Ezen a héten Colette Baron-Reid “Enchanted Map” nevű orákulum kártyái révén jutnak el hozzánk az Univerzum üzenetei. Érdemes most is figyelni a csillagjegyünk számára megfogalmazott jóslatokra, mert ezáltal magabiztosabban vághatunk neki a hétnek!

Kos – Protecting Treasure

Ezen a héten bármilyen helyzetbe is sodorjon az élet, az őrangyalaid vigyáznak rád. Különböző jeleket és üzeneteket kapsz, légy figyelmes, és könnyebben meg fogod tudni hozni a legfontosabb döntéseket is. A legfontosabb, hogy mindig hű maradj önmagadhoz és az álmaidhoz. Alakítsd át és erősítsd meg a kapcsolatot a körülötted lévőkkel: a családoddal, a barátaiddal, a pároddal és a munkatársaiddal. Ne feledd, hogy a kitartó és egyenes szív mindig eléri célját. A bátorság most a legértékesebb szövetségesed.

Bika – Magical Map Shifter

Új emberekkel fogsz megismerkedni ezen a héten, akik nagyon inspiráló hatással lesznek rád. Megtörténhet, hogy találkozni fogsz a lelki társaddal, de az is nagy kihívást jelenthet, hogy kitarts a meggyőződésed mellett. Próbálj a jelenre koncentrálni, figyelj jól, hiszen minden egyes személy, akivel most találkozol, meghatározó hatással lesz az életedre. Most megváltozhat az önmagadról kialakított képed, és teljesen más szemszögből nézed az életed alakulását. Az Univerzum olyan fontos embereket sodor az utadba, akik segíteni fognak abban, hogy a lehető legtöbbet tudd kihozni magadból. Lépj a tudatosság egy másik szintjére, és egy új világ fog megnyílni előtted.

Ikrek – Rock Bottom

Elérkeztél egy olyan ponthoz az életedben, ahol a dolgok egy teljesen új irányt vesznek. Itt az ideje, hogy kilépj a komfortzónádból, változásra és változtatásra lesz szükséged, mivel úgy érzed, hogy ez a mostani állapot már nem kielégítő számodra. Cseréld le a régi módszert valami újra, amellyel eredményeket is elérhetsz. Most új irányra és új stratégiára lesz szükséged. Fogadd el a dolgokat úgy, ahogy vannak, engedd, hogy a csodák megnyilvánuljanak az életedben.

Rák – Strength

Fordíts egy kicsit több figyelmet az egészségedre, fokozatosan növeld az állóképességed, erősítsd a tested és a lelked, sportolj, pihenj. Az egyensúly helyreállítása érdekében fontos a megfelelő étrend is. A héten amennyire csak lehet kerüld a túlórázást, és foglalkozz többet a baráti kapcsolataid ápolásával. Ha mindig másokat helyezel előtérbe, akkor felemésztik a létfontosságú energiáidat. Figyelj jobban magadra, engedd el azokat a dolgokat és embereket, amelyek nem szolgálják már a hasznodat.

Oroszlán – Moonlight

Ezen a héten érezni fogod a Hold erőteljes energiáját, ami józanságra és önvizsgálatra szólít fel. Hallgass a megérzéseidre, még akkor is, ha olyan helyekre visz, amelyben látszólag semmi logikát nem látsz. Próbálj a dolgok mögé nézni, keresd a másodlagos jelentést, próbáld megfejteni, hogy valójában mi lehet az üzenet. Az Univerzum különböző jeleket fog küldeni szimbólumok formájában, a te dolgod már csak az, hogy megfejtsd a jelentést. Próbálj több időt saját magadra fordítani, ápold a tested és a lelked. Kerüld a zsúfolt helyeket vagy olyan találkozókat, ahol leszívják a létfontosságú energiáidat.

