Ezen a héten Osho Zen Tarot kártyái révén érkeznek az Univerzum üzenetei. Ha érdekelnek a részletek, olvasd figyelmesen a csillagjegyed szerinti jóslatot, mert ezáltal felkészültebbnek érezheted magad az előtted álló hét során.

Kos – Lassítás

Itt az ideje, hogy feladd a másokkal és önmagaddal szemben támasztott elvárásaidat, amelyekhez egész életedben oly nagyon ragaszkodtál. Inkább vállalj felelősséget az álmaidért, lassíts fordulj egy kicsit befelé, és koncentrálj arra, hogy minden körülmények között megőrizd a nyugodtságodat. Fordíts nagyobb figyelmet a testedre, fogyassz egészséges ételeket, mozogj, és iktasd ki a táplálkozásodból a méreganyagokat, hiszen csak így fog tudni harmonikusan működni a tested. Ha nem szükséges, ne beszélj, a hallgatás növeli az energiádat, és a boldogságszintedet.

Bika – Szemlélődés

Egy olyan átmeneti időszakát éled az életednek, amikor kissé kívülállónak érzed magad. Ha nem akarod kényelmetlenül érezni magad, lépj kapcsolatba a belső lényeddel, fordulj befelé, és tudni fogod, hogy mi a következő lépés. Szabadulj meg a régi fájdalmaktól, ne harcolj többé a múlt démonaival. A felszabadultság állapota olyan ajtókat tár fel előtted, amire mindig is vágytál. A belső változás külső változást eredményez. Új barátságokkal fogsz gazdagodni, a régi barátokkal való kapcsolatod mindenképp meg fog változni.

Ikrek – Kreativitás

Légy kreatív és nyitott a külső ingerekre, és akkor a legcsodálatosabb lehetőségek tárulnak fel előtted. Az igazi kreativitás az istenivel való egységből születik, a titok pedig az önfeladásban rejlik, csak így nyílnak meg a teremtést tápláló energiák. Szeress mindent, amit csinálsz, legyen az festés, házimunka vagy éneklés, és emlékezz arra, milyen varázslatosnak tűnt a világ gyerekkorodban. Az angyalok segítségedre lesznek, hogy újra kapcsolatba kerülhess a csodával és a létezés örömével.

Rák – Újjászületés

Ez a kártyalap a tudat evolúciójának három szintjét képviseli. A teve – a nyugalom, az önbizalom. Az oroszlán – a magány és a büszkeség. A gyermek pedig az ártatlanságot és a spontaneitás jelképezi. Függetlenül attól, hogy milyen szakaszban van most az életed, a növekedés és a változás, és a következő szintre lépés időszaka következik. Engedd a belső gyermeket játszani, hadd, hogy élvezze az életet, és fordulj felé tisztelettel. Kérdezd meg “hogy érzi magát?”, “Mit szeretne csinálni?”, és hagyd, hogy a belső hang vezéreljen. Kérj segítséget, védelmet és útmutatást a felsőbb erőktől.

Oroszlán – Elszakadás

Véget ér egy időszak az életedben, és egy kemény munkának köszönhetően túl vagy az öndefiníción. Add fel az örökös harcot, ne ragaszkodj túlságosan a dolgokhoz, és meglátod, milyen csodálatos dolgok várnak rád az életben. Légy egy kicsit nyitottabb és befogadóbb. Légy olyan, akár egy levélen legördülő esőcsepp, és figyeld bátran az előtted megnyíló utat. Ha makacsul ragaszkodsz a számodra ismerős dolgokhoz, nem teszel mást, mint hogy megragadod a múlt energiáit, és nem adsz teret az új lehetőségeknek.

Szűz – Teremtő

Engedd lobogni a belső tüzet, csináld azt, amit szenvedélyesen szeretsz, és így sokkal könnyebben megtalálod a harmóniához és bölcsességhez vezető utat. Minden, amibe most kezdesz bele, gazdagon fog virágozni, és nem sok idő kell ahhoz, hogy élvezhesd a munkád gyümölcsét. Benned és körülötted kinyílik a világ, valósággal ragyogni fogsz, és ez a környezetedre is hatással lesz. Itt az ideje, hogy kamatoztasd a életed során megszerzett tapasztalatot, tudást. A nyugalom elhozza a biztonság érzését, és ebből kifolyólag mindig tudni fogod, hogy mit kell tenned. Még, ha logikailag nem is kapsz rá mindig magyarázatot, az Univerzum csodálatos megoldásokkal fog segíteni.

