Ezen a héten Colette Baron-Reid “Enchanted Map” nevű orákulum kártyái hozzák el az Univerzum üzenetét mind a tizenkét csillagjegy számára. Ha kíváncsi vagy a következő napok részleteire, akkor nincs más dolgod, mint végig olvasni az égi tanácsokat, jóslatokat.

Kos – Rescue

Meg szeretnél valakit menteni? Azt gondolod, hogy a szerelmed hatására bárki megváltozik, és csodával határos módon meggyógyul? Ez a kártyalap arra hívja fel a figyelmed, hogy hajlamos vagy arra, hogy romantikus szemszögből közelítsd meg helyzetet. Légy figyelmes, és próbáld a dolgokat a maguk valóságában érzékelni, és ne azt lásd, amit szeretnél elképzelni. Ismerd fel a valóság és az álomvilág közötti különbséget. Most választ fogsz találni azokra a kérdésekre, amelyek eddig nagyon zavartak.

Bika – Making a Choice

Ha továbbra is hagyod, hogy mások döntsenek helyetted, az nem könnyíti meg a helyzetedet. Ne köss állandóan kompromisszumot, inkább nézz szembe a választásaid következményével. Semmi sem olyan súlyos, mint amilyennek látszik, hidd el, nagyon sok választási lehetőség áll a rendelkezésedre. Mindig változtathatsz irányt, és másik útvonalat. Bármennyire is nehéznek tűnik a jelenlegi helyzet, próbálj humorral tekinteni rá, mert a nevetés megnyitja a gyógyulás kapuját.

Ikrek – Flying

Ebben az időszakban nem ajánlott a hirtelen döntések meghozatala, a komolyabb ügyek intézése. Gondold jól át a döntéseidet, készíts egy pontos tervet, mielőtt kitárnád a szárnyaid a repüléshez. A kulcs a türelem és az alázat, így könnyen kapcsolatot teremthetsz a belső erőddel. Ha nagyon sok mindent akarsz egyszerre, túl nagy nyomást teszel magadra. Ne feledd, hogy mindig van megoldás, akkor is, ha ezt pillanatnyilag még nem látod. Minél több lehetőség adódik az életedben, annál nagyobb eséllyel fogod tudni kiválasztani a számodra megfelelőt.

Rák – Ghostlands

Tanulj a múltban elkövetett hibákból, de álmodd meg közben a csodálatos jövőt, viszont soha ne felejtsd el, hogy itt és most élsz. A jelen pillanat a legjobb időszak arra, hogy igazán önmagad lehess, és észrevedd, hogy milyen az, amikor egy kicsit túllőttél a célon. Ebben a pillanatban a jövő csak egy álomkép, távolinak tűnik, de a lépéseidet és az álmaidat irányítsd felé. Nem élhetsz a múltban, és nem térhetsz vissza, hogy megváltoztass valamit, ami már elmúlt. Próbálj maximálisan csak a jelenben élni.

Oroszlán – Rock Bottom

A lemondás és az elfogadás a szabadság kulcsa. Ez a kártyalap arra hívja fel a figyelmed, hogy ha újra és újra elvégzed ugyanazokat a dolgokat még nem biztos, hogy meglesz a kívánt eredmény. Úgy tűnik, hogy elérkeztél az út végéhez, és az egyetlen irány, ahová mehetsz, az a “felfelé”. Ne ragaszkodj túlságosan a dolgokhoz, koncentrálj a helyes útra, vezéreljen az erő és az alázatosság. Ne felejts el mélyeket lélegezni, mert így az izmaid ellazulnak, és felszabadul a felhalmozódott feszültség.

Szűz – Deep Freeze

Az előtted álló időszak arra szólít fel, hogy egy kicsit lassíts, “jegeld” azokat a dolgokat, amelyek még nem állnak készen a virágzásra. Itt az ideje a regenerációnak és a hibernálásnak, pihenj, töltekezz, ne akarj mindenáron a legjobb és a legtökéletesebb lenni. Tarts egy kis szünetet, ez idő alatt kiváló ötletek juthatnak eszedbe, melyeknek később nagy hasznát veszed. Kapcsolataid is elmélyülnek, igazi barátokra találhatsz, akikre mindig számíthatsz. Fordíts magadra egy kicsit több időt, olvass egy jó könyvet, vagy menj el masszázsra, sétálj a természetben. Fontos lenne, hogy megtanulj “nem”-et mondani, amikor szükséges.

