mi is a célod az életben, és próbálj annak megfelelően cselekedni nap, mint nap, még akkor is, ha most úgy tűnik, hogy káosz van körülötted és benned. Lásd meg az összefüggéseket, hidd el, mindennek és midenkinek fontos szerepe van az életedben. Senkinek sem kell magyarázkodnod, felesleges arról értekeznek, hogy mit hogyan gondolsz, vagy miért döntöttél így vagy úgy. Ha egyedül nem megy, keresd egy olyan személy társaságát, aki objektíven, külső szemlélőként látja a dolgokat, és kérd a tanácsát.

Nyilas – The Sacred Union

Nem biztos, hogy ez a legjobb időszak arra, hogy szerződéseket köss, és jobb, ha most semmilyen nagyobb projekt mellett nem kötelezed el magad. Legyen szó akár szakmai, akár magán jellegű ügyekről, gondolkozz, mielőtt döntést hoznál, mert különben könnyen kellemetlen helyzetbe kerülhetsz. Cselekedj körültekintően, és soha ne tévesszen meg a látszat, bármennyire is csodálatosnak tűnhetnek a dolgok első pillantásra. Hallgass a belső hangodra, figyelmeztetni fog, ha letérsz a helyes útról.

Bak – The High Lord of Gratitude and Service

Hallgass a szívedre, és ne engedd, hogy döntéseidben mások befolyásoljanak, soha ne add fel a kitűzött célt. A legfontosabb lépés, hogy tisztázd, mit is szeretnél igazából, majd légy hálás azért, amid van, és azért, aki vagy. A hála segítségedre lesz abban, hogy tudatosítsd mennyi mindent köszönhetsz már eddig is az életnek, és, hogy soha nem leszel egyedül. Ne félj attól, hogy tévedsz, minden választásod a lehető legtökéletesebb abban a pillanatban, ne félj, mindig van új lehetőséged.

Vízöntő – The Spirit Whisper

Az Univerzum arra ösztönöz ezen a héten, hogy vizsgáld meg azokat a területeket az életedben, amelyeken változtatnod kell. Ne engedd, hogy a múlt eseményei befolyásoljanak, tisztítsd meg az életed a negatív energiáktól. Ez egy csodálatos lehetőség arra, hogy örömmel töltsd fel az életed, engedd, hogy az új dolgok és kapcsolatok pozitív energiával árasszanak el. Fogadd el az életedben zajló változásokat, ne félj! Fordíts nagyobb figyelmet a kapcsolataidra!

Halak – The Altar Priestess

Ha valami új, nagyszerű dologra vártál eddig, akkor itt az ideje, hogy méltó tisztelettel fogadd azt. A csoda megtörtént, csupán arra vár, hogy észrevedd, és hálás legyél érte. Figyeld meg az isteni energia jelenlétét, és, amikor ezzel az életszemlélettel próbálod érzékelni a körülötted lévő világot, akkor az egész életed megváltozik. Kérdéseidre pillanatok alatt választ fogsz kapni. Légy a lehető legtudatosabb, kövesd a számodra legmegfelelőbb utat.

Legfrissebb

Hirdetés

Aktuális kedvencek

Ez is tetszeni fog

Kapcsolódó cikkek