HoroszkópOrákulum horoszkóp 2021. május 24-30. között!

Orákulum horoszkóp 2021. május 24-30. között!

Iratkozz fel hírlevelünkre, vagy kövess minket a Viberen, a Telegramon és a Google Hírek-en!

Ezen a héten Osho Zen Tarot orákulum kártyái révén jutnak el a csillagjegyekhez az Univerzum üzenetei. Ha kíváncsi vagy a jóslatokra, vagy arra, hogy mi vár rád a következő hét nap során, nincs más dolgod, mint figyelmesen végig olvasni a következő sorokat.

Kos – Fáradtságérzet

Az utóbbi időben kissé letargikus állapotban érzed magad, állandóan fáradt vagy, és mindez azért, mert folyton mások igényeinek akarsz megfelelni. Nagyon sok energiád rámegy arra, hogy mindig a legjobb arcodat mutasd. Bármennyire is próbálsz tökéletes lenni, néha mégis a felszínre törnek olyan dolgok, amiket eddig rejtegettél. Van, amit el kell fogadnod úgy ahogy van, mert nem tudod már megsemmisíteni. Engedd el a megfelelési kényszert, mert hanem csak még feszültebb leszel.

Bika – Teher

Úgy érzed, hogy a környezeted felelősséggel tartozik azért, hogy olyan sok feladatot bevállaltál, viszont az az igazság, hogy senki sem kényszerített semmire. A nap végén általában fáradtnak és kimerültnek érzed magad, és egy állandó elégedetlenség gyötör. A legjobb az lenne, ha nem az elvárásoknak megfelelően élnéd az életed. Dönts úgy, hogy többé nem ámítod sem magad, sem a környezeted, inkább válaszd az egyenes utat. Soha ne ferdítsd el az igazságot, a lemondás csendes pillanatában rejlik a varázslat.

Ikrek – Szenvedés

Ahelyett, hogy állandóan a múlton keseregsz, sokkal jobb lenne, ha egyenesen előre néznél, és mennél tovább felemelt fejjel. Te magad építed fel a falakat az életedbe, azáltal, hogy annyira ragaszkodsz bizonyos dolgokhoz. A múltba fordulás soha nem fog előbb vinni, a fontos az, hogy céljaid és vágyaid összhangban legyenek az Univerzum számításaival. Amikor már nem csak ábrándozni fogsz, hanem teszel is azért, hogy elérd amit szeretnél, akkor minden támogatást meg fogsz kapni a felsőbb erőktől.

Rák – Tudatosság

A következő napokra a megvilágosodás lesz jellemző, a lehető legjobb megoldást fogod megtalálni azokra a problémákra, amik már egy ideje foglalkoztatnak. Dönts tudatosan és felelősségteljesen, és akkor egy lépéssel közelebb fogsz kerülni ahhoz, hogy megtudd, mi is az igazi életcélod. Tudatosan működj együtt olyan emberekkel, akik segítségedre lehetnek, és akikkel nagyszerűen kiegészítitek egymást. Ne aggódj a döntéseid helyessége miatt, tudd, hogy az adott pillanatban mindig a lehető legjobb történhet veled. Hallgass a megérzéseidre, és soha ne hagyd, hogy mások befolyásoljanak, mert elvonhatják a figyelmed a valódi küldetésedről. Légy óvatos!

Oroszlán – Mester

Mesternek lenni azt jelenti, hogy a magad ura vagy, de nem akarsz semmit megváltoztani, mindent elfogadsz úgy, ahogy van. Ha van egy ilyen ember a környezetedben, akkor tudd, hogy ő lehet a mestered, akitől sokat tanulhatsz a következőkben. Ha viszont nincs, akkor légy türelmes, és várd, míg megtalálod az igazi tanítódat. A mester csodálatos dolgokat tanít meg, és inspiráló hatással lehet az egész életedre. Ápold a bőség és a siker gondolatait, és akkor könnyen bevonzod ezeket a dolgokat az életedbe.

Szűz – Siker

Érezd magad igazi győztesnek, ünnepelj, élvezd a pillanatot és készülj fel a továbblépésre. Mi lehet ennél jobb? Nyisd meg a kaput a végtelen lehetőségek előtt, és engedd, hogy a dicsőség elvezessen a következő pillanathoz. Add fel az állandó önkritikát, és akkor nem állítasz fel korlátokat a saját életedbe. Azt gondolod, hogy mindent megteszel annak érdekében, hogy sikeres legyél, az igazság az, hogy közben állandóan arra gondolsz, hogy “ez úgysem fog sikerülni”. Már egy ideje a saját börtönödben vergődsz, és nem tudsz továbblépni. A szabadulásod kulcsa a saját kezedben van.

