A hét üzeneteit Osho Zen Tarot orákulum kártyái hozzák el. A részletes jóslatok rávilágítanak arra, hogy milyen fontos feladatok várnak ránk a következő napok során. Olvasd figyelmesen a sorokat.

Kos – Részvétel

Egy olyan nagyszabású projektben veszel részt az elkövetkezőkben, amely igencsak fontos lépés lesz számodra. Az új ötletek új energiákat hívnak be az életedbe, és megváltoztathatják az eredetileg kijelölt irányt. Az végeredmény pedig minden várakozást felülmúl. Ha eddig csak távolról szemlélted az eseményeket, mostantól jó, ha aktívan részt veszel az életed alakításában. Olyan emberekkel fogsz találkozni, akik segítségedre lesznek abban, hogy az életed a lehető legjobban alakuljon, de ehhez a nézőpontodon is kell változtass.

Bika – Új jövőkép

Ezen a héten egy kicsit összeáll a kép, és tisztábban fogod látni a dolgokat. Körvonalazódni kezd a távlati cél, és cselekedeteidet a kreativitás fogja irányítani. Hallgass a szívedre, és sokkal közelebb kerülsz a megoldáshoz. Érezni fogod egy magas energia jelenlétét, és olyan támogatásban lesz részed, amely úgy tűnik, egy másik dimenzióból érkezik. Az élet rezgései rajtad keresztül nyilvánulnak meg, és a világról alkotott képed egy másik szintre emelkedik.

Ikrek – Harmónia

Hagyj fel a megrögzött gondolatokkal, a merev viselkedéssel, inkább légy részese a világ változásának. Így sokkal könnyebben észre fogod venni a csodát az életben, mivel most hajlamos vagy inkább csak a rossz dolgokra koncentrálni. A boldogság a saját szívedben van, a te feladatod, hogy megtaláld az odavezető utat. Hallgass a szívedre, és tedd azt, amire szükséged van, bármennyire is nagy erőfeszítésbe kerül.

Rák – Lemondás

Az utóbbi időben leginkább az eszedre hallgattál, azonban ez a kártyalap arra figyelmezted, hogy egy olyan megtévesztő játék részese vagy, amely sehová sem vezet. Az elme állandó vágyakozása csak szenvedést okoz, és a végén frusztrált és elégedetlen leszel. Tartsd távol magad az elme önkényuralmától, ne engedd, hogy mindenre rávegyen, inkább fordulj befelé, és hallgass a szívedre. Ne ragaszkodj a dolgokhoz túlságosan, hiszen csak így tudod élvezni a teljes szabadságot, és az önfeledt életet.

Oroszlán – Villám

Vannak napok, amikor könnyen kicsúsznak a dolgok a kezed közül, és ilyenkor veszélyben érzed magad. Hajlamos vagy arra, hogy túlságosan ragaszkodj az életedben felbukkanó dolgokhoz és emberekhez. Akkor is, ha úgy érzed, hogy kicsúszik a talaj a lábad alól, engedd el magad, és próbálj egy kicsit önfeledtebb lenni. A célod beteljesülése érdekében hagyd, hogy magukkal ragadjanak a jó dolgok, élvezd az életed. Ha valami nem úgy sikerül, mint ahogy elképzelted, próbálj más szemszögből tekinteni a valóságra, játszd azt, hogy csak egy színdarab része vagy. Tárd ki a szíved a lehetőségek előtt, és várd önfeledten a megérdemelt eredményt.

Szűz – Az ugrás

Nem vagy megelégedve azzal a helyzettel, amiben éppen vagy. A jó hír azonban az, hogy rendelkezel mindazzal a belső erővel, elhatározással, ami a változás beindításához szükséges. Egész lényedben úgy érzed, hogy tenned kell valamit: megszabadulni a terhektől és minden korlátozástól. Szabadulj meg azoktól fel a régi szokásoktól, amelyek megakadályozták az energiád szabad áramlását. A végén valóban meg fogsz lepődni, hogy mennyi életerő van benned. Mindig figyelj oda a szívedre, a megérzéseidre.