Mérleg – Kimerültség

Ez a kártyalap arra figyelmeztet, hogy itt az ideje egy kis pihenésnek, mert úgy tűnik, hogy energiatartalékaid a végét járják. Ha így folytatod tovább, le fogsz merülni, főleg a munka területén lenne ajánlott egy kis szünetet tartani. Ne feledd, hogy az élet nem egy vállalkozás, amelyben maximálisan kell teljesíteni, hanem egy rejtély, amelyet meg kell élni. Engedd, hogy a spontaneitás vezessen ezen a héten, játssz, szórakozz és csinálj olyan dolgokat, amelyek boldoggá tesznek. Készíts leltárt az elvárásaidról, és tedd fel a kérdést magadnak: “Milyen holnapot, holnaputánt és jövőt álmodok magamnak?”

Skorpió – Állandóság

Az elmúlt időben erős intenzív érzések és izgatottság kerített a hatalmába, most egy békés és harmonikus szakasz következik az életedben. Élvezd a világ szépségét, amely körülvesz, teljes szívvel és lélekkel add át magad a legapróbb szépség-rezdüléseknek is. Az őrangyalaid mindig ott vannak körülötted, vigyáznak rád és vezetnek. Kérj segítséget tőlük, oszd meg velük a gondolataidat, kívánságaidat, és hamarosan bizonyítékot kapsz a létezésükről. Minden nap tégy valami jót, segíts másokon, és meglátod, hogy mennyi mindenre képes vagy, és tulajdonképpen bármi lehetséges az életben.

Nyilas – Halogatás

Folyamatosan halogatod a dolgokat, és ezzel pontosan te magad alakítasz ki egy súlyos elakadást az életedben. Azt gondolod, hogy talán majd holnap lesz a megfelelő nap, viszont ez csak egy illúzió, mert mindig lesznek nehézségek az életedben. A halogatás által elvonod a figyelmedet a kívánt eredményekről. Szedd össze a bátorságodat és cselekedj, ne halogasd a végtelenségig a számodra legfontosabb dolgokat. Kérd az őrangyalok segítségét és támogatni fognak, így sokkal könnyebben helyreáll az életedben az egyensúly és a harmónia.

Bak – Bűnösség

Pontosan olyan vagy, amilyennek lenned kell, és nincs semmi természetellenes abban, ha időnként hibázol. Fontos, hogy tanulj a hibáidból, csak úgy tudsz továbblépni, ha nem ismétled meg őket. Az állandó bűntudatkeltéssel csak az önbizalmadat rombolod. Fogadd el a kudarcaidat anélkül, hogy magadat ostoroznád, ne ess kétségbe, hiszen ezek csak élettapasztalatok, amikből tanulnod kell. Ahelyett, hogy hibáztatnád magad, vegyél egy mély lélegzetet, és lépj tovább.

Vízöntő – Belső hang

Figyelj a belső hangodra, hiszen minden nehéz helyzetben útmutatást nyújt, és soha nem téved. Összpontosíts befelé, és hallgass a válaszra. Ha néha el is áraszt a bizonytalanság, egy felsőbb energia mindig segítségedre lesz, csak ne állj ellent. A legfontosabb mindig az egyértelmű szándék, és az, hogy szenvedéllyel tedd azt, amit teszel. Haladj magabiztosan az álmaid felé, tölts több időt egyedül, sétálj a természetben, mert ezek a gyógyító pillanatok fontosak számodra. Próbáld elengedni a félelmeidet, és hangolódj a teremtő energiákra.

Halak – Barátság

Most valóban készen állsz arra, hogy megtapasztald az igazi barátságot, különösebb kötődések és függőségek nélkül, hiszen tudod, hogy nem szabad annyira beleélned magad mások problémáiba. Soha senkitől ne várj semmit cserében, viszont áraszd el a világot feltétel nélküli szeretettel. Élvezd ki az “itt és most” pillanatot, próbálj a jelenben élni, ne engedd, hogy magával ragadjanak a kételyeid. Itt az ideje, hogy új készségeket sajátíts el, tanulj, add át magad az ismeretlen birodalmának. A tanulás sikerélménnyel és magabiztossággal tölt el, közben pedig figyelj mindig a rejtett jelekre.

Ha érdekelnek további cikkeink, csatlakozz a Filantropikusok csoportunkhoz! , vagy kövess minket a Pinteresten, vagy iratkozz fel a hírlevelünkre.