Mérleg – Utazás

Itt az ideje kimozdulni, változtatni egy kicsit az eddig dolgokon. Ha már régóta álmodozol egy bizonyos utazásról, most ajándékozd meg magad, de az is megtörténhet, hogy egy belső utazás az, amire szükséged van. Bármi is legyen a választásod, az utazás könnyű, kellemes és élménydús lesz. Nyisd ki a szíved, fogadd be az új embereket, új tapasztalatokat. Az Univerzum mindig meghallgat, és segít abban, hogy legfontosabb vágyaid valóra váljanak. Tudd, hogy soha nem vagy egyedül az úton, alakíts ki harmonikus kapcsolatot a környezeteddel.

Skorpió – Lépésről-lépésre

Lépésről-lépésre haladj, ne horgonyozz le a múltban, de ne is görcsölj túlságosan a jelenen. Készíts pontos és világos tervet, és akkor az egész életed gördülékenyebben fog alakulni. Mi lenne, ha a figyelmedet inkább a jelenre irányítanád? Milyen lenne az életed, ha tudatosabban élnél, és minden pillanatban tisztában lennél azzal, hogy mit is akarsz? Élvezd a jelen pillanatot, és add fel félelmeidet, ne rettegj attól, hogy kudarcot vallasz. Hidd el, hogy egy intelligens és okos ember vagy, aki mindig tudja, hogy mit akar, és azt el is éri.

Nyilas – Bőség

A bőség akkor lesz jelen az életedben, ha kész vagy rá befogadni fizikailag, intellektuálisan, de a tudatosság szempontjából is. A virágzás a belső és külső világ harmonizálása után jöhet csak létre. Ezután tökéletesnek és kiteljesedettnek fogod érezni magad. Szeretet, együttérzés és a kedvesség szükséges ahhoz, hogy elegendő lendület legyen a gondolataid, érzéseid és cselekedeteid mögött. Csak így fogsz tudni létrehozni egy virágzó és bőséges életet. A jóság mindig visszatér hozzád, és sokszorosan kapod vissza azt, amit adtál.

Bak – Játék

Próbáld egy kicsit játékosabban felfogni az életet, ne görcsölj, engedd, hogy maguktól történjenek a dolgok. Tölts több időt gyerekek társaságában, engedd, hogy átjárjon az örök kíváncsiság, adj teret a rácsodálkozás örömének. Amikor elkezdesz úgy tekinteni az életre, mint valami játékra, eltűnik minden teher a szívedből, és megnyitod az utat az új lehetőségek felé. Legyél olyan, mint a folyó, add fel a merevséget és a perfekcionizmust, csak így tudsz átkelni a legnagyobb akadályokon is. Sokkal könnyebben célba érsz, ha nem ragaszkodsz görcsösen a dolgokhoz.

Vízöntő – Átalakulás

A változás nem mindig olyan formában érkezik, mint amire számítasz, de a lehetőségek mindig a fejlődésed érdekében érkeznek. Egyszer el fog jönni az idő, amikor megérted, hogy mi miért történik, és választ fogsz kapni azokra a kérdésekre, amelyek eddig kételkedéssel töltöttek el. A racionális gondolkodás és az értelem nem lesz segítségedre ebbe az időszakban, inkább hallgass a megérzéseidre. Lassíts egy kicsit, fordulj befelé, egy szerető szív mindig tudja, mire van szüksége a leginkább.

Halak – Lázadó

Egy olyan kihívás előtt állsz, amelyben végre meg tudod mutatni, hogy ki is vagy valójában. Vállald bátran önmagad, a legfontosabb, hogy összhangban maradj a belső igazsággal. Te vagy a saját sorsod ura, a múlt árnyékából való kilépés szárnyakat ad. Itt az ideje, hogy kicsit befelé fordulj, meditálj, tarts egy kis szünetet, mert hanem elkövethetsz egy olyan hibát, amit később megbánsz. Ne aggódj, mindazok a dolgok, amelyeket megpróbálsz megoldani, akkor fognak sikerülni, amikor készen állsz az újrakezdésre.

Legfrissebb

Hirdetés

Aktuális kedvencek

Ez is tetszeni fog

Kapcsolódó cikkek