Mérleg – Wishing Well

Most ne erőltess semmit, tégy egy lépést hátrafelé, vegyél mély lélegzetet, és távolodj el a probléma tárgyától. Csak kérd teljes szívedből, és ha igazán szükséged van rá, meg fogod kapni. Bízz benne, hogy az Univerzum mindig biztosítja a számodra szükséges dolgokat. Néha legfurább módon kapsz választ arra, amit szeretnél. Egy felsőbb erő mindig segítségedre lesz, hogy tudatosan alakíthasd az életedet. Kezdj el tudatosan koncentrálni arra, ami tetszik, és, ami örömet okoz, mert a szeretet egyensúlyba hozza a rezgéseket.

Skorpió – Intention

Tisztában vagy vele, hogy mi a célod az életben, vagy úgy érezd, hogy sűrű köd akadályoz a továbblépésben? Itt az ideje, hogy tégy egy lépést hátrafelé, változtass nézőpontot, és sokkal világosabban fogod látni a következő lépést. Kérdezd meg magadtól, hogy mennyire őszinték a szándékaid, mert megtörténhet, hogy azért vannak elakadások az életedben, mert csupán az öncélú haszon és pénzszerzés vezérel. Ha úgy érzed, hogy elakadtál, és csak egy helyben állsz, szabadítsd fel az elmédet a gyötrő gondolatok alól, és menj ki a természetbe sétálni. Ez az a hely, ahol pozitív energiával, és magasabb rezgéssel tudsz töltekezni.

Nyilas – Bone Collector

Ebben az időszakban néhány olyan tanulság fog visszaköszönni a múltadból, amelyből nem tanultál. Ez a kártyalap arra figyelmeztet, hogy tekints magadra egy értékes emberként, és ne azzal foglalkozz örökösen, hogy a múlt sebeit akarod begyógyítani. Mindaddig, amíg ragaszkodsz a múlt sebeihez, addig nem fogsz tudni tiszta lappal lépni a jövőbe, és állandóan valami akadályozó tényezőbe ütközöl. Használd a képzelőerődet, képzelj magad köré egy védelmező fehér fényt, amely segítségedre lesz abban, hogy védelmet nyújtson a negatív energiák ellen. A belső erő a legszükségesebb ahhoz, hogy megtudd teremteni a saját pozitív valóságodat.

Bak – Strength

Itt az ideje, hogy nagyobb figyelmet fordíts az egészségedre, mert a tested és a lelked most egy kis erősítésre vágyik. Fontos a testmozgás, a pihenés és a megfelelő táplálkozás, ezek mind szükségesek az egyensúly fenntartásához. Ha úgy érzed, hogy olyan kötelezettségeket kell megtegyél a párkapcsolatodban, amelyek leszívják az energiádat, akkor itt az ideje, hogy elgondolkozz, “hogyan tovább”. Tölts több időt egyedül, csinálj olyan dolgokat, amelyek feltöltenek, lazíts, és csatlakozz a saját belső energiádhoz.

Vízöntő – Into the unknown

Új lehetőségek “támadhatnak” most hirtelen a semmiből, és megtörténhet, hogy nem érzed magad eléggé felkészültnek. Csak bízz az előtted álló új életszakaszban, engedd, hogy a csodák feltáruljanak előtted. Élvezd az élet ajándékait, hidd el végre, hogy te is megérdemled a jó dolgokat. A magasabb fokú tudatosság aktiválásához és a pozitív rezgés azonnali helyreállításához csak egy kis kikapcsolódásra és játékra van szükséged. Küld el szabadságra az egódat, és így lehetővé válik, hogy a kreatív éned új megoldásokkal álljon elő.

Halak – Protecting Treasure

Néhány kapcsolatod az életben a kényelemre és a kompromisszumokra épül. A sebezhetőséged és az önbizalomhiányod pontosan a saját félelmeidből származik. Ebben az időszakban próbáld helyreállítani a belső egyensúlyt és a harmóniát, vedd figyelembe azt, hogy régen milyen döntések befolyásolták az életed. Ha úgy érzed, hogy legszívesebben elmenekülnél a problémák elől, akkor gondolj arra, hogy milyen árat kell fizess ezért. Minden kompromisszum csak látszat-biztonságot nyújt, hagyj fel végre az illúziókkal, éld a valós életet. Figyelj arra, hogy mi az, amit a szíved igazán szeretne!

Ha érdekelnek további cikkeink, csatlakozz a Filantropikusok csoportunkhoz! , vagy kövess minket a Pinteresten, vagy iratkozz fel a hírlevelünkre.