Mérleg – Halasztás

Néha bizonyos cselekedetek elhalasztása előnyös lehet számodra, főként abban a helyzetben, amikor bizonyos körülményeket részletesebben kell értékelni, elemezni. Ügyelj arra, hogy a félelmeid ne akadályozzanak meg a döntések meghozatalában, főként, ha új életet szeretnél kezdeni. Az egyetlen pillanat, ami számít, az a jelen pillanat, és légy tudatában annak, hogy ez a legfontosabb most az életedben, csak ez számít. Minden álmod kiindulópontja legyen a jelen.

Skorpió – Mi vagyunk a világ

Itt az ideje, hogy az élet nyújtotta ajándékokat mások számára is elérhetővé tedd, így együtt sokkal nagyobb és fontosabb projektet hozhatsz létre, mint amit eddig elértél. Még ha maga az ötlet elsőre félelmetesnek tűnik, ne habozz belevágni, mert a jutalom, ami a végén kijár neked, megéri. Sokat kell adnod, és a világ alig várja, hogy élvezhesse alkotásodat. Ne felejtsd el, az élet neked adatott, ünnepeld meg, alkoss és élvezz ki minden pillanatot. Az Univerzum mindenről gondoskodni fog, lépj ki a halál és az újjászületés ördögi köréből.

Nyilas – Kimerültség

Hiába teszed mindig azt, amit elvárnak tőled, ugyanis egy idő után mindig visszatérsz arra a pontra, ahol kénytelen leszel újra átélni a kimerültség, az energiahiány negatív állapotát. Ezért, ha teheted, változtass a szemléleteden, életfelfogásodon. Úgy tűnik, egy ideje elfelejtetted, mit jelent a játék, és túl komolyan veszed az életet. Másrészt ez a kártyalap arra is rávilágít, hogy a rutintól előbb-utóbb meg kell szabadulni. Pihenj, cselekedj néha spontán módon.

Bak – Reneszánsz

Lehetséges, hogy manapság a következő három állapot egyikével kell szembenézned: álmosság, depresszió vagy lázadás, De bármelyikről legyen is szó, fontos tisztában lenned azzal, hogy ez nem más, mint egy magasabb szintre lépés. Csak annyit kell tenned, hogy engedd, hogy ez az átalakulás megtörténjen, mert most a növekedés és a változás időszakát éled meg. Bízz benne, hogy van elég erő és bölcsesség a tarsolyodban, hogy e “próbákon” könnyedén végig menj.

Vízöntő – Kondicionálás

Ezen a héten olyan helyzetbe kerülhetsz, amikor ráébredsz arra, hogy jobb felhagynod bizonyos sablonos viselkedési formákkal, mert különben sosem fog a környezeted komolyan venni. Bíznod kell magadban, a döntéseid helyességében. Ne foglalkozz azzal, hogy mit mondanak mások rólad, hisz azok csak vélemények. A legjobban te ismered önmagadat. Itt az ideje, hogy elkezdj szabadon élni, táncolj, sportolj, énekelj, tegyél meg mindent, hogy az életet szépnek lásd!

Halak – Összesség

Ezen a héten lehetőséged lesz teljes mértékben átélni a jelen pillanat teljességét és azt a tényt, hogy most az Élet a “lét” helyett a “cselekvésre” összpontosít. Vegyél részt teljes mértékben minden tevékenységben, amelyet meg kell tenned, függetlenül attól, hogy mi a fontosabb, vagy éppen mi ami jelentéktelenebb. Így minden, amit csinálsz, új értelmet nyer, végül megelégedést és kiteljesedést hoz. Minden pillanatban ott van a lehetőség arra, hogy teljes legyen, jelen legyen és tudatos. Élj tudatosan, figyelj a tapasztalásaidra. Használd a kreatív energiádat.

Ha érdekelnek további cikkeink, csatlakozz a Filantropikusok csoportunkhoz! , vagy kövess minket a Pinteresten, vagy iratkozz fel a hírlevelünkre.