Szűz – Follow the Leader

Itt az ideje, hogy egy számodra nagyon fontos kapcsolatban végre a kezedbe vedd az irányítást. Mondd ki, amit szeretnél, ne fojtsd magadba a véleményed, hogy végre ismerjen meg a világ. Vedd a bátorságot, hogy elmondd, amit szeretnél, és ne várj többé arra, hogy más kitalálja a gondolataidat. Senki más nem fogja megoldani helyetted a problémáidat. Most nyugodtan belevághatsz egy nagyobb projektbe is akár, hiszen minden eszköz rendelkezésedre áll, ahhoz, hogy sikeres lehess. Fontos a kommunikáció, és a nyílt beszéd, közvetítsd tisztán a szándékaidat, ne próbáld elhomályosítani a tényeket.

Mérleg – Encouragement

Mindig van valami új felfedezésre váró dolog az életben. Hidd el, hogy jó irányba haladsz, tedd meg az első lépést, és egy csodálatos dolog fog heverni a lábaid előtt. A régi horgonyok, amiket a múltban használtál, már nem segítenek, engedd fel őket, hogy szabadon evezhess. Az öröm legyen az állandó és leghűségesebb társad, legyen az iránytűd, amely megmutatja a helyes irányt. Fordíts nagyobb figyelmet az étrendedre, minél egészségesebb és erősebb vagy, annál könnyebben eléred a céljaidat.

Skorpió – Dry Desert

Állandóan aggódsz valamiért, és bármennyire is szeretnél elérni egy bizonyos célt, sokszor pontosan saját magad akadályozod meg ebben. Hiába csinálsz úgy, mintha minden rendben lenne, mert nem tudod elrejteni a legbensőbb gyötrelmeidet. Inkább örülj annak a számtalan lehetőségnek, amelyet eddig adott az élet. Várj csendben és türelmesen, és meglátod mennyi csodálatos dolog vár még rád.

Nyilas – Wide Open

Vedd észre, hogy itt és most minden lehetőség megvan a számodra. Ez a kártyalap azt üzeni, hogy valóban képes vagy kifejezni vágyaidat, és álmaidat, minden kívánságod valósággá válhat. Tágítsd ki a határaidat, váltsd valóra az ötleteidet, hiszen a környezeted készen áll arra, hogy befogadja őket. Az Univerzum megmutatja a legjobb lehetőségeket, csupán nyitott szemmel és szívvel kell járnod, hogy észre is vedd őket.

Bak – Stuck in the Mud

Ez az az idő, amikor elakadtnak érzed magát, és ez annak a makacsságának köszönhető, hogy bármi áron meg szeretnéd kapni, amire vágy. Másrészt nehéznek tűnhet beismerni, hogy e tekintetben tett cselekedeteid nem éppen megfelelőek számodra. Ne aggódj, pontosan tudni fogod mit kell tennie és mikor kell újra elindulni, de mindent új szemszögből kell átélned. Váratlan eredmények várnak rád.

Vízöntő – Listening

Úgy érzed, mintha senki sem hallgatná meg, azt, amit mondasz. A legközelebb álló ismerősök sem hallják, hogy mit szeretnél, mire vágysz igazán, és nem figyelnek az üzeneteidre. Ha egy beszélgetés kellős közepén úgy érzed, hogy már előre tudod, mit akar mondani az illető, akkor vegyél egy mély lélegzetet, és engedd, hogy minden negatív gondolatod elszálljon, akárcsak egy felhő. Az eredményen te magad is meg fogsz lepődni. Törekedj arra, hogy mindig és minden körülmények között hiteles és egyértelmű legyél.

Halak – One-Ring Circus

Mi lenne, ha felhagynál mások megmentésével? Gondold csak át, hogy szeretetből vagy félelemből teszed mindezt? Sokszor úgy gondolod, hogy csak te tudsz segíteni szeretteidnek, de, ha beleavatkozol mások életébe, akkor megfosztod őket attól, hogy éljék a saját életüket. Fogadd el, hogy nem irányíthatsz mindent és mindenkit. Nem kell minden helyzetben erősnek maradnod, próbáld a lehető legtermészetesebben élni az életed. Ha úgy érzed, hogy sok esetben szeretnél irányítani, próbáld egy kicsit külső szemmel vizsgálni önmagad.

Ha érdekelnek további cikkeink, csatlakozz a Filantropikusok csoportunkhoz! , vagy kövess minket a Pinteresten, vagy iratkozz fel a hírlevelünkre.