Ezen a héten Colette Baron-Reid “Enchanted Map” nevű orákulum kártyái közvetítik az Univerzum legfontosabb üzeneteit az összes csillagjegy számára. Mint mindig, most is ajánlott figyelmesen végig olvasni a jóslatokat.

Kos – Come Together

A világon mindennek az alapja a szeretet, fedezd fel, add át magad az érzésnek, kényeztesd a hozzád legközelebb állókat feltétel nélküli szeretettel. Nyisd ki a szívedet, és figyelj befelé, minden a legfőbb jó érdekében történik. Változtass az életeden, és meg fogod érezni, hogy a saját magad felé irányuló szeretet milyen erős pozitív energiákat indít be. Kérd az őrangyalok segítségét a szívcsakrád megnyitásához. Légy megértő és kedves önmagaddal, és akkor a legfontosabb erők mindenben támogatni fognak.

Bika – Wishing Well

Ne stresszelj, próbáld egy kicsit lazábban élni az életet, hidd el, nem feltétlenül az anyagi világ jelenti a tökéletes boldogságot. Itt az ideje, hogy megtaláld az egyensúlyt az álmaid és a hétköznapi valóság között. Új kapcsolatok, kreatív ötletek, és nagyszerű lehetőségek jelennek meg ezen a héten az életedben. Adj hálát, és bízz benne, hogy a továbbiakban is minden a lehető legjobban fog alakulni. Ha nem is érted teljes egészében a dolgok alakulását, képzeld el a lehető legjobb forgatókönyvet. A saját félelmeid és korlátaid állítanak akadályokat az életedben. Engedd, hogy átjárjon az optimizmus és a bizalom energiája.

Ikrek – Dry Desert

Egy kicsit nehéz időszak előtt állsz, úgy érzed semmi sem sikerül, és ez az út sehová sem vezet. Itt az ideje, hogy visszanyerd az erődet és az energiádat, és tarts egy mélyebb önvizsgálatot. A tested és a lelked friss levegőre vágyik, itt az ideje, hogy kitörj a bezártságból, kirándulj, sportolj, sétálj. De az is egy nagy lépés, ha kitárod az ablakot, élvezed a friss levegőt, a napsütést, és mélyeket lélegzel. Amennyiben csak lehet, tölts több időt a természetben.

Rák – Home

Nyisd ki a szíved azoknak, akik a legközelebb állnak hozzád, engedd el az aggodalmakat, élj békében, szeretetben, érezd magad biztonságban. Szánj egy kicsit több időt magadra, vigyázz az egészségedre, végy egy pihentető fürdőt, olvass egy jó könyvet, meditálj. “Ami kívül, az belül” – a külsőd mindig tükrözi az aktuális lelki állapotodat. Alakítsd át a környezeted úgy, hogy a lehető legjobban érezd magad, minden cselekedeteddel a harmóniára törekedj. Engedd el a negatív életszemléletet. Új, és csodálatos dolgok jelennek meg az életedben, csak nyisd meg a szíved.

Oroszlán – Flying

Itt az ideje, hogy más perspektívából szemléld az életet, szárnyalj olyan magasan és szabadon akárcsak egy madár. Az új megközelítés által egy sokkal jobb jövőképet teremthetsz, és megvalósíthatod a legnagyobb álmaidat is. Ne legyenek elvárásaid, csak éld az életet, a nehézségek már elmúltak, itt az ideje, hogy átadd magad a jó dolgoknak. Légy őszinte, fejezd ki az érzéseidet, bízz a megérzéseidben, akkor is, ha a körülötted lévők nem értenek veled egyet. A párkapcsolatodban légy szenvedélyesebb, és ajándékozd meg magad egy kicsit több énidővel.

Szűz – Details, Details

A tökéletesség megszállottja vagy, éppen ezért úgy érzed, semmi, amit csinálsz, nem elég jó. Lazíts, engedd el a görcsösséget, ne foglalkozz azzal, hogy milyen lesz a végeredmény. Fogadd el a dolgokat úgy, ahogy vannak, bármi is történjen. Maradj békés, elfogadó, beszélj kevesebbet, lélegezz többet, hallgass a testedre, fordulj önmagad felé tisztelettel. Kerüld a zsúfolt helyeket, tölts több időt egyedül, és fogadd el legmélyebb érzelmeidet, hiszen te is egy halandó emberi lény vagy.

Mérleg – Listening

Mindig megvan az ideje a beszélgetésnek és a hallgatásnak is. Figyelj a nonverbális üzenetekre, ne csak a füleddel, hanem a szíveddel is figyelj. A kétértelmű jelek is hamarosan felfedik a valódi üzenetet, ha eddig kételkedtél is, ezentúl sokkal biztosabban tudni fogod az utat. Most egy sokkal érzékenyebb és befogadóbb állapotban vagy. Ne halogasd az álmaidat, inkább tegyél meg mindent azért, hogy valóra váljanak. A határozatlanság útjában áll a lelki fejlődésnek, és megakadályozza, hogy szenvedélyesen éld az életet. Ne féljen rossz döntéseket hozni, és figyelj egy kicsit jobban a jelekre.

Skorpió – Storm Fields

Engedd szabadon a benned rejlő elfojtott energiákat. Mélyen a tudatalattidban rejlő érzések nagy kihívást jelenthetnek, de most esélyt kaphatsz a fejlődésre. Bízz magadban, és szabadítsd fel a lelked az előtted lévő generációk rossz szokásaitól, hiedelmeitől. Figyelj jobban a jelekre és üzenetekre, ezek minden pillanatban emlékeztetni fognak arra, hogy soha nem vagy egyedül.

Nyilas – Sacred Pool

Tekintsd át az eddig megtett utat, és sokkal tisztábban látni fogod a jelen helyzetedet is, sőt, bizonyos dolgok nagyobb értelmet nyernek. A körülötted lévő világ nem más, mint a gondolataid, érzéseid és hiedelmeid tükröződése. Légy magabiztos, figyelj a kimondott vagy leírt szavakra, és garantáltan bármiben sikeres lehetsz, amibe belefogsz. Próbálj sokkal tudatosabban étkezni, amennyiben szükséges, változtass az életmódodon. Fordíts figyelmet a feltöltődésre, a relaxálásra, ne feledd a kreativitás is legyen fontos része az életednek.

Bak – One- Ring Circus

Általában szereted te magad intézni a dolgaidat, most itt az ideje, hogy hogy szükség esetén mások segítségét kérd, mert eléggé elfáradtál. Néhány feladatkörödről le is mondhatsz, nem biztos, hogy továbbra is életed részét kell képezzék. Pihenj többet, és gondolkozz el azon, hogy mi az, amit igazából el szeretnél érni. Légy nyitott, és éber, figyelj a szíved legmélyéből jövő jelekre, a legfontosabb döntések a belső csendből törnek felszínre. Kérd a partnered támogatását, és bűntudat nélkül fogadd el, ha mások segíteni szeretnének.

Vízöntő – Ride the Wave

Készülj fel rá, hiszen a napokban a bőség minden formáját élvezni fogod. Az eddigi álmaid és reményeid valóra válnak, végre elindulsz a számodra legmegfelelőbb úton. Olyan emberek és lehetőségek jelennek meg az életedben, amelyek segíteni fogják a fejlődésedet. Ne feledd, hogy a legfontosabb, hogy saját magaddal jóban legyél, csak akkor fogod tudni bevonzani a gyógyítás energiáit. Bízz az érzéseidben, hallgass a belső hangra. A függetlenség és a belső erő a sikered alapja, de ne zárkózz el teljesen másoktól.

Halak – Stuck in the Mud

Túlságosan makacs vagy, és nagyon ragaszkodsz ahhoz, hogy elérd, amit szeretnél. Be kell látnod azonban, hogy néha a legfontosabb, hogy belásd, itt az ideje irányt váltani. Ha elestél, állj fel, porold le magad, és lépj tovább. Tekints szeretettel a múlt összes hibájára, bocsáss meg másoknak és magadnak, és figyelj jobban a szíved hangjára.

Ha érdekelnek további cikkeink, csatlakozz a Filantropikusok csoportunkhoz! , vagy kövess minket a Pinteresten, vagy iratkozz fel a hírlevelünkre.